بیماری که با چاقی تشدید میشود/ خطرناکترین راهکارها برای لاغری/ بهترین نوشیدنیها برای تقویت سیستم ایمنی بدن در پاییز
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،چرا پشهها برخی از ما را نیش میزنند و برخی دیگر را نه؟ خلاف باور عمومی پشهها طعمههای انسانی خود را بر اساس نوع پوست انتخاب نمیکنند بلکه این طعمهها بر اساس بوها انتخاب میشوند.
بوها و گروه خونی
پشهها یک سیستم بویایی توسعه یافته دارند که از طریق آن، بو را دریافت میکنند. در میان بوهای مورد علاقه این حشرات میتوان بوی عرق و دی اکسید کربن را برشمرد. پشهها اسید لاکتیک، اسید اوریک، آمونیاک و سایر موادی را که در عرق ترشح میشوند، بو میکشند و به آن علاقمندند.علاوه براین، بدنهای گرمتر یا بدنهایی که از آنها بیشتر دی اکسید کربن خارج میشود مستعد این هستند که مورد حمله پشهها قرار بگیرند. به طور مثال آدمهای چاق، زنان حامله و افرادی که الکل مصرف میکنند در این دسته قرار میگیرند.منشا برخی بوها ژنتیک است. بعضی بوها هم به دلیل وجود برخی باکتریهای خاص در هر انسان وجود دارند. در این بین گروههای خونی هم نقش دارند. افرادی که دارای گروه خونی O هستند، دو برابر بیشتر از افرادی گروه خونی A. دارند، قربانی نیش پشهها میشوند. البته در این بین ۸۵ درصد افراد، مادهای را از پوست خود ترشح میکنند که نشان دهنده گروه خونی آنها است، اما بدن ۱۵ درصد افراد، این ماده را ترشح نمیکنند و اگر این افراد بهطور مثال گروه خونی O هم داشته باشند کمتر طعمه پشهها میشوند.از سوی دیگر بعضی پشهها به رنگهای تیره کشش بیشتری دارند. پس بهتر است در زمان غروب آفتاب، لباسهای رنگ روشن بپوشید تا از نیش پشهها در امان بمانید.
این مواد شیمیایی تولید شده موسوم به PFAS (مواد پر- و پلی فلوروآلکیل) قابل تجزیه زیستی نیستند. افراد از طریق خاک، مواد خوراکی، آب و هوای آلوده در معرض آنها قرار میگیرند.دکتر «جان استانیفر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه دوک کارولینای شمالی، در این باره میگوید: «کلیهها اعضای بسیار حساسی هستند، بخصوص زمانیکه مواد سمی زیست محیطی وارد جریان خون میشوند.»
محققان با بررسی ۷۴ مطالعه در مورد این مواد شیمیایی به مواد مرتبط با عملکرد ضعیف کلیهها و سایر مشکلات کلیوی پی بردند. آنها هشدار میدهند که کودکان بیش از افراد بزرگسال در معرض این مواد شیمیایی قرار دارند.طبق اعلام آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا ترکیبات PFAS در بسته بندیهای غذا، پارچههای جاذب آب، وسایل آشپزی، پولیش ها، واکس ها، رنگها و محصولات شوینده یافت میشود. این ترکیبات به مرور زمان در بدن انسانها و سایر جانوران تشکیل شده و باقی میمانند.
محققان اسپانیایی دریافتند افراد مبتلا به آسم در معرض ریسک بالا چاقی قرار دارند، بخصوص افرادی که در بزرگسالی مبتلا به این بیماری میشوند و افرادی که بیماری آسم شان بدون آلرژی است.دکتر «سوبهابراتا مویترا»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه سلامت بارسلونا، در این باره میگوید: «در حال حاضر ما میدانیم چاقی میتواند عامل ابتلا به آسم باشد، که احتمالا ناشی از تغییرات فیزیولوژیکی، متابولیکی یا التهابی است.»
وی در ادامه میافزاید: «در این مطالعه، ما شرکت کنندگان را به مدت کافی تحت مطالعه قرار دادیم تا رابطه این دو شرایط را مورد بررسی قرار دهیم.»محققان در این مطالعه دادههای بیش از ۸۶۰۰ نفر را از ۱۲ کشور اروپایی بررسی کردند. هیچ یک از شرکت کنندگان در زمان شروع مطالعه چاق نبودند. این شرکت کنندگان در دو دوره ۱۰ و ۲۰ ساله تحت مطالعه بودند.پژوهشگران دریافتند حدود ۱۰ درصد افراد مبتلا به آسم در شروع مطالعه در طول ۱۰ سال بعد چاق بودند.به گفته مویترا، «یافتههای ما نشان میدهد رابطه بین این دو وضعیت بسیار پیچیده است و باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود. به عنوان مثال ما هنوز نمیدانیم چرا ابتلا به آسم موجب افزایش ریسک چاقی میشود یا آیا درمانهای مختلف آسم بر این ریسک تاثیر دارند.»
سید جواد علوی اظهار داشت: بلافاصله بعد از حمام در معرض هویی بیرون قرار نگیرند، بدن کم کم باید سرد شود و دمای محیط خانه نباید تفاوت زیادی با حمام داشته باشد.به گفته وی خواب مختصر بعد از حمام توصیه شده است، چون باعث کاهش تلاطم ناشی از حمام میشود. بعد از استحمام حرارت از درون به سطح و پوست بدن متقل میشود. همچنین خواب باعث میشود تعادل برقرار و این حرارت به درون بدن متمایل شود.
این کارشناس طب سنتی بیان داشت: افراد بعد از استحمام از ورزشهای سنگین بپردازند و در معرض استرس و هیجانات قرار نگیریند.علوی افزود: کشیدن سنگ پا از آداب استحمام هست. امروزه در طب مکمل رشتهای به نام رفلکسلوژی وجود دارد که با تحریک و فشار دادن نقاطی از کف پا یا دست پیامهایی به مغز مخابره میشود که باعث تنظیم و تعدیل گوارش، مغز، کبد و فعالیت اعضای درونی بدن میشود.وی اضافه کرد: سنگ پا کشیدن باعث تمرکز بدن به سمت پا میشود و بعضی از سردردها ومشکلات مغز و اعصاب فروکش میکند.این کارشناس طب سنتی یاداور شد: استحمام بلافاصله بعد از خوردن غذا غلط است، باید یک تا دو ساعت از خوردن غذا بگذرد.علوی ادامه داد: استحمام با شکم خالی برای افراد غیر چاق ممکن است باعث چروک شدن پوست شود. بچههای کوچک و افراد مسن نباید با شکم خالی استحمام کنند، چون باعث لاغری و ضعف میشود.
رژیم کِرم نواری
یکی از نفرتانگیزترین رژیمهای دنیا بلعیدن تخم کرمهای نواری است. روش لاغری با این کرمها اینگونه است که فرد چاق تخم کرم را با آب میبلعد و این تخمها در معده تبدیل به کرم میشوند تا بخشی از کالری روزانه بدن را مصرف کنند و در نتیجه "چاق مذکور" لاغر میشود.کرمهای نواری در دستگاه گوارش رشد و تغذیه میکنند و آسیبهای جبرانناپذیزی به بدن میزنند.
رژیم پنبهای
شاید عجیب به نظر برسد، اما بعضیها واقعا این کار را میکنند. برخی افراد چاق رژیم پنبه را برای لاغری مفید میدانند. طوری که گلولههای پنبه را در آبلیمو خیس میکنند و سپس میبلعند. با این روش معده پر میشود و فرد چاق احساس سیری میکند. یکی از مهمترین و بدترین عوارض این رژیم، انسداد روده است و مورد تایید هیچ پزشک متخصصی هم نیست.
زبانت را بخیه بزن!
یکی دیگر از دردناکترین و وحشتناکترین راهها برای لاغرشدن، بخیهزدن زبان است؛ به این صورت که یک تکه پلاستیک بر روی بخشی از زبان دوخته میشود تا حس چشایی مختل شود. این قطعه پلاستیکی به حدی غذاخوردن را برای انسان سخت و طاقتفرسا میکند که فرد ترجیح میدهد به طور کلی قید غذا خوردن را بزند و درد زبان را تحمل نکند.طبق گزارشها این روش خطرناک در ونزوئلا زیاد مورد استفاده قرار میگیرد.
بستهبندی در سلفون
بستهبندی بدن با سلفون موجب تعریق بیشتر بدن میشود و از این جهت یکی دیگر از روشهای نامتعارف لاغری است. روش کار این گونه است که بدن با فشار زیاد در سلفون بستهبندی میشود؛ درست مثل بستهبندی مواد غذایی! این کار برای کمک به چربیسوزی و کاهش وزن تبلیغ میشود.این در حالیست که تعریق بیش از اندازه به کمآبی بدن منجر میشود. تعریق شدید باعث ایجاد تغییراتی در خون میشود و حجم خون را کاهش میدهد که در نتیجه آن، اکسیژن کمتری به سلولها ارسال میشود. ضعف، سرگیجه، گیجی، کما و حتی مرگ میتواند نتیجه تعریق بیش از اندازه بدن باشند.
کمربند لاغری
خیلیها فکر میکنند شاید کمربند لاغری تاثیری در روند کاهش وزن نداشته باشد، اما در عوض یک روش بیخطر است؛ در صورتی که این روش بیش از آنچه فکر کنید به بدن آسیب میرساند. کمربندهای لاغری باعث سوزاندهشدن چربیها نمیشوند و تاثیری در کاهش وزن حقیقی ندارند؛ بلکه فقط آب را از بدن خارج میکنند که بعد از مدت کوتاهی با جایگزین شدن آن همه چیز به حالت اول برمیگردد. کمربندهای لرزشی با ارتعاشی که ایجاد میکنند باعث شکستهشدن و جابجا شدن چربیها میشوند و ممکن است به ظاهر باعث کاهش سایز شوند.دلیل اصلی کاهش سایز با کمربند لاغری این است که چربیها وارد جریان خون میشوند و در دیواره داخلی رگها رسوب یا در محلهای پرخطر مثل دور قلب یا کبد تجمع میکنند.
میوه آناناس دارای فواید متعددی برای سلامت از جمله کمک به هضم غذا، تقویت ایمنی بدن و تسریع روند بهبودی بعد از جراحی است. در ادامه به برخی فواید چشمگیر این میوه اشاره میشود.وجود آنتی اکسیدانهای مقابله کننده با بیماری: میوه آناناس نه تنها سرشار از مواد مغذی است، بلکه مملو از آنتی اکسیدانهای سالم هم است. مطالعات نشان داده اند که آناناس مخصوصا سرشار از آنتی اکسیدانهای موسوم به فلاوونوئیدها و اسیدهای فنولیک است که تاثیرات طولانی مدتی بر بدن دارند.
آنزیمهای تسهیل کننده فرآیند هضم: مطالعات نشان داده اند که آناناس حاوی آنزیمهای گوارشی موسوم به بروملین است. این آنزیمها موجب تجزیه مولکولهای پروتئین به بلوکهای ساختاری شان نظیر اسیدهای آمینه و پپتیدهای کوچک میشود. در این حالت تجزیه شده، بدن به آسانی قادر به جذب آنهاست.کاهش ریسک ابتلا به سرطان: معمولا روند پیشرفت سرطان با فشار اکسایشی و التهاب مزمن مرتبط است. چندین مطالعه هم نشان داده اند که ترکیبات موجود در آناناس موجب کاهش ابتلا به برخی سرطانها میشود. طبق برخی مطالعات آزمایشگاهی هم، بروملین به مقابله با سرطان کمک میکند. برخی مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی هم نشان داده اند که بروملین با تولید مولکولهای که موجب کارآیی بیشتر سلولهای سفید خون در توقف رشد سلول سرطانی و حتی نابودی سلولهای سرطانی میشود، سیستم ایمنی را تحریک میکند.تسکین علائم آرتروز: مطالعات نشان داده اند به دلیل وجود خواص ضدالتهابی بروملین، این میوه میتواند موجب تسکین درد در افراد مبتلا به آرتروز التهابی شود. در یک مطالعه جدید در مورد بررسی تاثیر بروملین بر بیماران مبتلا به آرتروز مشخص شد مصرف مکمل آنزیم حاوی بروملین به تسکین درد کمک میکند.ترسیع روند بهبود بعد از جراحی: بار دیگر خواص ضدالتهابی بروملین موجب تسریع روند بهبود بعد از عمل جراحی میشود. چندین مطالعه نشان داده اند که بروملین موجب کاهش التهاب، تورم، کبودی و درد بعد از عمل جراحی میشود. در یک مطالعه هم مشخص شد افرادی که قبل از جراحی دندان بروملین مصرف کرده بودند درد کمتری داشتند.
براساس جدیدترین مطالعات پژوهشگران ایالات متحده که در مجله American Journal of Cardiology به چاپ رسیده است افرادی که دور بازو و دور مچ پای آنها بزرگ است با درصد بالاتری به نسبت افرادی که دور بازو و مچ پای معمولی دارند در اثر بیماریهای قلبی جان خود را از دست میدهند.کارشناسان این نتایج را با بررسی بر روی ۶۰۰ فرد سالمند بالای ۶۰ سال با وزنهای مختلف که همگی به بیماری قلبی مبتلا بوده اند بدست آورده اند، در طول ۱۰ سال عده زیادی از سالمندانی که دارای دور بازوی بزرگتری بودند جان خود را از دست داده اند.
بر این اساس وزن بدن رابطه مستقیمی با ابتلا به انواع بیماریها دارد و میزان بالای چربی در بدن باعث فشار آمدن بیشتر بر قلب برای پمپاژ خون و اکسیژن رسانی به اعضای بدن میشود.همزمان با افزایش سن تودههای عضلانی بدن کاهش پیدا میکنند و بافت چربی جایگزین آن میشود، این چربیها در مناطق مختلف بدن مانند شکم، بازو و دور مچ و ساق پا جمع میشوند و میتوانند باعث بالا رفتن فشار خون، افزایش چربی خون و ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی شوند.بسیاری از افراد در سنین جوانی برای داشتن تناسب اندام و افزایش اعتماد به نفس از ورزشهای سنگین مانند وزنه برداری و یا خوردن قرص، پودر و مکملهای بدنسازی استفاده میکنند تا دور بازو و دور مچ پای خود را افزایش دهند غافل از اینکه همزمان با افزایش سن عضلهها از بین رفته و چربی جای آنها را میگیرد و این خود عاملی جدی برای مرگ زودرس آنها میشود.کارشناسان به افراد توصیه میکنند همیشه تناسب اندام مطلوبی داشته باشند و از مصرف دارو یا انجام ورزشهای غیر استاندارد خودداری کنند، زیرا در سالمندی با انواع بیماریها مواجه میشوند.
دستورهای ساده، سریع و خوشمزهای برای نحوه مصرف آب انواع میوهها و سبزیجات برای تقویت سیستم ایمنی بدن وجود دارد:
آب هویج: هویج منبع بزرگ از بتا کاروتن و ویتامین آ. است. ویتامین آ. نقش اساسی در تنظیم سیستم ایمنی بدن ایفا میکند و به بدن برای مبارزه با عفونت و و حفظ سلولهای T. کمک میکند. این سلولها به گروهی از گلبولهای سفید خونی که به عنوان لنفوسیتها شناخته میشوند متعلق است و نقش اصلی و مرکزی را در ایمنی سلولی ایفا میکند. ویتامین آ. به افزایش فعالیت سلولهای سفید خون برای دفاع بدن کمک میکند.
آب پرتقال و گریپ فروت: در کل آب مرکبات مانند پرتقال، گریپ فروت و لیمو منبع بسیار خوبی از ویتامین ث. است. ویتامین ث. یک آنتی اکسیدان است و به مبارزه با رادیکالهای آزاد میرود. ویتامین ث. به تولید گلبولهای سفید خون و آنتی بادی و در نهایت مقابله با مهاجمان خارجی کمک میکند. کمبود ویتامین ث. میتواند منجر به تاخیر در بهبود زخم، ناتوانی در مبارزه با عفونت و اختلال در پاسخ ایمنی شود.
آب کلم: کلم نه تنها یک سبزی بسیار خوشمزه و همه کاره است، بلکه سرشار از ویتامینهای متعدد، مواد معدنی، آنتی اکسیدانها و ... محسوب میشود. کلم منبع بزرگ ویتامین آ، ث، منیزیم، ویتامین ب. ۶، مس و آهن است. مصرف کلم همراه با چغندر که منبع خوبی از فولات و ویتامینها است، ضروری به نظر میرسد.
آب گوجه فرنگی: منبع بسیار خوبی از ویتامین ث. و ویتامین آ. است که هر دو برای سلامت سیستم ایمنی بدن مفیدند.
ترکیب آب توت فرنگی و کیوی: سرشار از ویتامین ث. است و به همراه نعناع که منبع خوبی از فولات، ویتامین آ، منیزیم و روی محسوب میشود، برای تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی دارد. گفتنی است منیزیم ناکافی منجر به تضعیف سیستم ایمنی بدن و قرار گیری در معرض عفونت میشود.
آب کدو تنبل: منبع خوبی از ویتامین آ، ویتامین ب. ۶ و ویتامینای به همراه روی است. روی در تولید سلولهای سفید خون و آنتی بادی به منظور مبارزه با عفونت مفید است.
دنبال کردن برخی عادات غذایی و ایجاد تغییراتی در شیوه زندگی، میتواند ژنهایی را که سبب ذخیره چربی در بدن ما میشود، غیر فعال کند.در اینجا ۵ گام کلیدی برای خاموش کردن ژنهایی که به افزایش وزن کمک میکنند، بیشتر معرفی شده است:
پیاده روی کنید: پیاده روی در صبح و در زمانی که در معرض نور مستقیم خورشید هستید، منجر به کاهش وزن میشود آنهم بدون در نظر گرفتن این که شما چقدر فعالیت بدنی دارید یا چه میزان غذا میخورید. نور صبحگاهی خورشید اثر ژنهای چاقی را بسیار کاهش میدهد و منجر به افزایش متابولیسم میشود.
آنتی بیوتیک را تا جایی که ممکن است نخورید: باکتریهای مفید روده علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود وضعیت گوارش، سلامت مغز و حفظ سلامت کلی بدن، یک فایده دیگر هم دارند و آن کنترل ژنهای چاقی است. این باکتریها با کمک فیبر موجود در غذاها و تشکیل اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه این کار را انجام میدهند. زمانی که از آنتی بیوتیکها استفاده میکنیم، باکتریهای مفید روده از بین میروند و یا توانایی آنها برای ساختن اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه کاهش مییابد. پس دیگر نمیتوانند ژنهای چاقی را تحت کنترل خود داشته باشند.
چربیهای اشباع و قند را کنار بگذارید: جالب است که بدانید تحقیقات جدید ثابت کرده اند که پیوند عمیقی بین مصرف قند و چربی و فعال شدن ژنهای چاقی وجود دارد. مواد غذایی حاوی چربیهای مضر حتی اگر کمترین میزان کالری را هم دریافت کنید، منجر به افزایش وزن میشوند. غذاهای چرب و قندها ژنهای ذخیره سازی چربی را در بدن ما روشن میکنند.
ویتامینها را بیش از حد مصرف نکنید: بنا به تحقیقات، سطح بالای ویتامینهای گروه به با افزایش چاقی و دیابت همراه است. محققان ثابت کرده اند که شیرخشکهای غنی شده با ویتامینها میتواند ژنهای چربی را فعال کند. مصرف مولتی ویتامین به طور روزانه خوب است، اما افراط در مصرف آنها بدون آسیب نمیتواند باشد. بهتر است رژیم غذایی تان تمام نیازهای تغذیه شما را پوشش دهد و متعادل باشد تا نیازی به متوسل شدن به قرصهای ویتامین نداشته باشید.
غذاهای کنسرو شده را فراموش کنید: تمام غذاهای کنسروی ترکیبی به نام بیسفنول A. دارند که این ماده برای تهیه پلاستیک نرم، ظروف پلاستیکی و لایه داخلی قوطی کنسرو استفاده میشود. این ترکیب بر روی ژنهای چاقی تاثیر میگذارد و انهم از طریق راهی که به داخل غذاهای اسیدی چرب مانند کنسرو گوجه فرنگی، کنسرو تن، و ... پیدا میکند. غذاهای کنسروی را کنار بگذارید و یا حداقل آنهایی را انتخاب کنید که بدون عبارت BPA هستند.
مهمترین خواص آش اشکنه
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص آش اشکنه اظهار کرد: این آش به علت داشتن ویتامینهای A ، E ، C ، D و سایر ویتامینها و املاح معدنی نقشی موثر در شادابی، طراوت و جوانسازی پوست و مو دارد، همچنین به علت وجود آهن و اسید فولیک برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است.وی درباره دیگر خواص دیگر آش اشکنه گفت: این آش به علت داشتن پروتئین فراوان، تاثیری چشمگیر در افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن دارد، همچنین فیبر موجود در آن به بهبود عملکرد رودهها، هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: آش اشکنه به علت داشتن کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین D استخوانها و دندانها را محکم و از بروز پوکی استخوان و آرتروز در افراد جلوگیری میکند، ویتامین A، زآگزانتین و لوتئین موجود در آش علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی، تقویت کننده سیستم بینایی و مانع آسیب دیدگی چشمها در برابر اشعه خورشید، آب مروارید (کاتاراکت) و تباهی لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) است.عظمایی تاکید کرد: آش اشکنه به علت داشتن آهن، اسید فولیک و ویتامین B۱۲، تعداد گلبولهای قرمز خون را افزایش داده و ازاین رو کمخونی را برطرف میکند.وی یادآوری کرد: آش به علت وجود ویتامینB۳، اسید چرب امگا ۳ و سایر ویتامینها و املاح معدنی تاثیری چشمگیر در بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه دارد و از ابتلای افراد به آلزایمر جلوگیری میکند.
اگر میخواهید هزینه هفتگی خریدهای مربوط به خوراک خود را کاهش دهید، فریز کردن غذا یکی از بهترین روشها برای انجام این کار است. بر اساس تحقیقات یک متخصص تغذیه استرالیایی به نام دکتر جوانا مک میلان، غذاهای زیادی وجود دارند که میتوان آنها را فریز کرده و بدین ترتیب از اسراف در این زمینه خودداری کرد. وی در این باره چنین میگوید:” فریز کردن یک راه فوق العاده برای حفظ غذاهاست، زیرا در این صورت دیگر نیازی به استفاده از نگهدارندههای شیمیایی بدین منظور نخواهد بود. در واقع این روش یکی از اولین راههای نگهداری از غذا بوده است. امروزه، اما به این دلیل که ما میخواهیم همه چیز تازه باشد، از این روش کمتر استفاده میشود”.
به گفته وی، غذاهایی مانند برنج پخته شده و ماکارونی بهترین گزینهها برای فریز کردن هستند، اما توصیه میکند که اگر قصد فریز کردن چنین غذاهایی را دارید بهتر است آنها را بیشتر از معمول پخته و آنها را در ظرفها یا پلاستیکهایی به اندازه یک وعده غذایی ریخته و در فریزر قرار دهید. وی توصیه میکند که برنج پخته شده و ماکارونی را قبل از داغ کردن برای مدتی در بیرون از یخچال نگه دارید تا یخ آن کاملاً باز شود.به گفته دکتر مک میلان، این دو غذا را میتوان در حالت فریز شده تا دو ماه نیز در فریزر نگهداری کرد و در صورت نیاز آنها را از فریزر خارج کرده و بدون ترس از فاسد شدن یا از دست دادن خاصیت، آنها را مصرف کرد. این متخصص تغذیه همچنین میگوید که دانههای خوراکی و آجیلها نیز به خوبی فریز شده و این روش نگهداری یکی از بهترین راهها برای تازه نگه داشتن این مواد خوارکی در درازمدت است. بر اساس تحقیقات او میتوان آجیلها را حتی تا یک سال نیز در فریزر نگه داشت بدون این که اتفاق خاصی برای آنها بیفتد.دکتر مک میلان بر این باور است که آرد نیز گزینه خوبی برای فریز کردن محسوب میشود و میتوان آن را در ظرفها یا کیسههای بدون هوا و در بسته تا دو سال نیز در فریزر نگه داشت. علاوه بر این، اگر پنیر یا کره صبحانه شما بعد از مدتی قرار گرفتن در یخچال فاسد میشوند بهتر است آنها را در کیسههایی دربسته در فریزر قرار دهید. نهایت زمانی که میتوان پنیر را فریز کرد ۶ ماه است و این مدت در مورد کره بین ۶ ماه تا یک سال بسته به نوع کره خواهد بود. به گفته دکتر مک میلان، نان نیز به فریز شدن بسیار خوب جواب میدهد. نان یا تکههای تان را میتوان تا ۳ ماه در فریزر نگه داشت. سبزیهای تازه خوراکی را نیز میتوان بدون هیچ مشکلی فریز کرد که این کار تا یک سال نیز ممکن خواهد بود.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.