اسباب بازی حامل فرهنگ است/کلاس اسباب بازی آموزشی راه اندازی میشود
به گزارش خبرنگار گروه جامعه سید محمد علی بطحایی در چهارمین جشنواره ملی اسباب بازی گفت: اسباب بازی بخش مهمی از تکنولوژی آموزشی است و وسیلهای برای پر کردن وقت بچهها نیست بلکه به کمک اسباببازی تسهیل در یادگیری انجام میدهیم.
وی افزود : بچهها با کمک بازی دامن شناختشان گسترش مییابد و دامن مهارتآموزی و مهارت اجتماعی گسترش مییابد. با اسباب بازی و استفاده از آنها یادگیری بچهها سرعت پیدا میکند. تسهیل و تسریع در یادگیری یکی از اهداف تولید اسباب بازی است. با بازی و اسباب بازی دامنه مهارت آموزی گسترش پیدا میکند. مهارت ذهنی و اجتماعی بچهها با اسباب بازی گسترش پیدا میکند. با اسباب بازی صبوری و تعاملات اجتماعی را بچهها فرا میگیرند و همچنین مهارت زندگی را تمرین می کنند.
وی ادامه داد : اسباب بازی حامل فرهنگ است. مهمترین عامل تاکید بر استفاده از اسباب بازی بومی به دلیل این است که اسباب بازی حامل فرهنگ است. نگاه به اسباب بازی باید اصلاح و در فرایند یاددهی و یادگیری رسمی وارد شود. نشاط از یادگیری مهمترین کاری است که اسباب بازیها انجام میدهند در حالی که امروزه در یادگیری ما، این حلقه مفقوده است. یادگیری امروز بچهها توام با خلاقیت نیست. یکی از مهمترین نشانههای یادگیری مثبت وجود نشاط از یادگیری است.
وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اسباب بازی با رویکرد آموزشی باید وارد فرآیند یادگیری شود. در هر مدرسه از پایه اول تا سوم در 10 استان کشور در 10 هزار مدرسه، هر استان ۱۰۰۰ مدرسه کلاس اسباب بازی آموزشی راه اندازی می شود. کلاس اسباب بازی آموزشی در هفته 2 تا 3 ساعت همراه با بازی، اهداف آموزشی را دنبال خواهند کرد.
کلاس اسباب بازی آموزشی راه اندازی می شود
وی افزود: اسباب بازی باید به عنوان بخشی از فناوری آموزشی وارد فضای آموزشی ما شده و در کنار یادگیری، نشاط را به همراه داشته باشد و باعث رشد خلاقیت شود. آموزش و پرورش نیازمند این نوآوری ها است.
وی در ادامه گفت: اقلام خارجی در حوزه اسباب بازی در داخل کشور بسیار زیاد است. اقلام ایرانی متاسفانه در مغازه های ما پیدا نمی شود. به عنوان مثال بنده نتوانستم یک اسباب بازی سفالی برای نوه ام بخرم چرا که پیدا نمی شد. در صورتی که ما کشوری مطرح در حوزه سفال هستیم.