معیارهای جدید بهداشتی گوشت مرغ اعلام شد
به گزارش گروه اقتصاد ، سازمان دامپزشکی کشور در اطلاعیهای معیارهای جدید بهداشتی گوشت مرغ استحصالی از کشتارگاههای کشور را اعلام کرد.
متن اطلاعیه سازمان دامپزشکی کشور به این شرح است: در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ و کاهش موارد عدم انطباق بهداشتی و تشویق تولید کنندگان و مراکز فرآوری و استحصال گوشت به افزایش کارکرد و عملیات فنی و به روز کردن فرآیند کشتار صنعتی مرغ در کشور، از ابتدای سال ۹۸ با ضوابط و معیارهای بهداشتی گوشت مرغ، نسبت به اعمال برنامه بهبود کیفیت در محصول نهایی استحصالی از کشتارگاههای طیور به شرح ضوابط زیر اقدام خواهد کرد.
۱-افزایش عمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در کشتارگاه دارای خط ۲ از ۱۲ ماه به ۱۵ ماه.
۲-درج رتبهAروی لیبل و تغییر رنگ نایلون بسته بندی در مرغهای کشتار و بسته بندی شده در کشتارگاه دارای خط۲
۳-اعمال محدودیت در نگهداری و ذخیره سازی مرغ منجمد کشتارشده در کشتارگاههای دارای خط یک با حداکثرعمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در این نوع کشتارگاهها به مدت ۶ ماه؛
۴-اقدام دستگاههای اجرایی، سازمانهای متولی تنظیم بازار و مراکز بسته بندی مجزا و فروشگاههای عرضه به خرید مرغ تنها از کشتارگاههای دارای خط ۲
برپایه این اطلاعیه، از آنجا که سازمان دامپزشکی کشور در پیشبرد برنامههای ملی نظیر این طرح، به اخذ نظرات مشورتی و کارشناسی دست اندرکاران اجرایی بخشهای غیر دولتی و نهادهای علمی ارج مینهد؛ لذا از تمام تشکل ها، اتحادیه ها، انجمنهای صنفی و علمی خواسته است تا هرگونه نقطه نظرات پیشنهادی و تکمیلی خود را جهت اجرای بهتر برنامه ملی کاهش سالمونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ، حداکثر تا پایان آذر ماه سال جاری به صورت مکتوب و به همراه مستندات به دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان ارسال کنند.