اتمام فاز اول پروژه طراحی جت مسافری ۷۲ نفره
خبرگزاری میزان _ محمدمهدی حیدری در بیان اهمیت برگزاری ششمین نمایشگاه حمل و نقل گفت: نقطه قوت چنین نمایشگاههایی حلقه اتصال صنعت، دانشگاه و دستگاههای اجرایی است که میتواند به دستاوردهای قابل قبولی در اجرا برسد.
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تاکید بر اینکه این نمایشگاه محفلی است که در آن مرکز و سایر زیرمجموعههای وزارتخانه دغدغههای فناورانه خود را به حوزه صنعت اعلام میکنند، افزود: در این نمایشگاه حدود ۹۰ شرکت دانشبنیان شرکت کردهاند که نقطه قوتی برای نمایشگاه محسوب میشود.
وی در بیان بخشی از دستاوردهای مرکز تحقیقات و ارایه آن در ششمین نمایشگاه حمل و نقل توضیح داد: در همکاری با معاونت مسکن و ساختمان، مبحث ۲۳ مقررات ملی و کنترل ساختمان که موضوع الزامات ترافیکی را شامل میشود با حضور وزیر راه و شهرسازی رونمایی شد.
حیدری گفت: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در سالهای گذشته در تفاهمنامه سهجانبهای که بین وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، وزارت راه و شهرسازی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد شد طراحی فناورانه جت مسافری ۷۲ نفره را با حضور شرکتهای دانشبنیان و دانشگاه امیرکبیر در دستور کار قرار داد که هماکنون مطالعات و کانسپت مفهومی آن به اتمام رسیده است.
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تاکید کرد: فاز اول انجام تستهای تونل باد این پرنده با موفقیت انجام شده است، همچنین قطعات مهم مربوط به دو پلاگ از بدنه ساخته شده است. در برنامه وزیر راه و شهرسازی است تا بازدیدی از شرکت صنایع هواپیماسازی ایران (هسا) در اصفهان داشته باشند تا بتوانیم طراحی را به جزئیات و نهایتا به تولید نمونه جهت انجام تستهای زمینی و پروازی برسانیم و در مورد هواپیمای ترابری سبک نیز توافقفنامه فیمابین وزارت راه و دفاع عملیاتی و اجرائی گردد، لذا تامین اعتبار مناسب در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.
وی با یادآوری اینکه رئیسجمهور نیز در بازدید از شرکت صنایع هواپیماسازی ایران (هسا ) دستور تولید جت ۷۲ نفره را دادند گفت: در صدد هستیم تا این موضوع را با انعقاد تفاهمنامه ای جامع در قالب یک کنسرسیوم به صورت هماهنگ به سرانجام برسانیم.
به گزارش پایگاه خبری وزرات راه و شهرسازی، شایان ذکر است شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران نیز حمایتهای مناسبی در جهت پیشبرد اهداف مذکور داشتند که ضمن تشکر وافر، نظر به ضرورت پیشبرد اهداف تحقیقاتی صنعت هوایی تجاری، مشارکت بازیگران مهم و موثر مانند شرکت فرودگاهها، سازمان هواپیمایی کشوری و هما در قالب پژوهشکده تازه تاسیس صنعت هوایی تجاری، گام اساسی در این حوزه تلقی میشود.
- بیشتر بخوانید:
- نهایی کردن متن تبصرههای راه و شهرسازی در لایحه بودجه ۱۴۰۲/ بررسی روشهای تأمین مالی مسکن حمایتی
انتهای پیام/