رونمایی از اظهارنامه جایزه تعالی منابع انسانی مناطق ۲۲ گانه تهران
به گزارش گروه جامعه معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران با تشریح روندی از فعالیتهای توسعهای معاونت منابع انسانی گفت: ما از ابتدای فعالیت خود در حوزه منابع انسانی بر اساس مدل اولریش، نظریه پرداز معروف حوزه منابع انسانی، برای رسیدن به جایگاه شریک استراتژیک سازمان، با قرار دادن خود در جایگاه ذینفعان، نیازهای شهروندان و چالشهای موجود را احصاء و به پنج موضوع راهبردی و نه چالش دست یافتیم؛ لذا در این مسیر با همراهی معاونین منابع انسانی مناطق در تلاشی مستمر طی ۶ ماه، سند راهبردی منابع انسانی را تدوین و به فوریت برنامه عملیاتی ویژه هر منطقه را با مشارکت مستقیم کارکنان منطقه طراحی و وارد فاز اجرا کردیم. پس از آن نیز طی پیشنهادی که به مناطق داشتیم با اعلام آمادگی از جانب کلیه مناطق، شرکت در فرآیند ارزیابی جهت دریافت جایزه ملی مدل تعالی را در دستور کار قرار دادیم.
وی همکاری مشترک و گسترده نخبگان منابع انسانی کشور با شهرداری تهران را که برای اولین بار در ادوار مدیریت شهری در حال رخداد است، بزرگترین دستاورد این حوزه دانست و افزود: یقینا این روند سرآغازی نیکو برای رشد سرمایه انسانی سازمان شهرداری خواهد بود و از آنجاییکه دستیابی به سازمانی باکیفیت نیازمند نیروی انسانی کیفی است، با تکیه بر این اصل مدیریتی در راستای رسیدن به سازمانی یادگیرنده با مشارکت کارکنان و حرفه ایهای منابع انسانی کشور در طی دوره مدیریت جدید گامهایی بلند را برداشته ایم که نتایج و دستاوردهای آن را شاهد بوده و خواهیم بود.
معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران همچنین در خصوص فرآیند ارزیابی بر اساس مدل تعالی، بیان داشت: در این مسیر برای آنکه منطق ارزیابی دچار اختلال نگردد، ستاد و مناطق را به طور همزمان در ارزیابی وارد نکردیم و در آماده سازی اظهارنامه ها، برای سهولت و دقت در انجام بررسی ها، تلاش لازم برای یکسان نمودن متن و محتوا را انجام دادیم. همچنین با دریافت مشاوره از انجمن ملی منابع انسانی و برگزاری دورههای آموزشی با اساتید برجسته حوزه منابع انسانی، در به اشتراک رساندن افکار و رویکردها اقدامات لازم را به عمل آورده ایم.
وی همچنین ارزشهای مورد مبنا در این طرح را تواضع در رفتار در تمامی سطوح سازمانی و طرفین کار، تنظیم و تدوین پروتکلی جامع جهت اجرای دقیق مراحل کار و نیز رعایت اخلاق حرفهای که از سجایای همه کارکنان و ارزیابان میباشد، دانست.
در ادامه صابری، دبیر انجمن مدیریت منابع انسانی ایران، ضمن تشکر از همکاری معاونت منابع انسانی شهرداری تهران و معاونین مناطق گفت: یکی از بزرگترین معضلات جایزه تعالی، کالیبره نبودن ارزیابان و از دست دادن سازمانها در روند ارزیابی بوده است، اما از آنجاییکه استقلال ارزیابان کمیتههای داوری از ارزشهای حاکم و مورد نظر میباشد در اغلب موارد بر اظهار سرارزیاب مربوطه تمکین و اطلاعات دریافتی را پذیرفته ایم لذا در شهرداری برای عدم مواجهه با این چالش، نیازمند برگزاری جلسه علمی–داوری دیگری برای هماهنگی بیشتر بین شهرداری و ارزیابان هستیم.
صابری افزود: شاخکهای حسی ما در روند ارزیابی بسیار حساس است و تداخل فعالیتهای ستاد و صف را در روند ارزیابی به خوبی حس میکنیم لذا در اینگونه مواقع به درایت ارزیابان حرفهای اکتفا کرده ایم و به همین منوال در سازمان شهرداری نیز با هماهنگیهای لازم مسیر صحیح را طی خواهیم نمود. آنچه در این میان کارگشاست حضور شیخ و رهنمودهای وی که از حرفه ایهای انجمن منابع انسانی و ارزیابان بنام تعالی در سالهای متمادی بوده اند، میباشد و خوشحالیم که این مسئله در تسهیل روند کار بسیار موثر خواهد بود.
در پایان این نشست از اظهارنامههای تدوین شده مناطق که با رویکرد خوداظهاری تنظیم و آماده ارائه به تیم ارزیابان جایزه تعالی منابع انسانی شده بود، رونمایی شد.
انتهای پیام /