اشتغال 250 زندانی شاغل در کارگاه خیاطی در اصفهان
خبرگزاری میزان- یکی از اولویتهای مهم سازمان زندانها در کلیه ندامتگاههای کشور، ایجاد زمینه اشتغال و حرفه آموزی مددجویان است تا با تغییر شیوه تفکر و ایجاد درآمد ثابت و امکان تامین معیشت خانوادههایشان زمینه تحول آنان را پس از آزادی فراهم کند.
با حرفه آموزی و توانمندسازی زندانیان، سرنوشت آنها تغییر پیدا کرده و آنان با یادگیری یک حرفه و مهارت تخصصی به آغوش جامعه بازمیگردند و می توانند بعد از طی دوران حبس در یک مجموعه تولیدی مشغول به کار شده و یا خود دست به کارآفرینی و تولید در رشته های مختلف بزنند.
اشتغال و حرفه آموزی به عنوان یکی از اهداف مهم در سند تحول قضایی کشور، امروزه با رشدی 60درصدی در سایر زندانهای کشور و خصوصا در زندان های استان اصفهان همراه بوده است.
یکی از همین کارگاه های اشتغال آفرینی، کارگاه خیاطی در مجاورت زندان مرکزی و بنیاد تعاون زندانیان اصفهان است که زمینه اشتغال و حرفه آموزی بیش از 250 زندانی را مهیا کرده است .
این کارگاه که قدمتی بیش از 30سال دارد، جزو اولین کارگاههای اشتغال زایی زندانیان در استان اصفهان است که در مساحتی بالغ بر هزار و400متر مربع احداث شده و بیش از 100 نوع محصول تولیدی دارد.
کارگاه خیاطی بنیاد تعاون زندانیان اصفهان با عقد قرارداد با شرکت ها و ارگان های مهم دولتی و خصوصی در بخش تولید ساک سه منظوره ارتش، دوخت لباس کارشرکت های خدمات رسان، انواع البسه های نیروهای مسلح نیز فعالیت دارد .
بیشتر بخوانید:
تلاش قوه قضاییه برای کمک به معیشت خانواده زندانیان/اشتغال ۳۲ مددجو در کارگاه تولید بدلیجات زندان مرکزی اصفهان
انتهای پیام/