نگرانی رژیم صهیونیستی از تجدید نظر آمریکا در تحریمهای نفتی علیه ایران
جروزالم پست امروز یکشنبه در مطلبی با عنوان بازبینی در سیاست تحمل صفر آمریکا در مورد تحریمها علیه واردات نفت ایران نوشت: تجدید نظر آمریکا در تحریمهای نفتی علیه ایران ممکن است با استقبال متحدان وی روبرو شود.
به گزارش گروه بین الملل ، نگرانی رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر از احتمال تجدید نظر سیاستهای تحریم نفتی آمریکا علیه ایران به شدت مشاهده میشود.
جروزالم پست امروز در مطلبی با عنوان بازبینی در سیاست تحمل صفر آمریکا در مورد تحریمها علیه واردات نفت ایران نوشت: تجدید نظر آمریکا در تحریمهای نفتی علیه ایران ممکن است با استقبال متحدان وی روبرو شود.
دولت آمریکا روز جمعه برای نخستین بار اعلام کرد در مورد کشورهایی که واردات نفت ایران را تا حد قابل ملاحظهای کاهش داده، اما کاملا قطع نکرده اند معافیتهایی را در نظر خواهد گرفت.
جروزالم پست ادامه داد ایران پس از خروج آمریکا از توافق هستهای ۲۰۱۵ با تحریمهای شدیدی مواجه شد. مقامات کاخ سفید درتمامی طول تابستان مدعی بودند واردات نفت از ایران را به زیر صفر میرسانند و بعید است هرگونه معافیتی را برای متحدین خود مانند هند و کره جنوبی، دو مشتری بزرگ نفت ابران در نظر بگیرند. اما یک مقام دولتی که خواست نامش فاش نشود گفت: دولت آمریکا قصد دارد معافیتهایی را برای برخی از خریداران نفتی ایران در نظر بگیرد یا اساسا از این تحریم ها چشم پوشی کند.
این در حالی است که جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز پنج شنبه گفت که هدف دولت آمریکا این بود که از این تحریمها صرف نظر نکند و صادرات نفت و گاز ایران را به زیر صفر برساند. او ادامه داد البته دولت لزوما در این کار موفق نخواهد بود.
وی ادامه داد: دولت آماده همکاری با کشورهایی است که واردات خود را به طور مرتب و با برنامه ریزی کاهش میدهند.
هند، دومین خریدار نفت ایران پس از چین، هفته گذشته اعلام کرد که ۹ میلیون بشکه نفت از ایران را با ارز جایگزین دلار از ایران خریداری خواهد کرد. چین نیز در ماه مارس تلاش کرد تا قراردادهای آتی نفتی خود با ایران را با ارز ملی خود به ثبت برساند تا از تحریمهای آمریکا مبنی بر ایجاد محدودیت در دسترسی ایران به دلار جلوگیری کند.
جروزالم با ابراز نگرانی از افزایش قیمت نفت در هفته گذشته نوشت در حالی که بازار نفت برای اعمال دور جدید تحریمهای آمریکا علیه ایران آماده میشود، هفتمین تولید کننده بزرگ نفت جهان و یکی از بزرگترین قدرتهای نظامی، تنگه هرمز محل عبور روزانه یک سوم فرآوردههای نفتی جهان را در اختیار دارد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *