رئیس دیوان عالی کشور برای چهارمین بار در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه حضور یافت/ رسیدگی به مشکلات حقوقی مراجعه کنندگان
خبرگزاری میزان – پیرو منویات مقام معظم رهبری که مردمی بودن و مهمتر از آن مردمی ماندن را از ویژگیهای لازمِ هر مسئول نظام اسلامی خواندند و در راستای تاکیدات رئیس قوه قضاییه برای ملاقات بی واسطه مسئولان قضایی با مردم، حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم امروز (دوشنبه ۱۷ بهمن ماه) به همراه صدقی معاون نظارت و بازرسی دیوان عالی کشور با حضور در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه ضمن استماع مشکلات حقوقی و قضایی مراجعه کنندگان به بررسی پروندههای آنها پرداخت.
در این دیدار که با حضور علی اصغر رفاهی مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه انجام شد، رئیس دیوان عالی کشور جهت رفع مشکلات حقوقی و قضایی مراجعان دستورات مقتضی را صادر کرد.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم درباره درخواستهای مطرح شده در این ملاقات مردمی، اظهار کرد: ملاقاتهای مستقیم و چهره به چهره با مردم یکی از راههایی است که میتوان از طریق آن به مشکلات مردم آگاهی پیدا کرد زیرا اظهارت مراجعه کنندگان استماع و مدارکی که دارند نیز بررسی میشود بنابراین به راحتی میتوانیم تصمیم گیری کنیم.
وی افزود: برای ملاقات عمومی در دیوان عالی کشور افراد بسیاری از قبل ثبت میکنند و در روز مقرری برای ملاقات حاضر میشوند که به استماع نظرات و بررسی مدارک آنها می پردازیم تا به سهولت اتخاذ تصمیم صورت گیرد زیرا بدون حضور متقاضی ممکن است گاهی انسان در استنباط مسائل خطا کند ولی زمانی که مراجعه کننده مطالب را توضیح میدهد تصمیم گیری نیز راحت تر انجام میشود.
حجتالاسلام والمسلمین مرتضوی مقدم بیان کرد: مراجعان ملاقات مردمی امروز در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه خواستار رسیدگی به درخواست هایشان بودند که ضمن دیدار و استماع اظهارات آنها دستوراتی را برای انجام کار و خواسته به حق آنها صادر کردیم و امیدواریم نتیجه نیز حاصل شود.
رئیس دیوان عالی کشور درباره اینکه بسیاری از مراجعان خواستار اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری هستند، گفت: بسیار از مراجعان از مفاد قانون اطلاعاتی ندارد و فقط براساس اینکه درخصوص ماده ۴۷۷ مطالبی را شنیده اند خواستار اعمال این ماده هستند اما راهنمایی و تشخیص اینکه متقاضی چه طریقی را طی کند تا زودتر نتیجه بگیرد برعهده ما است.
وی در ادامه گفت: متقاضی ممکن است خواستار اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری باشد ولی پس از بررسی پرونده و مدارک به او اعلام میکنم از این طریق امکان رسیدن به نتیجه نیست اما راه دیگری که امکان رسیدن به حق را داشته باشد پیشنهاد می دهیم تا از طریق دیگر به حق خود دست پیدا کند.
گفتنی است که بسیاری از مراجعان در این ملاقات مردمی خواستار اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، تسریع در رسیدگی، اجرای حکم و... بودند که رئیس دیوان عالی کشور در ارتباط با برخی پروندهها و درخواستهای مطروحه در چارچوب قانون دستورات لازم را صادر کرد.
بیشتربخوانید
معاون اول قوهقضاییه:رویکرد اصلی نهادهای نظارتی باید صیانت از نیروی انسانی باشد
انتهای پیام/