تقویت پیوند دانش آموزان نخبه با پلیس
به گزارش گروه جامعه ، سردار محمد شرفی، رئیس پلیس پیشگیری ناجا و فاطمه مهاجرانی معاون وزیر و رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان وزارت آموزش و پرورش دیدار و گفتگو کردند.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در این دیدار با اظهار خرسندی از تعامل خوب و سازنده جامعه بزرگ آموزش و پرورش با نیروی انتظامی به تبیین نگاه اجتماعی پلیس به تولید امنیت پرداخت و گفت: بر این باور هستیم امنیتی که با همراهی مردم ایجاد شود از انسجام، پویایی و ثبات مطلوبی برخوردار خواهد بود.
سردار شرفی برخورداری کشورها از جمعیت کیفی را یکی از مولفههای مادی قدرت برشمرد و خاطرنشان کرد: یکی از مولفههای مادی قدرت، جمعیت کیفی هر کشور است و توسعه توامان کمیت و کیفیت هر جمعیت به سهم خود موجب اقتدار ملی میشود.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا بروز تنش را از مهمترین آثار جمعیت بی کیفیت عنوان و تصریح کرد: از دستاوردهای انقلاب اسلامی این است که در حال حاضر ایران اسلامی از جمعیت کیفی و کمی یکسانی برخوردار است لذا وظیفه ما مسئولان است از دستاوردها و ارزشهای انقلاب اسلامی صیانت و با دراختیار گذاردن موقعیتهای مناسب از نبوغ فکری آنها در راستای رشد و تعالی کشور بهره گیری کنیم.
سردار شرفی تصریح کرد: تغییرات جمعیتی علاوه بر اینکه از پارامترهای جمعیتی ناشی میشود، از بسیاری از عوامل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی که به مرور زمان در سیر تحول کشورها رخ میدهد، تاثیر میپذیرد لذا آینده تحولات جمعیتی و تاثیر آن بر نظم و امنیت برای پلیس حائز اهمیت است.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: دانش آموزان از تاثیرگذارترین اقشار در جریان علمی کشور هستند و استفاده از ظرفیت عظیم آنان بخصوص دانش آموزان نخبه در حوزه نظم و امنیت برای سازمان پلیس ارزشمند است.
سردار شرفی افزود: مسیر توسعه کشور از مسیر علم میگذرد لذا جایگاه نخبگان در پیشگیری از وقوع جرایم و تامین امنیت که در نهایت به توسعه و تعالی کشور ختم میشود قابل تامل است.
وی با اشاره با سرعت تغییر و تحول در عرصههای مختلف خاطرنشان کرد: سرعت شتابان تحولات خبر از آیندهای متفاوت در تمامی زمینههای مرتبط با کار و زندگی میدهد لذا پلیس در صدد است همپا با تحولات و با آینده نگری بتواند در عرصه تولید نظم و امنیت پیشگام باشد لذا نیازمند همراهی نخبگان برای ترسیم ساز و کارهای تامین امنیت در زمان آینده با توجه به سرعت شتابان تحولات در جامعه هستیم.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا افزود: در حال حاضر تامین امنیت و ارائه خدمات انتظامی ۵۰ درصد توان پلیس را به خود معطوف کرده است این در حالی است که در سایر کشورها خدمات مشابه، الکترونیکی و غیر حضوری است و این نوع خدمات رسانی تولید رضایت و در نهایت همراهی مردم با دستگاههای متولی امنیت را به دنبال دارد.
سردار شرفی آموزش و پرورش را از جمله نهادهای تاثیرگذار در امنیت ارزیابی کرده خواستار توسعه همکاریهای مشترک شد.
فاطمه مهاجرانی نیز در این نشست اظهار داشت: وظیفه شهروندی و سازمانی ایجاب مینماید همیشه در خدمت پلیس باشیم.
وی افزود: تامین و ارتقاء دو نعمت بزرگ الهی یعنی سلامت و امنیت وظیفهای همگانی است لذا آموزش و پروش به عنوان یک سازمان موثر در کمک به تامین و توسعه امنیت دارای سهم و نقش است که به انحاء مختلف تلاش مینماید همگام با پلیس در پیشرفت، تعالی، توسعه همه جانبه و پایدار، بستری امن، سالم و با آرامش موثر واقع شود.
این مقام مسئول با اظهار خرسندی از ایده تقویت پیوند دانش آموزان نخبه و پلیس ضمن اعلام آمادگی برای توسعه همکاریهای مشترک خاطرنشان کرد: ارتباط دانش و امنیت را باید از ابتدا به دانش آموزان بیاموزیم.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان، پیش دستی پلیس برای تامین امنیت از رهاورد دانش و پژوهش را نشانگر آینده نگری نیروی انتظامی در تامین امنیت دانست و گفت: دغدغه پلیس پیشگیری برای همسان سازی تولید امنیت با تحولات شتابان جامعه و تلاش برای الکترونیکی کردن خدمات انتظامی قابل درک است لذا تلاش خواهیم کرد با تعریف نقش و سهم دانش آموزان مستعد در امنیت کشور این مطالبه پلیس را با بهره گیری از ظرفیتهای در اختیار آموزش و پرورش در قالب المپیادها، کارویژههای مرتبط همچون کار سوق، طرح ملی شهاب، جشنواره جوان خوارزمی در جمع دانش آموزان نخبه و توانمند مطرح و با بسیج علمی تمامی امکانات به این مهم پاسخگو باشیم.
مهاجرانی در بخش دیگر سخنان خود با قدردانی از تلاشهای پلیس در تامین امنیت و کمک به توسعه و آبادانی کشور گفت: در حال حاضر ۱۲۵ هزار دانش آموز مستعد در سراسر کشور وجود دارد که میتوان نیازمندیهای علمی پلیس در موضوعات مختلف را به صورت بومی طراحی، ایده پردازی و زمینه اجرای آن عملیاتی نمود.
وی ۳۰ موضوع مرتبط با امور پلیسی از ۱۲۰۰ طرح ارسالی به جشنواره جوان خوارزمی را نویدبخش علاقه دانش آموزان به امور انتظامی دانست و گفت: فرصت سازی پلیس برای ورود دانش آموزان نخبه به ایده پردازی در امور مرتبط قابل تقدیر است.