"اسلام آباد" موظف به برگرداندن سالم اتباع ربوده شده ایرانی است
به گزارش گروه بین الملل ، امجد شعیب سرلشکر بازنشسته ارتش پاکستان با بیان اینکه عملیات شناسایی از سوی ارتش و نهادهای امنیتی این کشور در مناطق مختلف ایالت بلوچستان برای شناسایی مخفی گاههای تروریست ها در جریان است، گفت: امید است، طی روزهای آینده خبرهای خوشی به گوش مردم ایران و پاکستان برسد.
وی با تاکید بر گسترش روابط امنیتی و اطلاعاتی بین پاکستان و جمهوری اسلامی ایران به منظور جلوگیری از تردد گروه های تروریستی و شرور در نقاط مرزی دو کشور گفت: دست های پنهان، در پی ایجاد اختلاف بین دو کشور همسایه هستند.
شعیب با تشریح چالش های پیش رو در تامین امنیت پایدار در مرزهای مشترک پاکستان و ایران گفت: دشمنان در حال برنامه ریزی در راستای نا امن کردن مرزهای مشترکند تا به اهداف شوم خود برسند.
وی در واکنش به ربودن شدن جمعی از مرزبانان ایرانی در نقطه صفر مرزی از سوی گروهک تروریستی موسوم به جیش العدل گفت: بسیاری از مقامات دولتی و غیر دولتی پاکستان این حادثه تروریستی را محکوم کرده اند.
این تحلیلگر دفاعی پاکستان با اشاره به وجود مشکلات فراوان در ایالت بلوچستان پاکستان، گفت: سازمان های امنیتی خارجی برای بی ثبات کردن در این ایالت و همچنین نا امن کردن مرزهای مشترک بین دو کشور دوست و برادر ایران و پاکستان با کمک مزدوران خود در حال توطئه چینی هستند.
وی افزود: متاسفانه دولت پاکستان با اقدامات تروریستی گروه های تجزیه طلب و فرقه گرا در ایالت بلوچستان دست به گریبان است.
امجد شعیب اضافه کرد: در گذشته نیز گروه های تروریستی و اشرار اتباع چینی را ربوده بودند و همچنین بارها لوله های گاز، دکل های برق و خطوط راه آهن را تخریب کرده اند.
این کارشناس دفاعی پاکستان با بیان اینکه ایالت بلوچستان از نظر وسعت بزرگترین ایالت در این کشور است گفت: اگر چه شناسایی پناهگاه های تروریست ها در ایالت بلوچستان کار سختی است، نیروهای امنیتی نیز باید وقت بیشتری صرف شناسایی و دستگیری اشرار و تروریست ها کنند.
این مقام سابق بلند پایه ارتش پاکستان با بیان اینکه هر وقت رابطه بین ایران و پاکستان به هم نزدیک می شود، دست های پنهان برای اختلاف افکنی دست به کار می شوند، گفت: عاملان تروریست ها با دریافت کمک مالی و نظامی، اهداف قدرت های خارجی را دنبال می کنند.
وی بهترین راه برای رفع توطئه های خارجی را همکاری مشترک بین دو کشور برای ریشه کنی تروریسم در مرزهای مشترک خواند و گفت:مقامات سیاسی و نظامی دو کشور باید از عقلانیت با این معضل برخورد کنند و نباید اجازه دهند دشمنان به اهداف خود برسند.
این مقام بلند پایه سابق ارتش پاکستان همچنین تاکید کرد: دولت پاکستان باید به دولت ایران این اطمینان را بدهد که این نوع اقدامات بزدلانه در آینده تکرار نخواهد شد.
وی از گفت و گوی تلفنی سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و ژنرال قمر جاوید باجوا فرمانده کل ارتش پاکستان استقبال کرد و گفت: امید است گسترش روابط نظامی امنیتی و دفاعی به آزادی هر چه سریع تر ربوده شدگان ایرانی منجر شود.
تحلیلگر ارشد امور دفاعی پاکستان گفت: سفر متقابل مقامات بلند پایه نظامی پاکستان و ایران به کشور متقابل روابط دفاعی و نظامی دو کشور را گسترش داده است.