ظرفیت نیروگاهی صنعت برق کشور به بیش از ۹۰ هزار مگاوات رسیده است
خبرگزاری میزان _ علیاکبر محرابیان در رابطه با تحولات صنعت آب و برق پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: این تحولات نسبت به گذشته قابل قیاس نیست، به طوری که در بخشهای مختلف صنعت آب و برق شاهد رشد ۲۰ تا ۳۰ برابری هستیم.
خودکفایی و صادرات تجهیزات صنعت برق کشور 2 روی یک سکه
وزیر نیرو با بیان اینکه در ابتدای انقلاب اسلامی ظرفیت تولید برق در کشور 7 هزار مگاوات بود، یادآور شد: در آن زمان کشور در حوزه صنعت برق وابستگی کامل به سایر کشورها داشت، بهطوریکه کارشناسان صنعت برق فقط مجوز تعویض روغن ترانس برق را داشتند؛ این در حالی است که امروز ظرفیت نیروگاهی صنعت برق کشور بیش از ۹۰ هزار مگاوات است.
ساخت نیروگاه در کشورهای مختلف توسط مهندسان ایرانی
به گفته وی، اکنون صنعت برق کشور به طور کامل به خودکفایی رسیده است، علاوه بر آن حجم وسیعی از خدمات فنی و مهندسی این عرصه صادر میشود و ساخت نیروگاهها در خارج از کشور توسط متخصصان و مهندسان ایرانی صورت میگیرد.
محرابیان ضمن ابراز خرسندی از اینکه امروز فرآیندهای طراحی، اجرا و نگهداری صنعت برق کشور به طور کامل توسط متخصصان و مهندسان داخلی هدایت میشود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر برخی از کشورهای خارجی و همسایه به خدمات و تجهیزات صنعت برق ایران وابستهاند، برای مثال اکنون بخش عمدهای از صنعت برق کشور عراق توسط شرکتهای ایرانی ساخته و نگهداری میشود.
وزیر نیرو در حاشیه آیین تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل(ره) گفت: امروز این افتخار نصیب ما شد تا همزمان با ایامالله دهه فجر، همراه کارکنان صنعت آب و برق برای تجدید میثاق و عهد با آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در کنار حرم مطهر امام راحل حضور یابیم.
وزیر نیرو افزود: بیتردید مسئولان کشور در مسیر انقلاب برای حفظ آرمانهای حضرت امام خمینی (ره) و شهدا وظیفه سنگینی دارند که مهمترین آن خدمت بیمنّت به مردم است.
به گزارش وزارت نیرو، وی ادامه داد: طبیعتا پس از گذشت 44 سال از پیروزی انقلاب اسلامی فراز و نشیبهایی در این مسیر رخ داده است، اما مسئولان در بخشهای مختلف کشور خدمت کردند و توانستند با پیروی از آرمانهای والای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، در مسیر تداوم راه انقلاب اسلامی ایران و شهدا گام بردارند.
- بیشتر بخوانید:
- وزیر نیرو: ایران در مسیر تحول احداث نیروگاه خورشیدی است/ عبور تولید انرژیهای تجدیدپذیر از مرز ۱۰۰۰ مگاوات
انتهای پیام/