نکاتی که باید در ابتدای راه تولید به آن‌ها توجه کرد

20:30 - 04 آبان 1397
کد خبر: ۴۵۷۶۰۱
دسته بندی: اقتصاد ، عمومی
اگر دارای صنف خاصی نمی‌باشید و به تازگی به تولید و فروش کالای پرسود علاقه‌مند شده اید، شاید بتوان گفت تولید هر کالایی به نوبه خود سودآور است ولی برای تصمیم‌گیری در زمینه انتخاب کالا برای تولید، چند توصیه بسیار مهم را باید در نظر داشت.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد فروش کالا مهم‌تر از تولید آن است، حتما باید بتوانید کالایی را که تولید می‌کنید به راحتی و به سرعت بفروشید و این مستلزم این مساله است که در آن زمینه قبلا فعالیت یا تجربه‌ای داشته باشید و یا دست‌کم برای آن مشتری داشته باشید.

بنا براین گزارش باید با احتساب هزینه‌های تمام شده کالا بصورت تقریبی بتوانید در صورت داشتن مشتری به پیش فروش کالا با سود متعارف اقدام نمائید و یا اینکه حداقل قسمتی از مبلغ کالا را از مشتری خود قبل از شروع تولید، بیعانه بگیرید.

اگر به دنبال کالای جدیدی برای تولید هستید و کالای خاصی را در نظر ندارید و بازار داخلی را نمی‌شناسید لطفا به چند نکته توجه داشته باشید:

۱_کالا دارای فروش فصلی نباشد:
برای تولید کالا در هر کشوری و باید توجه به شرایط خاصی داشت مانند بازار مصرف یا فروش فصل آن محصول در این میان محصولاتی هستند که بازار فروش آن‌ها نیاز به زمان و فصل خاصی ندارد و در هر شرایطی قابل معامله هستند.

۲_کالا فاسد شدنی و دارای مدت انقضاء نباشد:
کالا‌هایی وجود دارد که فاسد نمی‌شوند و مدت زمان استفاده از آن‌ها در هر زمانی مقدور است، تولید اینگونه کالا‌ها برای افرادی که از سرمایه کمی برخوردار هستند، بسیار مناسب است.

۳_ کالا خیلی تخصصی و فنی نباشد:
افرادی که به تازگی دست به تولید زده اند و از تجربه کافی برخوردار نیستند، بهتر است تا شروع به تولید کالایی کنند که خیلی تخصصی و فنی نبوده و نیاز به خرج هزینه‌های بالا برای استخدام متخصصان را ندارد.

۴_ در ردیف کالا‌هایی که تازه مد شده اند و ممکن است خیلی زود از مد بروند نباشد:
در امر تولیدات کالا‌هایی قرار دارند که ممکن است دیر یا زود از نظر مصرف کنندگان کمرنگ شود وباعث سوخت سرمایه تولید کننده می‌شود این موجب می‌شود تا تمام محصولات تولید کننده رسوب شود.

۵_ کالایی که در بازار، نمونه‌های مشابه آن را شرکت‌هایی با برند‌های قوی و معروف دارند نباشد:
تولید کنندگان گاهی دست به تولید کالا‌هایی می‌زنند که شرکت‌های داخلی یا خارجی بعضا با همان کیفیت تولید می‌کنند، عدم ثبت برند و نداشتن تبلیغات از دیگر اشتباهاتی است که تولید کنندگان اینگونه محصولات، مرتکب می‌شوند.

۶_ کالای تولید شده حجیم نباشد:
تولید کالا‌های حجیم شامل هزینه‌های چشم گیر انبار داری و حمل ونقل می‌شود، در نظر گرفتن این موضوع می‌تواند قیمت تمام شده‌ی یک کالا را تا حد معقولی کاهش دهد و مورد پسند مصرف کننده قرار گیرد.

۷_ محصولات جدید که در بازار شناخته شده نیستند:
با توجه به شرایط اقتصادی که درحال حاضر در کشور حاکم است مردمان کشورمان حاضر به ریسک وخرید کالا‌هایی که به تازگی در بازار وارد شده اند، نیستند و همچنین به دلیل بی اعتمادی که نسبت به تولیدکنندگان در بین مردم حاکم شده، اینگونه کالا‌ها از رتبه‌ی پایینی برخوردارند.

۸_تولید کالا‌هایی که نیاز به سرمایه بالا نداشته باشد:
از دیگر اشتباهاتی که تولید کنندگان با سرمایه کم در ابتدا مرتکب می‌شوند، تولید محصولاتی است که نیاز به سرمایه بسیار زیادی دارد، این افراد نه تنها پس از گذشت زمان کوتاه شغل خود بلکه تمام سرمایه خود را از دست می‌دهند.

همچنین توصیه می‌شود کسانی که به تازگی تصمیم به واردات کالا دارند، ولی مشتر‌ی و بازار مشخصی برای فروش آن‌ها در کشور ندارند ابتدا نمونه کالا را تهیه ونسبت به بازاریابی و مشتری یابی آن اقدام نمایند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *