دانه درشتها زیرتیغ/ مرگ تاوان خیانت به مردم است/ دست قدرتمند قانون راه نفس بیقانونی را میگیرد
حکم اعدام وحید مظلومین معروف به سلطان سکه و همدست وی، محمداسماعیل قاسمی معروف به "محمد سالم" پس از طی شدن مراحل قانونی و تأیید حکم در دیوان عالی کشور، سحرگاه دیروز در زندان اجرا شد.
خبرگزاری میزان -
در بیانات رهبر انقلاب نیز بارها بر مبارزه با سرچشمههای فساد و نظارت دقیق بر دستگاههای اجرایی برای پیشگیری و مبارزه با فساد تاکید شده است و امروز که مسیر بازخواست و محاکمه مفسدان اقتصادی بیش از پیش هموار شده است نباید گلوگاههای فساد خیز در دستگاههای اجرایی، سیستم بانکی و ... را نادیده گرفت و همین نگاه در مبارزه با قاچاق و عرصههای مختلف اقتصادی کشور در شرایطی که دشمنان چشم طمع به وارد کردن لطمههای اقتصادی بر پیکره این کشور دوختهاند، بسیار حیاتی و کارگشاست.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،سحرگاه دیروز حکم «وحید مظلومین» فرزند حبیباله و «محمد اسماعیل قاسمی» فرزند غلامعلی که به جرم افساد فیالارض از طریق تشکیل شبکه فساد اخلال در نظام اقتصادی و ارزی و پولی کشور با انجام معاملات غیرقانونی و غیرمجاز و قاچاق عمده و کلان ارز و سکه به اعدام محکوم شده بودند، به اجرا درآمد.
به همین مناسبت روزنامه های کشور در صفحه نخست خود به اقدام قاطعانه دستگاه قضا در رابطه با محاکمه مفسدان اقتصادی واکنش نشان دادند که برخی از آنها را به اختصار مرور می کنیم.
سرمقاله امروز روزنامه حمایت با عنوان «عیار قاطعیت قضایی در برخورد با فساد » منتشر شده و در آن چنین آمده است:مقام معظم رهبری در فرمان هشت مادهای خود به سران قوا در خصوص ضرورت مبارزه با مفاسد اقتصادی فرمودند: «با آغاز مبارزه جدی با فساد اقتصادی و مالی، یقیناً زمزمهها و بهتدریج فریادها و نعرههای مخالفت با آن بلند خواهد شد. این مخالفتها عمدتاً از سوی کسانی خواهد بود که از این اقدام بزرگ متضرر میشوند و طبیعی است بد دلانی که با سعادت ملت و کشور مخالفاند یا سادهدلانی که از القائات آنان تأثیر پذیرفتهاند با آنان همصدا شوند. این مخالفتها نباید در عزم راسخ شما تردید بیفکند.
به مسئولان خیرخواه در قوای سهگانه بیاموزید که تسامح در مبارزه با فساد، بهنوعی همدستی با فاسدان و مفسدان است. اعتماد عمومی به دستگاههای دولتی و قضایی در گرو آن است که این دستگاهها در برخورد با مجرم و متخلف، قاطعیت و عدم تزلزل خود را نشان دهند.» (۱۰ اردیبهشت ۸۰). از این حکم مقام معظم رهبری برمیآید که بلند شدن صداهای مخالف با دستگاه قضا، نشان از درستی مسیری دارد که این قوه بااقتدار در حال پیمودن آن است. در کنار کسانی که طعم شیرین عدالت به مذاق آنها خوش نمیآید، دشمنان خارجی هم مترصدند تا با حمله به قوه قضائیه و متهم کردن این رکن اساسی نظام اسلامی، عقدههای دیرین خود را در ضدیت با انقلاب بیرون بریزند و بهانههایی همچون نقض حقوق بشر را مستمسکی برای هجمه به کشورمان کنند. این هم دلیل دیگری بر حقانیت راهی که دستگاه قضا انتخاب کرده است.از موارد پیشگفته باید نتیجه گرفت که جدیت قوه قضائیه برای اجرای احکام مفسدان اقتصادی ازجمله اعدام سلطان سکه و همدست او، بار دیگر، مهر «باطل شد» بر ادعاهای کذب در خصوص انفعال در برابر قانونشکنیها زده، عیار بالای جمهوری اسلامی در عدالتخواهی و عدالتطلبی را عیان کرده و مهمتر اینکه موجی از امید به آیندهای بهتر را که دشمنان درصدد تیرهوتار کردن آن هستند، ایجاد کرده است.
روزنامه کیهان در این رابطه چنین نوشت:اکنون که دستگاه قضایی مصمم به احقاق حق مردم و محاکمه مفسدان اقتصادی زالو صفت است و این عزم را با اجرای حکم اعدام دو نفر از آنها در روز گذشته نشان داد.
در بیانات رهبر انقلاب نیز بارها بر مبارزه با سرچشمههای فساد و نظارت دقیق بر دستگاههای اجرایی برای پیشگیری و مبارزه با فساد تاکید شده است و امروز که مسیر بازخواست و محاکمه مفسدان اقتصادی بیش از پیش هموار شده است نباید گلوگاههای فساد خیز در دستگاههای اجرایی، سیستم بانکی و ... را نادیده گرفت و همین نگاه در مبارزه با قاچاق و عرصههای مختلف اقتصادی کشور در شرایطی که دشمنان چشم طمع به وارد کردن لطمههای اقتصادی بر پیکره این کشور دوختهاند، بسیار حیاتی و کارگشاست.
روزنامه وطن امروز با انتشار عکسی در صفحه اول خود چنین نوشت:شبکه وحید مظلومین از مؤثرترین فعالان غیرمجاز بازار ارز و سکه بوده و با استفاده از حسابهاى بانکى دیگران از چندین سال قبل تا زمان دستگیرى فعالیت گسترده غیرمجاز داشته و در مدت زمانى فقط گردش حساب ۲ تن از اقوام و کارمندان نامبرده مبلغ ۸.۲۱۹.۹۶۱.۸۸۱.۴۸۵ و ۳.۲۵۰.۵۵۱.۴۴۷.۲۷۸ ریال بوده و حسب اسناد و مدارک و تحقیقات به عمل آمده از حساب بیش از ٤٠ نفر با تبانی با بعضى از کارمندان بانک در جهت پوشش فعالیت غیرمجاز ارزی و سکه استفاده کردهاند. مظلومین با اینکه مجوز خرید و فروش سکه و ارز نداشته است، اما با ایجاد یک باند سازمانیافته بزرگترین شبکه اخلال ارزى و خرید و فروش بدون مجوز سکه را تشکیل داده و محمد اسماعیل قاسمی معروف به محمد سالم نیز یکى از اعضای این شبکه بوده و تراکنش مالی شخص اسماعیل قاسمى در این شبکه ۴۸۳۴ میلیارد تومان بوده است. وحید مظلومین در این شبکه غیرمجاز حتى ملاحظه زنان مسن در فامیل را نکرده و از حساب پیرزن ۷۱ ساله مبلغ ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سوءاستفاده کرده است. در ادامه تحقیقات مشخص شد در شبکه وحید مظلومین ۱۷۰ هزار تراکنش مالى در قالب ۲۹۰ فقره حساب به مبلغ ۱۴ هزار میلیارد تومان بوده است. از جمله ویژگى فعالیت مجرمانه این گروه رد و بدل کردن غیرواقعى و صرفا شفاهى قیمت ارز و سکه بوده است که نقش بسزایی در افزایش قیمت داشته است.
روزنامه خراسان نیز از اقدام قاطع و سریع دستگاه قضا قدردانی کرد و نوشت:پس از استجازه از رهبری، روند تحقیقات در پرونده مظلومین و دیگر مفسدان اقتصادی اخیر به سرعت طی شد و در نهایت اولین جلسه رسیدگی به اتهامات وحید مظلومین، ۱۷شهریور به صورت علنی در دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی اخیر برگزار شد. نماینده دادستان تهران در جلسه دادگاه گفت: عنوان اتهامی وحید مظلومین به عنوان متهم ردیف اول پرونده اخلال در بازار سکه و ارز افساد فی الارض از طریق سردستگی، اخلال در نظام ارز و سکه از طریق قاچاق ارز و همچنین معاملات غیرقانونی است. وی از تاریخ ۱۲ تیر ۹۷ در بازداشت موقت به سر میبرد. در نهایت پس از ساعتها تلاش قوه قضاییه در رسیدگی به این پرونده، ۹ مهر ماه سخنگوی قوه قضاییه از صدور حکم اعدام برای وحید مظلومین خبر داد. پس از ۲۰ روز محسنی اژهای از تایید حکم اعدام در دیوان عالی خبرداد تا در نهایت از ابتدای برگزاری دادگاه تا زمان تایید حکم ۴۳ روز بیشتر طول نکشد.
روزنامه جوان هم در این زمینه نوشت:پرونده یکی از بزرگترین شبکههای فساد اقتصادی کشور بعد از چندین دهه در دادگاههای ویژه مفاسد اقتصادی مورد رسیدگی قرار گرفت و حکم نهایی وحید مظلومین و محمداسماعیل قاسمى به جرم افساد فیالارض از طریق تشکیل شبکه فساد اخلال در نظام اقتصادی و ارزی و پولی کشور با انجام معاملات غیرقانونی و غیرمجاز و قاچاق عمده و کلان ارز و سکه، با رعایت تشریفات قانونى سحرگاه روزگذشته حکم اعدام به مرحله اجرا در آمد.اعدام سلطان سکه و همدستش معروف به محمد سالم، عیار قوه قضائیه در برخورد با مفسدان را نشان داد.
روزنامه سیاست روز نیز در این رابطه چنین نوشت:تلاش قوه قضائیه در این ماهها برای مقابله با مفسدان و نیز علنی برگزار کردن دادگاه مفسدان اقتصادی ستودنی است. مردم میتوانستند از طریق رسانههای جمعی نام و چهره متهمان را ببینند و از ریز و جزئیات آن چه در دادگاهها میگذرد مطلع شوند. این روند خود باعث افزایش اعتماد عمومی میشود، اگر از این پس با سرعت بیشتری همراه شود.
روزنامه جام جم با انتشار عکسی از سطان سکه چنین نوشت: اعدام مظلومین و قاسمی اخلالگران اقتصادی، یک پیام واضح برای دیگر مفسدین دارد.
جام جم نوشت: اجرای حکم اعدام سلطان سکه و یکی دیگر از مفسدان اقتصادی که سحرگاه دیروز در تهران صورت گرفت، اقدام شایستهای از قوه قضائیه است. مردم از قاطعیت قوه قضائیه در برخورد با مفسدان و اخلالگران اقتصادی که ضربههای بزرگی به معیشتشان وارد کردهاند، خرسند هستند و از مسئولین این قوه میخواهند تا ریشه کن ساختن افساد و اخلال اقتصادی در هر جا و هر دستگاه و توسط هر کس که باشد، به این برخورد قاطع ادامه دهند
روزنامه آفتاب یزد نیز با انشار عکسی از سلطان سکه از اعدام این اخلالگر بازار سکه خبر داده است.
روزنامه شرق خبر اعدام سلطان سکه را با چنین تیتری در صفحه نخست خود کار کرده: «ختم پروند سلطان سکه با طناب دار»
روزنامه جمهوری اسلامی هم برای این خبر چنین تیتر انتخاب کرده: «سلطان سکه به دار مجازات آویخته شد»
تیتر اول روزنامه شهروند هم به اعدام سلطان سکه اختصاص دارد با این عنوان: «پایان قصه سلطان سکه»
روزنامه نسل فردا با این جمله که دست قدرتمند قانون راه نفس بی قانونی را می گیرد برای خبر اعدام سلطان سکه این نوشته را برای تیترش انتخاب کرده: «انقراض سلسله سکه»
روزنامه کیمیای وطن برای اعدام سلطان سکه چنین تیتر زده است: «سلاطین سکه اعدام شدند»
و در آخر روزنامه تجارت برای این خبر این تیتر را انتخاب کرده: «مرگ، تاوان خیانت به مردم»
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *