واقعیتی عجیب؛ گوجه فرنگی داخل هواپیما پرطرفدارتر است+فیلم
بر اساس یک مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۰، محققان دریافتند که طعم آب گوجه فرنگی داخل هواپیما تغییر کرده و بیشتر مورد پسند مصرف کنندگان قرار میگیرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، شرکت هواپیمایی لوفت هانزا سالیانه میزان ۱.۷ میلیون لیتر آب گوجه فرنگی در خطوط هواپیمایی خود سرو میکند. بر اساس یک مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۰، محققان دریافتند که طعم آب گوجه فرنگی داخل هواپیما تغییر کرده و بیشتر مورد پسند مصرف کنندگان قرار میگیرد. در این مطالعه معلوم شد که در ارتفاع ۹۱۴۴ متر از سطح زمین فشار خون افراد افت میکند و در این موقعیت اکسیژن کمتری به خون میرسد. بنابراین این تغییر در بدن حساسیت نسبت به طعم و بو را کمتر میکند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *