معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل از کارخانجات سبلان پارچه اردبیل بازدید کرد
خبرگزاری میزان - جلال آفاقی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل در بازدید از کارخانجات سبلان پارچه اردبیل به عنوان بزرگترین کارخانه نساجی خاورمیانه، طی سخنانی با اشاره به ارزش کار در آموزههای دینی، تلاش برای کسب روزی حلال را بزرگترین عبادت و وسیله تقرب به خدا دانست.
وی با اشاره به اهمیت کارآفرینی و ایجاد زمینه برای اشتغال زایی، گفت: اعتبار عمل کارآفرینان همچون ارزش عمل کارگران، ستودنی و دارای حسنات بی شماری است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه ارتباط بخش قابل توجهی از آسیبهای اجتماعی و جرائم استان با بیکاری یا فقدان درآمد کافی به ویژه نقش و تاثیر آن بر طلاق و فروپاشی خانوادهها، توسعه و رونق تولید و اشتغال را از ضروریات امروز استان است، ضمن اشاره به اقدامات دستگاه قضایی در حمایت از سرمایه گذاری، تصریح کرد: ایجاد زمینه برای رونق تولید و اشتغال از اهم اموری است که مدیریت علمی و کارآمد در بخشهای مربوطه را میطلبد.
وی افزود: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اردبیل برای توسعه حمایتهای حقوقی از کارگران به ویژه زنان سرپرست خانوار، برگزاری کارگاههای آموزشی رایگان در موضوعات مختلفی چون مهارتهای ارتباطی، مهارتهای فرزند پروری، آموزشهای قبل از ازدواج و همچنین مددکاری و مشاورههای روانشناسی و ارشاد و معاضدت قضایی رایگان این آمادگی را دارد تا در این راستا خدمات رسانی کند.
دراین بازدید حاج محمدی مدیر اجرایی کارخانجات سبلان پارچه اردبیل با قدردانی از حمایتهای دستگاه قضایی در احیای مجموعه، طی گزارشی به وضعیت نامطلوب گذشته و تعطیلیها، بدهیها و نارضایتیهای گسترده اشاره کرد و گفت: پس از کش و قوسهای فراوان و دست بدست شدن کارخانه از مالک به اشخاص و بانک و مستاجران طی سالیان متمادی که همراه با رویدادهای مختلفی چون رکود و اعتراضات و خسارات فراوان بوده، از تیرماه سال جاری و با ورود صندوق حمایت از صنایع دولت شاهد روند روبه رشد و توسعه مجموعه هستیم.
وی با ارائه جزئیاتی از تحولات چند ماه اخیر به ویژه برنامهها و اقدامات فرهنگی، ورزشی و رفاهی مدیریت برای پرسنل، پرداخت کلیه معوقات و مطالبات گذشته کارگران و تسویه تمام بدهیها در حق سازمانها و بروز شدن پرداخت حقوق را از جمله دستاوردهای ارزشمند چندماهه دانست و تنها حلقه مفقوده در وضعیت کنونی نبود مزرعه پنبه در جوار این کارخانجات است.
مدیر اجرایی کارخانجات سبلان پارچه اردبیل با بیان اینکه مشکل باقی مانده از دوران مدیریت سابق مجموعه و وضعیت نامطلوب گذشته را پرداخت نشدن هشت ماهه بیمه کارگران است، اظهار کرد: از این بابت و به لحاظ نارساییهای مدیریتی گذشته در کارخانجات سبلان پارچه بالغ بر سی و سه میلیارد تومان بدهی برای بیمه وجود دارد. این مشکل باقی مانده نیز درحال پیگیری است و جای امیدواری برای حل و فصل آن وجود دارد.
گفتنی است کارخانجات سبلان پارچه اردبیل در هشت مجموعه، بزرگترین کارخانه نساجی خاورمیانه محسوب میشود. درحال حاضر بیش از هزار کارگر در این مجموعه بطور مستقیم مشغول هستند.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/