عرضه گوشت دام پیر به جای گوشت برزیلی واقعیت ندارد

12:36 - 01 آبان 1397
کد خبر: ۴۶۲۰۱۱
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران گفت: گوشت داخلی پیر یعنی گوشت دام‌های ماده، و زمانی که این دام‌ها در کشتارگاه ذبح می‌شود قابل مصرف در مغازه‌ها نیست، زیرا این محصول پر از چربی و رنگ آن همانند جیگر است.

سید احمد مقدسی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد درخصوص صحت خبری مبنی بر اینکه گوشت‌های برزیلی موجود در بازار از برزیل وارد می‌شود و گوشت دام‌های پیر ایرانی است، بیان کرد:گوشت داخلی پیر یعنی گوشت دام‌های ماده، و زمانی که این دام‌ها در کشتارگاه ذبح می‌شود قابل مصرف در مغازه‌ها نیست، زیرا این محصول پر از چربی و رنگ آن همانند جیگر است.

وی در ادامه افزود: گوشت دام ماده پیر عمدتا برای تولید سوسیس و کالباس استفاده می‌شود و ارزش غذایی برای فروش در سوپر مارکت‌ها را ندارد و نا پز هستند و حتی اگر دو روز روی شعله باشند امکان پخت برای آن وجود ندارد.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران تاکید کرد: با وجود ویژگی‌های این گوشت صحت این خبر بعید به نظر می‌رسد.

مقدسی در پاسخگو به این سوال که آماری از واردات گوشت گوساله برزیلی در گمرک وجود ندارد، تصریح کرد:، چون مخالف واردات گوشت هستم آماری از این موضوع ندارم.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *