نگرانی تل آویو از افزایش حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی
خبرگزاری میزان - رژیم صهیونیستی با یک جنگ سایبری چندجانبه مواجه است.
رسانههای عبری به تازگی فاش کردند که گروهی به نام «سودان ناشناس» حمله سایبری گستردهای را علیه چندین وبسایت کابینه رژیم صهیونیستی و در راس آنها وبسایت «موساد» انجام داده است.
روزنامه عبری «معاریو»، نوشت: این گروه هکری اخیراً نقش فعالی در حملات سایبری علیه اسرائیل ایفا کرده و در کنار گروههای هکری از مالزی و اندونزی و تعدادی دیگر از گروههای کوچک دیگر فعالیت میکند.
از هر سو، حملات سایبری به رژیم صهیونیستی ادامه دارد و ابزارهای جنگی که امروزه استفاده میشود، دیگر مانند گذشته نیست، زیرا حوزه سایبری، یکی از عرصههای جدید رقابت، به سلاحی مؤثر مانند تبدیل شده است.
تعداد شرکتهای رژیم صهیونیستی فعال در زمینه سایبری
طبق مطالعه مجله «سرمایه گذاری امنیت سایبری»، آمریکا از نظر تعداد شرکتهای فعال در حوزه سایبری با ۳۵۴ شرکت، رتبه اول را به خود اختصاص داده است و پس از آن شرکتهای رژیم صهیونیستی با ۴۲ شرکت و سپس شرکتهای انگلیسی با ۲۱ شرکت قرار دارند.
با این حال، این مطالعه نشان میدهد که علاوه بر ۴۲ شرکت صهیونیستی، ۴۰ شرکت صهیونیستی دیگر به دلایل مالیاتی در آمریکا ثبت شدهاند؛ بنابراین تعداد واقعی شرکتهای سایبری رژیم صهیونیستی از ۵۰۰ شرکت ثبت شده در جهان ۸۲ شرکت است که معادل ۱۶.۴ درصد کل شرکتهای فعال در این زمینه است.
به گفته «گابی پورتنوی»، مدیر کل اداره سایبری رژیم صهیونیستی (INCD)، با وجود این تعداد زیاد شرکتهای مرتبط یه رژیم صهیونیستی که در زمینه سایبری فعالیت میکنند، تل آویو نتوانسته با حملات سایبری که اخیراً چند برابر شده است، مقابله کند.
بر اساس گزارش TechMonitor، در سه ماهه اول سال ۲۰۲۲، حملات سایبری علیه رژیم صهیونیستی ۱۳۷ درصد افزایش یافت. همچنین ارتش رژیم صهیونیستی افزایش ۷۰ درصدی فعالیتهای سایبری متخاصم را در سالهای اخیر شناسایی کرده است.
میزان حملات سایبری به رژیم صهیونیستی
طبق گفته «پورتنوی»، هر ماه ۲۰۰ حمله سایبری به رژیم صهیونیستی انجام میشود که در مقایسه با میانگین ۸۸ حمله در ماه در سال گذشته افزایش یافته است. این اعداد نشان دهنده افزایش تعداد دشمنان این رژیم است و نشان میدهد که «گروههای شرکتکننده در این حملات از شش گروه به ۱۴ گروه افزایش یافت.
این افزایش عظیم در تعداد حملات سایبری، اداره سایبری رژیم صهیونیستی را بر آن داشت تا کار روی یک شبکه سیستم الکترونیکی مشابه سیستم دفاع هوایی «گنبد آهنین» را آغاز کند.
پورتنوی میگوید: به اصطلاح «گنبد سایبری» برای دفع حملات سایبری علیه اسرائیل ضروری است.
به گفته او، اما «گنبد سایبری» به تنهایی موفق به دفاع در برابر این حملات نمیشود و حملات ادامه یافته است.
رژیم صهیونیستی اغلب حملات سایبری را که در معرض آنها قرار دارد پنهان میکند و از افشای میزان خسارات وارد شده خودداری میکند.
پنهانکاری رژیم صهیونیستی در مورد حملات سایبری ناشی از ترس از افشای مقیاس حملات و سرقت اطلاعات و دادههای غیرنظامیان یا نظامیان و استفاده از این اطلاعات برای تدارک حملات دیگر است.
اهداف مورد حمله سایبری در رژیم صهیونیستی
اما این پنهانکاری رسمی شامل دوام ندارد و در نهایت فاش میشود که حملات سایبری مستمر تأسیسات آب، بانکهای تجاری و بیمارستانهای رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده و همچنین حسابهای مقامات ارتش اشغالگر، سرویسهای امنیتی و حتی برخی از مقامات سیاسی را هدف قرار داده است.
به گفته مقامات سایبری رژیم صهیونیستی، حملات سایبری به همین ترتیب، رایانهها و سرورهای وزارتخانههای این رژیم و همچنین شبکههای فاضلاب و شرکتهای بیمه را تحت تأثیر قرار میدهند که نشاندهنده سرعت وحشتناک حملات در فضای سایبری رژیم صهیونیستی است.
بر اساس برآوردهای غیررسمی رژیم صهیونیستی، برخی گروههای هکری به منظور هک اطلاعات حساس، اختلال در کار موسسات هدف و ایجاد سردرگمی در اینترنت رژیم صهویونیستی، ۳ هزار حمله الکترونیکی علیه اهداف صهیونیستی انجام دادهاند.
این نبرد به گفته رسانههای عبری به تهدید و آسیبی برای اقتصاد رژیم صهیونیستی تبدیل شده است که در آن نگرانیها از تلاش گروههای هکری برای هدف قرار دادن بخش داخلی این رژیم با حملات سایبری در صورت وقوع جنگ و رویارویی مستقیم وجود دارد.
انتهای پیام/