عادات ناسالمی که بعد از وعده‌های غذایی اصلی باید ترک کنید/۷ ترفند طلایی برای کاهش اشتها و لاغری/ اگر آنفولانزا گرفته‌اید این ۶ ماده غذایی را نخورید

15:31 - 16 مهر 1397
کد خبر: ۴۵۸۲۶۷
اگر میخواهید بدانید خوردن سیرخام مفیدتر است یا سیر پخته؟ و اینکه ۷ ترفند طلایی برای کاهش اشتها و لاغری چیست؟ حتما بسته سلامت امروز را بخوانید.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،اغلب افراد پس از غذا خوردن به نوشیدن چای، چرت بعد از ظهر، میوه خوردن و… عادت دارند و معتقدند این اعمال به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. در اینجا ۷ اشتباهی که بعد از غذا خوردن باید از آن‌ها اجتناب کنید، معرفی شده است:

ورزش: بلافاصله بعد از صرف غذا ورزش نکنید و حداقل دو ساعت آن را به تاخیر بیندازید. انجام تمرینات ورزشی با معده پر، باعث سکسکه و تهوع، صدمات و گرفتگی عضلات می‌شود. اگر نیاز به تحرک بعد از صرف غذا دارید، پیاده روی آرام می‌تواند بهترین گزینه برای بهبود هضم غذا باشد.

عادات ناسالمی که بعد از وعده‌های غذایی اصلی باید ترک کنید/۷ ترفند طلایی برای کاهش اشتها و لاغری/ اگر آنفولانزا گرفته‌اید این ۶ ماده غذایی را نخورید
سیگار کشیدن: توتون و تنباکو مختل کننده هضم غذا بعد از وعده‌های غذایی هستند. تنباکو می‌تواند جذب ویتامین‌ها و مواد معدنی مهم را مسدود کند. ویتامین‌هایی مانند ویتامین ث. و دی و کلسیم بعد از سیگار کشیدن دیگر جذب نخواهند شد.

جویدن آدامس: محبوبیت آدامس برای تمیز کردن دندان‌ها و ایجاد خنکی در دهان پس از صرف غذا در بین بیشتر مردم رایج است. این کار حجم زیادی هوا را وارد معده می‌کند که با ایجاد نفخ و گاز‌های گوارشی همراه خواهد بود.

خوابیدن: رفتن به خواب بلافاصله بعد از غذا خوردن، خطرناک است و علاوه بر خطر اضافه وزن، منجر به افزایش سوزش سر دل و افزایش خطر مرگ ناشی از سکته مغزی می‌شود. حداقل تا دو ساعت بعد از صرف غذا، خوابیدن یا دراز کشیدن را فراموش کنید.

نوشیدن چای: بخصوص اگر از کم خونی رنج می‌برید، نوشیدن چای را بلافاصله بعد از غذا کنار بگذارید. نوشیدن چای باعث کاهش جذب آهن غذا می‌وشد. اگر کمبود آهن دارید یا باردار هستید، حداقل یک ساعت بعد از مصرف غذا چای بنوشید.

میوه خوردن: خوردن یک تکه میوه پس از غذا، بهترین ایده نیست. میوه نیاز به آنزیم‌های مختلف برای هضم دارد و بهترین زمان برای مصرف آن زمانی است که معده شما به طور کامل پر نشده است. خوردن میوه بلافاصله بعد از غذا باعث می‌شود که هوا داخل معده جمع شده و نفخ شدید ایجاد شود، بنابراین حداقل یک ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا میوه بخورید.
 
اگر آنفولانزا گرفته‌اید این ۶ ماده غذایی را نخورید

مصرف دارو‌هایی برای رفع احتقان و درد ناشی از این بیماری ها، از اقدامات متداول است. با این حال شما می‌توانید با اجتناب از مصرف ۶ محصول غذایی، از وخامت حال ناشی از ابتلا به این بیماری‌ها پیشگیری کنید:

لبنیات: در بعضی افراد مصرف لبنیات باعث می‌شود خلط موجود در گلو ضخیم‌تر و غیر قابل تحمل شود. اگر احساس می‌کنید که با مصرف لبنیات خلط بیشتری تولید می‌شود از مصرف آن بپرهیزید. اما اگر غیر از این است، لبنیات را که منبع عالی پروتئین و ویتامین دی است و به بدن برای مقابله با عفونت کمک می‌کند، حتما مصرف کنید.

نوشیدنی‌های کافئین دار: از آنجا که در سرماخوردگی مقدار زیادی از آب و املاح بدن با تب و آبریزش بینی از دست می‌رود، بنابراین نوشیدن نوشیدنی‌های مدر نظیر قهوه با دفع بیش از اندازه آب از بدن و ابتلا به کم آبی همراه خواهد شد.

ادویه ها: معمولا مخاط‌های بینی، دهان و حلق افرادی که سرما می‌خورند، ملتهب می‌شوند. التهاب نوعی واکنش ایمونولوژیک سیستم ایمنی بدن به ویروس متجاوز است. به همین دلیل مصرف تمام غذا‌های بودار، سرخ کرده، چرب، تند یا پرادویه می‌تواند باعث التهاب بیشتر این بافت‌های ملتهب در مخاط‌های بینی، دهان و حلق افراد سرماخورده باشد. در این حالت، آسیب پذیری مخاط‌ها در برابر ویروس سرماخوردگی شدیدتر و وضعیت بیمار بدتر می‌شود.

عادات ناسالمی که بعد از وعده‌های غذایی اصلی باید ترک کنید/۷ ترفند طلایی برای کاهش اشتها و لاغری/ اگر آنفولانزا گرفته‌اید این ۶ ماده غذایی را نخورید
شکر: شکر باعث التهاب بدن می‌شود. التهاب خود عامل تضعیف گلبول‌های سفید خون است. این گلبول‌ها برای مبارزه با عفونت ضروری هستند.

کربوهیدرات‌های ساده: این نوع کربوهیدرات‌ها به سرعت قند خون بدن را بالا می‌برند و مانند شکر، همان اثرات التهابی را در بدن دارند. سعی کنید به جای کربوهیدرات‌های ساده مانند آرد سفید، پاستا، برنج سفید و ... نوع پیچیده آن‌ها مانند گندم کامل، دانه ها، برنج قهوه‌ای و ... را به رژیم تان اضافه کنید.

غذا‌های چرب: این غذا‌ها باعث التهاب و سرکوب سیستم ایمنی بدن می‌شوند. این غذا‌ها همچنین فرایند هضم کربوهیدرات‌ها و پروتئین را کند کرده و باعث ناراحتی‌های گوارشی می‌شوند.
 
خوردن سیرخام مفیدتر است یا سیر پخته؟
 
سیر یکی از معجزه گر‌های دنیای خوراکی‌ها برای سلامتی اعضای بدن است. برخی افراد سیر را خام و ناشتا می‌خورند و برخی با غذا و یا به صورت پخته. سوالی که برای برخی پیش می‌آید این است که کدام یک بهتر است، خوردن سیر خام یا خوردن سیر پخته؟

خواص خوردن سیر خام و پخته
یک متخصص تغذیه با اشاره به خواص درمانی سیر گفت:مصرف روزانه سیر تا ۸ درصد فشار خون بالا را کاهش می‌دهد و مانع تصلب شرایین می‌شود. وی در رابطه با خواص درمانی سیر اظهار داشت:مصرف سیر، خواص درمانی بسیاری داشته و در واقع گیاه دارویی به شمار می‌رود که بسیاری از افراد به دلیل بوی آزار دهنده آن در جمع، از خوردن آن امتناع می‌ورزند. وی افزود:سیر چربی خون را کاهش داده و فشار خون را تنظیم می‌کند و برای بیماران قلبی مصرف آن توصیه می‌شود. همچنین جهت پیشگیری از سرطان روده، پروستات و ریه مناسب است و از آلرژی، اسهال، درد مفاصل، آرتروز و فشار خون بالا در ماه‌های آخر بارداری جلوگیری می‌کند.
 
عادات ناسالمی که بعد از وعده‌های غذایی اصلی باید ترک کنید/۷ ترفند طلایی برای کاهش اشتها و لاغری/ اگر آنفولانزا گرفته‌اید این ۶ ماده غذایی را نخورید
خوردن سیر خام ناشتا ممنوع است!
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف سیر تا ۸ درصد از فشار خون بالا را کاهش می‌دهد گفت:همچنین خوردن این داروی گیاهی مانع تصلب شرایین می‌شود. سیر بهتر است با معده خالی مصرف نشود و ترجیحاً به صورت پودر یا ترشی برای کسانی که به بوی آن حساس اند مصرف شود.سیر قدیمی‌ترین گیاهی است که خواص ضد سرطان داشته است. پزشکان قدیم در هند نیز برای درمان عفونت‌های قارچی، میکروبی و تومور‌ها مصرف آن را توصیه می‌کردند.سیر خام فعالیت بیولوژیکی کمتری در بدن داشته و با پختن و جویدن خاصیت آن بیشتر می‌شود؛ بنابراین توصیه می‌کنیم خانواده‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها و حفظ سلامت خود مصرف روزانه سیر را فراموش نکنند.
 
خطرمرگبار مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک

عباس علی ایمانی فولادی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و استاد تمام دانشگاه و متخصص باکتری شناسی؛ اظهار کرد: مقاومت میکروبی یکی از مشکلات و معضلاتی که امروزه درباره بیماری عفونتی مطرح می‌شود.وی ادامه داد: مقاومت میکروبی در اثر مسائلی مختلف رخ می‌دهد که بخشی از آن به مسائل اجتماعی، اطلاعات پزشکان و بیماران باز می‌گردد، بطور مثال یکی از دلایل مقامت آنتی بیوتیکی استفاده بی رویه و بدون مجوز از آنتی بیوتیک است.

عادات ناسالمی که بعد از وعده‌های غذایی اصلی باید ترک کنید/۷ ترفند طلایی برای کاهش اشتها و لاغری/ اگر آنفولانزا گرفته‌اید این ۶ ماده غذایی را نخورید
این متخصص باکتری شناسی بیان کرد: امروزه آنتی بیوتیک‌ها در هر خانه‌ای به چشم می‌خورند، اصولا افراد با یک تب، گلو درد و یا سرماخوردگی ساده که شاید ربطی به میکروب نداشته باشد، به سراغ آنتی بیوتیک‌ها می‌روند. از این رو مصرف بی رویه این دسته از دارو‌ها به مرور بدن را نسبت به آن‌ها مقاوم می‌کند تا جایی که شخص در موارد بعدی ابتلا، دیگر با این دارو‌ها درمان نخواهد شد، همچنین اگر این میکروب‌ها به خارج از بدن منتقل شوند مقاومتشان به سایر میکروب‌ها به وسیله عناصر ژنتیکی که وجود دارد، بالا رفته و بی اثر خواهند بود.

دور مصرف خودسرانه دارو را خط بکشید
ایمانی ادامه داد: گاهی اوقات پزشک مجوز مصرف آنتی بیوتیک را صادر می‌کند، اما افراد یا در زمان مشخص آن را استفاده یا دوره درمان را کامل نمی‌کنند، یعنی در یک برهه از زمان دارو استفاده کرده و سپس آن را رها می‌کنند. متاسفانه در کشور ما آنتی بیوتیک به راحتی در اختیار فرد قرار می‌گیرد و بدون داشتن نسخه دارو را خریداری می‌کند در صورتی که در کشور‌های دیگر این گونه نیست و این آنتی بیوتیک‌های خطرناک به راحتی در اختیار افراد قرار نمی‌گیرد.وی افزود: مقاومت در برابر آنتی بیوتیک هزینه‌های زیادی دارد که ممکن است حتی از هزینه‌های درمان سرطان نیز بیشتر شود؛ از این رو مدیریت استفاده از آنتی بیوتیک بسیار مهم است. آنتی بیوتیک تحت هیچ شرایطی نباید بدون مجوز پزشک مصرف شود.این متخصص باکتری شناسی یادآوری کرد: مصرف آنتی بیوتیک می‌تواند کشنده باشد؛ یادمان نرود با شروع فصل پاییز و زمستان و شروع سرماخوردگی به هیچ وجه مصرف بی رویه آنتی بیوتیک نداشته باشیم، همچنین در صورت تجویز پزشک، دوره درمانی کامل داشته باشیم. به طور مثال اگر ۴ نوع آنتی بیوتیک تجویز شده است، نباید با مصرف ۲ نوع از آن و کم شدن شدت بیماری، درمان را نصفه رها کنیم. باید دوره درمان را کامل کنیم.
 
۷ ترفند طلایی برای کاهش اشتها و لاغری

یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های انسان دوران دیجیتال چاقی و اضافه وزن است. بسیاری از ما به محض رها کردن رژیم لاغری خود، دوباره چاق می‌شویم و برای آب کردن چربی‌های اضافه دست به دامن هر کار و روشی می‌شویم. اما اغلب هم با شکست مواجه می‌شویم. شاید دلیلش این باشد که روش انتخابی ما چندان درست نیست.
اگر جزو افرادی هستید که می‌خواهید با سختی کم و رژیم آسان وزن کم کنید، یعنی بیشتر بدنبال کاهش اشتهای خود هستید تا بواسطه آن وزنتان هم کم شود، احتمالا توصیه‌های زیر برایتان مفید خواهند بود.پیش از آن باید بگوییم به جای روی آوردن به رژیم‌هایی که شما را از مصرف انواع خوراکی‌های منع می‌کنند، این شعار که «همیشه بخور، اما کم بخور» را سرلوحه زندگی خود قرار دهید.به این ترتیب به تدریج می‌آموزید که عادت‌های غذایی خوب و سالم را وارد رژیم روزانه خود کنید. همچنین پس از مدتی، متوجه می‌شوید که دیگر به خوردن غذا‌ها و نوشیدنی‌های مضر و چاق‌کننده علاقه‌ای ندارید. با این مقدمه از شما دعوت می‌کنیم به‌منظور آشنایی با ترفند‌های کاهش اشتها تا انتهای مطلب با روزیاتو همراه باشید.

۱- صبح خود را با نوشیدن یک لیوان آب ولرم آغاز کنید

باید بدانید بدن پس از ۸ ساعت خواب، خشک و کم آب می‌شود. صبح زود که از خواب بیدار می‌شوید یک لیوان آب بنوشید تا سوخت و ساز بدن شما زیاد شود.

۲- هر روز یک عدد سیب بخورید

برای کاهش اشتها لازم است خوراکی‌هایی مصرف کنید که فیبر بالایی دارند. غذا‌های سرشار از فیبر خیلی دیر هضم می‌شوند و باعث می‌شوند تا مغز در برابر وسوسه غذاخوردن مقاومت بیشتری داشته باشد. این مواد غذایی همچنین به تثبیت میزان قند خون کمک شایانی می‌کنند.با افزودن حدود ۱۴ گرم فیبر اضافه به غذای روزانه خود، می‌توانید میزان کالری را تا ۱۰ درصد کاهش دهید. فیبر موجود در سیب و مرکبات کمک می‌کند تا احساس سیر بودن داشته باشید. به همین خاطر توصیه می‌کنیم برای میان وعده‌های خود پیش از شام یک سیب به همراه مقدار کمی کره بادام زمینی میل کنید.

۳- روزی ۸ لیوان آب بنوشید

برای کاهش وزن بسیار مهم است که روزانه ۸ لیوان آب بنوشید. سعی کنید همیشه قبل از هر وعده غذایی یک لیوان آب بنوشید. اگر کمی سرکه سیب به آن اضافه کنید که بهتر هم می‌شود. اما اگر طعم تند سرکه سیب را دوست ندارید، همان نوشیدن آب زیاد را در دستور کار روزانه خود قرار دهید.این کار باعث می‌شود شود تا معده شما تا حدی پر شود و سریع‌تر دست از غذا خوردن بکشید و در نتیجه سریع‌تر لاغر شوید.

عادات ناسالمی که بعد از وعده‌های غذایی اصلی باید ترک کنید/۷ ترفند طلایی برای کاهش اشتها و لاغری/ اگر آنفولانزا گرفته‌اید این ۶ ماده غذایی را نخورید
۴- شکلات تلخ بخورید

شکلات تلخ با ترشح هورمونی موسوم به ایندورفین – نوعی ماده شیمیایی که باعث افزیش احساس شادی و آرامش در انسان می‌شود – باعث کاهش اشتها می‌شود. برخی از تحقیقات علمی ثابت کرده‌اند زنانی که شکلات تلخ می‌خورند یا حتی آن را بو می‌کنند، میل کمتری به غذا خوردن دارند. خوردن شکلات همچنین باعث کاهش ترشح قرلین، هورمون گرسنگی، می‌شود. البته لازم به اشاره است، هر ۲۸ گرم شکلات تلخ حاوی حدود ۱۷۰ کالری و ۱۲ گرم چربی است؛ بنابراین نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنید.

۵- فلفل قرمز بخورید

جالب است بدانید که هر چقدر از خوردن فلفل قرمز بیشتر زبانتان بسوزد، همان‌قدر اشتهایتان کمتر خواهد شد. البته، اگر همیشه غذای تند مصرف می‌کنید و در برابر تندی فلفل ایمن هستید، این راهکار برای شما کارساز نیست، زیرا سوزش زبان باعث کاهش اشتهاد می‌شود نه خود فلفل قرمز.شاید مواد تشکیل دهنده فلفل باعث افزایش متابولیسم بدن شود، اما فقط برای سوزاندن ۲۰ کالری اضافه در بدن توانایی دارد.

۶- هر روز روغن برزک (روغن کتان) بخورید

برای کاهش اشتها و رسیدن به تناسب اندام می‌توانید روزانه دو قاشق غذاخوری روغن برزک (روغن کتان) به غذای خود اضافه کنید. روغن کتان مملو از فیبر است و کمک می‌کند برای مدت طولانی‌تری احساس سیر بودن داشته باشید.

۷- با دست غیر اصلی خود غذا میل کنید

برخی از تحقیقات علمی نشان داده‌اند اگر با دست غیراصلی خود (مثلا اگر چپ دست هستید، با دست راست) غذا بخورید، حجم غذای مصرفی تا ۳۰ درصد کاهش پیدا می‌کند. زیرا این دست همچون دست اصلی به سرعت و بدون فکر قاشق را پر نمی‌کند و به سمت دهان نمی‌برد و منجر به کم شدن میزان غذای مصرفی می‌شود.
 
دو روزه با این گیاه سرطان را نابود کنید

کارشناسان به تازگی دریافتند که مصرف چای قاصدک می‌تواند حتی قوی‌تر از دارو‌های شیمی درمانی سرطان را مهار کند.چای قاصدک می‌تواند در عرض کمتر از ۴۸ ساعت سلول‌های سرطانی را نابود کند و در عین حال به محافظت از سلول‌های سالم بدن بپردازد.
عادات ناسالمی که بعد از وعده‌های غذایی اصلی باید ترک کنید/۷ ترفند طلایی برای کاهش اشتها و لاغری/ اگر آنفولانزا گرفته‌اید این ۶ ماده غذایی را نخورید
این یافته‌ها نتایج تحقیق دانشمندان دانشگاه ویندزور کشور کانادا بر روی بیماران مبتلا به انواع سرطان و مشاهده رابطه مستقیم مصرف چای گل قاصدک با نابودی تومور‌های سرطانی در آن‌ها در عرض کمتر از چند روزبوده است.بر این اساس محققان نوشیدن چای گل قاصدک که از ریشه، گل و ساقه آن بدست آمده باشد خواص دیگری نیز دارد از جمله بهبودسیستم گوارش، افزایش میزان باکتری‌های مفید در معده و روده، بهبود عملکرد کبد و کلیه‌ها، رفع عفونت‌های میکروبی بدن، مقابله با بیماری آلزایمر، جلوگیری از آسیب به شبکیه چشم در اثر افزایش سن، بهبود سیستم ایمنی بدن و مقابله با پیری زودرس سلول‌های بدن، تنظیم قند خون و در نهایت جلوگیری از بروز آکنه‌های پوستی موثر است.البته برای نوشیدن این چای فرد باید با پزشک متخصص مشاوره انجام دهد تا با دارو‌های شیمیایی تداخل ایجاد نکند.
 
کودکان سالم این شکلی اند

برای آنکه فرزندانمان زندگی سالمی داشته باشند باید سعی کنیم عادات زیر را در آن‌ها نهادینه کنیم. این عادات در کل زندگی فرزندان ما تأثیر شگفت انگیزی خواهند داشت و موفقیت را از آن آن‌ها خواهند کرد.

خوردن صبحانه
کارشناسان دلیل خوبی برای تأکید بر صبحانه خوردن کودکان دارند: صبحانه یکی از مهمترین وعده‌های غذایی روزانه است و به کودک برای کل روز سوخت بدنی را می‌رساند. صبح‌ها زودتر فرزندتان را بیدار کنید تا قبل از آنکه او را به مدرسه بفرستید وقت کافی برای خوردن صبحانه داشته باشد. کودکان سالم بطور منظم صبحانه می‌خورند و کلسیم بیشتری به شکل شیر مصرف می‌کنند.

داشتن رژیم غذایی سالم
وقتی نوبت به غذا خوردن می‌رسد کودکان سالم غذا‌ها و خوراکی‌های سالم را انتخاب می‌کنند، این بدان معناست که آن‌ها شکر و قند کمتر و غذا‌های تازه بیشتری مصرف می‌کنند. کودکان نیز درست مثل بزرگسالان باید میوه و سبزیجات بیشتر و لبنیات کم چرب‌تر بخورند. آن‌ها باید کمتر فست فود بخورند.

گوش کردن به صدای شکم!
وقتی غذا می‌خورید به کودکتان یاد بدهید که به صدای درد‌های گرسنگی اش گوش کند. اگر یاد بگیرد که با شکم خود هماهنگ باشد، وسوسه نمی‌شود که زیاد غذا بخورد. کار بچه این است که وقتی گرسنه اش شد غذا بخورد و وقتی سیر شد دست از غذا خوردن بکشد. والدین تصمیم می‌گیرند که چه غذایی به آن‌ها داده شود. اگر انتخاب‌ها درست باشند و کودکان با خانواده و والدین خود که در غذا خوردن الگوی آن‌ها هستند غذا بخورند، بقیه چیز‌ها خود به خود درست می‌شوند.

مسواک زدن
بیشتر عادات بهداشتی لزوماً اگر رعایت نشوند مشکل زا نیستند. ولی بهداشت دهان کاملاً ضروری است. کودکان باید از سن ۱۲ ماهگی با خمیر دندان حاوی فلوراید مسواک بزنند. آن‌ها باید دو بار در روز مسواک بزنند و در صورت نیاز کمک بگیرند. والدین باید تا ۷ – ۸ سالگی به آن‌ها کمک کنند تا درست مسواک بزنند.

انجام چکاپ
کودکان باید بطور منظم نزد پزشک برده شوند تا از سلامت آن‌ها و ایمنی بدنی مناسب آن‌ها اطمینان حاصل شود. قواعد ایمن سازی هر ساله به روز رسانی می‌شوند و گاهی تغییراتی در واکسن‌ها داده می‌شود، بنابراین باید از همه این‌ها اطلاع داشته باشید تا بتوانید فرزند خود را در برابر بیماری‌ها مقاوم کنید.

عادات ناسالمی که بعد از وعده‌های غذایی اصلی باید ترک کنید/۷ ترفند طلایی برای کاهش اشتها و لاغری/ اگر آنفولانزا گرفته‌اید این ۶ ماده غذایی را نخورید
محدود کردن زمان تلویزیون و کامپیوتر
از تلویزیون گرفته تا تبلت و موبایل و ... کودکان امروزی ۲۴ ساعت شبانه روز به همه چیز دسترسی دارند. والدین باید زمان دسترسی کودکان به تلویزیون و تبلت را به کمتر از ۲ ساعت در روز محدود کنند.

فعال بودن
اسباب بازی‌های الکترونیکی و تکنولوژیک را کنار بگذارید. کودکان سالم با انجام بازی و ورزش‌های فوق برنامه از صفحه تلویزیون و کامپیوتر دوری می‌کنند. آن‌ها فعالیت جسمانی بالایی دارند و فعال‌تر هستند و در تیم‌های ورزشی مدرسه یا خارج از مدرسه بازی می‌کنند. تا جائی که می‌توانید آن‌ها را فعال نگه دارید.

لذت بردن از طبیعت
کودکان را تشویق کنید تا طبیعت را در آغوش بگیرند و به سکوت و آرامش طبیعت احترام بگذارند. زمانی را به ورزش و بهره بردن از هوای تمیز طبیعت اختصاص دهید. والدین باید سعی شان بر این باشد که کودکان را از زیر سقف خانه به سمت طبیعت سوق دهند. با فرزندتان در پارک پیاده روی یا دوچرخه سواری کنید و از طبیعت لذت ببرید.

خواب کافی
کودکان در حال رشد هستند و بیش از شما به خواب نیاز دارند. آن‌ها به خواب زیادی احتیاج دارند. برای آن‌ها وقت خواب تعیین کنید و کاری کنید که آن را رعایت کنند. در کل کودکان مدرسه‌ای به حدود ۱۰ ساعت خواب در روز نیاز دارند، نوجوانان به هشت و نیم یا نه و نیم ساعت خواب نیاز دارند.

شاد بودن
باید کاری کنید که فرزندان شما از همان سال‌های اولیه زندگی به احساسات خود اهمیت بدهد. او باید در فعالیت‌هایی شرکت کند که او را پرنشاط نگه دارد، زیرا شادی و نشاط بهترین دارو برای سختی‌های زندگی است. بچه‌هایی که افسرده هستند وارد چرخه زیاد غذا خوردن و عدم آگاهی از وزن شان می‌شوند. اگر فرزندتان دائماً ناراحت و افسرده است، باید کشف کنید که چه چیزی او را ناراحت کرده است. باید برنامه روزانه او را پر از فعالیت‌های سرگرم کننده نمائید و اگر افسردگی او رفع نمی‌شود، حتماً او را نزد پزشک ببرید.
 
راهکار‌هایی متفاوت که وزوز گوشتان را برطرف می‌کند

یافته‌های جدید حاکی از آن است شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی به مبتلایان به وزوز گوشکه درمان‌های دیگر در آنان موثر نیست کمک می‌کند.عارضه وزوز گوش باعث می‌شود فرد صدا‌هایی را بشنود اگرچه منبع بیرونی صدا وجود ندارد. حدود ۵۰ میلیون نفر در آمریکا به این عارضه دچار هستند و در برخی از آنان صدا‌ها به میزانی آزار دهنده می‌شود که زندگی روزمره آنان را مختل می‌سازد.

عادات ناسالمی که بعد از وعده‌های غذایی اصلی باید ترک کنید/۷ ترفند طلایی برای کاهش اشتها و لاغری/ اگر آنفولانزا گرفته‌اید این ۶ ماده غذایی را نخورید
اگرچه در حال حاضر درمانی برای وزوز گوش وجود ندارد، اما راهکار‌های متعددی هست که افراد با کمک آن‌ها می‌توانند بیماری خود را کنترل کنند.یکی از تکنیک‌های مورد استفاده آرام‌سازی با بیوفیدبک است. این راهکار روش موثری در کاهش شدت وزوز گوش است هرچند مطالعات اخیر نشان می‌دهد خود آگاهی راهکار موثرتری است.در این بررسی گروهی از محققان آمریکایی به تاثیر شناخت درمانی مبتنی بر خود آگاهی در درمان وزوز گوش در ۱۸۲ بیمار پرداختند. این مطالعه در مدت زمان هشت هفته انجام شد. در این بازه زمانی سطح پریشانی روانی، پریشانی ناشی از وزوز گوش، پذیرش این عارضه و سطح خودآگاهی مورد ارزیابی قرار گرفت.افراد مبتلا به عارضه وزوز گوش ممکن است دچار افسردگی شوند، اما درمان افسردگی با مهارکننده‌های باز جذب سروتونین این عارضه را تشدید می‌کند.محققان ارزیابی‌های لازم را قبل و بعد از شناخت درمانی مبتنی بر خود آگاهی انجام داده و متوجه بهبود چشمگیر در وضعیت بیماران شدند.شناخت درمانی مبتنی بر خود آگاهی به فرد آموزش می‌دهد در زمان حاضر زندگی کند و شرایط را بپذیرد.
 
پیشگیری از سرطان ریه با این میوه خوشمزه

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد، مولکول موجود در پوست و دانه انگور موسوم به «رزوراترول» می‌تواند با سرطان ریه مقابله کند.محققان دانشگاه ژنو سوئیس در پژوهش‌های خود توانستند با استفاده از «رزوراترول» از سرطان ریه ناشی از سیگار که در موش‌ها ایجاد کرده بودند، پیشگیری کنند.

عادات ناسالمی که بعد از وعده‌های غذایی اصلی باید ترک کنید/۷ ترفند طلایی برای کاهش اشتها و لاغری/ اگر آنفولانزا گرفته‌اید این ۶ ماده غذایی را نخورید
کارشناسان بهداشتی می‌گویند: سرطان ریه یکی از مرگبارترین بیماری‌ها در سراسر جهان است.براساس داده‌های موجود، در سال ۲۰۰۸، یک میلیون و ۶۰۰ هزار مورد جدید و یک میلیون و ۳۸۰ هزار مرگ و میر ناشی از سرطان ریه گزارش شد.آمار و ارقام بیانگر آن است که بالاترین نرخ‌ها در اروپا و آمریکای شمالی است؛ همچنین جمعیتی که احتمال ایجاد سرطان ریه در آن‌ها بیشتر است افراد بالای ۵۰ سال هستند که سابقه کشیدن سیگار دارند.به گفته محققان، برخلاف میزان مرگ و میر در مردان که از بیش از ۲۰ سال پیش در حال کاهش است، نرخ مرگ و میر ناشی از سرطان ریه در زنان در طول دهه‌های گذشته افزایش یافته‌است و اخیراً در حال تثبیت است.محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: «رزوراترول یک ترکیب آنتی‌اکسیدانی است که با از بین بردن رادیکال‌های آزاد، از بدن افراد در برابر بیماری‌های مزمن محافظت می‌نماید».رزوراترول در انگور قرمز، بلوبری، کشمش، توت سفید، شراب قرمز و بادام زمینی یافت می‌شود؛ غنی‌ترین منبع این آنتی اکسیدان انگور قرمز است.
 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *