قاضی شعبه دوم حقوقی محاکم زنجان: بسیاری از مشکلات جامعه، عدم آگاهی مردم به مسائل حقوقی و آشنایی با قانون است
خبرگزاری میزان- محمدرضا حمیدی گفت: امروز بسیاری از مردم مواجه با دریافت پیامک از سوی اشخاص ناشناس با موضوع پرونده شما در دادگستری با این شماره ثبت شد و جهت مشاهده وضعیت پرونده از طریق لینک زیر وارد شوید، هستند که با ورود از طریق لینک اعلامی اقدام به برداشت پول از حساب افراد می شود. مردم باید مراقب چنین پیامهایی باشند.
قاضی شعبه دوم حقوقی محاکم زنجان افزود: برعکس مردم باید نسبت به پیامک هایی که از طرف مراجع قضایی و از سامانه عدلیران صادر می شود توجه جدی داشته باشند. چرا که در حال حاضر روند دادرسی الکترونیکی شده و تمامی تصمیمات و آرای قضایی و اخطاریه ها و ابلاغیه ها و اجرائیه ها از طریق الکترونیکی به طرفین ابلاغ می شود و اگر شخص توجه نکند موجبات تضیبع حقوق خود را فراهم کرده است
وی تاکید کرد: هر دستور و رای قضایی دارای مدت زمان تعیین شده در قانون است و اگر این زمان ها رعایت نشود ویا در مهلت مقرر قانونی اقدامی نشود فرصت اعتراض و تجدید نظر خواهی از بین رفته و شخص نمی تواند کار دیگری بکند و ممکن است محکوم شده و رای نیز قطعی شود و حتی موجب زندانی شدن فرد شود.
قاضی شعبه دوم حقوقی محاکم زنجان افزود: دستگاه قضایی شماره تلفنی را می شناسد که در سیستم ثنا داده شده است، پیامک نیز به آن شماره می رود. مردم باید شماره تلفنی را در سیستم ثنا ثبت کنند که به آن دسترسی داشته باشند.
وی با بیان اینکه بستر بسیاری از بروز مشکلات جامعه، عدم آگاهی مردم بر مسائل حقوقی و آشنایی با قانون است، بر توجه و دقت در انجام معاملات تاکید کرد و ادامه داد: شرایط انجام معامله در ایه 282 سوره بقره آمده است که ضرورت دارد به شرایط ان از جمله کتبی کردن معاملات و گرفتن 2 شاهد در انجام معاملات توجه شود.
حمیدی موضوع دیگری را که مشکلات عدیده ای برای مردم ایجاد کرده است، سقف تعهدات مالی بیمه خودروها در پرداخت خسارات وارده در تصادفات را بیان کرد و به رعایت آن در بین مالکین خودرو و بالا بردن سقف تعهدات بیمه تاکید کرد.
قاضی شعبه دوم حقوقی محاکم زنجان، ثبت چک های صیادی در سامانه را ضروری برشمرد و افزود: مردم باید نسبت به ثبت چک های صیادی در هنگام خرید و فروش در سامانه صیاد برای استفاده از مزایای قانونی چک اقدام کنند.
وی به امانت ندادن خودرو هم به دیگران تاکید کرد و گفت: حتی الامکان خودرو را به دیگران و بخصوص کسانی که شائبه اعتیاد و قاچاق دارند امانت ندهید چراکه خودرو اگر وسیله جرم باشد طبق ماده ۲۱۵ قانون مجازات اسلامی ضبط خواهد شد.
حمیدی در پایان اظهار کرد:در معاملاتی که انجام می دهید حتما مبایعه نامه ها و قولنامه های ایادی قبلی در معاملات را دریافت نمایید تا از انجام معامله درست و قانونی خاطر جمع باشید و مشکلی از این بابت بوجود نیاید.
انتهای پیام/