برچیدن مدارس خشتی و گلی تا پایان سالتحصیلی جاری/ معلم حرف اصلی توسعه را میزند
به گزارش گروه جامعه ، سیدمحمد بطحایی در جلسه شورای اداری شاهیندژ افزود: وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس، تغییر اینگونه مدارس خشتی و گلی را برعهده میگیرد و توصیه ما بر این است منابع دیگری نیز برای تغییر مدارس کانکسی به مدارس استاندارد اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه توسعه بدون نیروی انسانی محکوم به شکست است، اضافه کرد: در آموزش و پرورش، نیروی انسانی به ویژه معلم حرف اصلی توسعه را میزند.
بطحایی با اشاره به اینکه ارتقای صلاحیت و شایستگی یکی از برنامههای وزاتخانه است که تحقق آن بدون ایجاد انگیزه امکان ندارد، گفت: لایحه رتبهبندی معلمان مصوب و به هیات دولت ارسال شده و با حمایت نمایندگان مجلس میتواند موجب بهبود نظام پرداختی شود و در معلمان انگیزه ایجاد کند.
وی با بیان اینکه متوسط فضای آموزشی برای هر دانشآموز در کشور ۵.۲ متر است، افزود: این میانگین در آذربایجانغربی حدود چهار متر است که نشان میدهد استان در این حوزه با مشکل مواجه است.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: چهار استان را برای توسعه فضای آموزشی در اولویت قرار دادهایم که آذربایجانغربی یکی از آنهاست که تلاش میکنیم آنها را به خط متوسط کشور برسانیم.
وی با بیان اینکه کشورها برای تامین منابع در آمدی نیازمند چند منبع از جمله نفت هستند، گفت: این منابع درآمدی کشور تحت تاثیر برخی سختگیریها خواهد بود و سختگیریهایی که در زمینه تبادلات بانکی انجام میشود، از این موضوعات متاثر خواهند بود.
بطحایی با اشاره به اینکه اغلب صادرات انجام شده کشور باید از طریق سیستم مالی به کشور باز گردد، گفت: بانکهایی که باید این کار را انجام دهند، وقتی در دایره تحریم قرار میگیرند نمیتوانند به سادگی پول را وارد سیستم کنند.
نماینده رئیسجمهوری در شاهیندژ بیان کرد: به فرمایش رهبر انقلاب، آزموده را آزمودن خطاست؛ پیش از این در کشور شرایط بسیار سخت تری طی شده و نشانههای شکست آمریکا در ماههای اخیر مشهود بوده است.
وی با بیان اینکه این سختگیریها آثاری را برجای میگذارد و این آثار را با صبوری، ایمان و اعتقادات میتوان پشت سر نهاد، افزود: ایران اسلامی کشوری با منابع فراوان بوده که در کمتر کشوری این منابع و فرصتها را میتوان یافت.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: با نیرو و سرمایه انسانی توانمند و ویژگیهای مدیریتی توانمند میتوان از این مواهب و ثروتهای الهی بیشترین بهره را برد و ظرفیتهای بالفعل را به بالقوه تبدیل کرد.
وی با انتقاد از نبود مسیر مواصلاتی مناسب در مسیر تکاب و شاهیندژ گفت: سرمایهگذاران به خاطر نبود این مسیر مواصلاتی از سرمایهگذاری در منطقه منصرف میشوند.
وی با بیان اینکه مردم فشارهای مختلفی را با روی گشاده اعم از بیکاری و فشار اقتصادی متحمل میشوند، افزود: با شناخت عمیق از پتانسیلهای موجود کشور میتوان با روشهای مناسب این مشکلات را کاهش داد. با تدبیر همه دولتمردان و مدیران ارشد کشور میتوان با هزینه کمتری از این سختیها عبور و مسیر رشد و بالندگی کشور را دنبال کرد.