معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه‌قضاییه:برنامه‌هایی که در قوه قضاییه اجرا می‌شود مبتنی بر احکام سند تحول است

9:53 - 30 آبان 1401
کد خبر: ۴۵۲۲۱۹۳
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
نشست کارگروه برنامه ایجاد سامانه جامع عملکرد قضات با حضور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات برگزار شد.

خبرگزاری میزان - نشست کارگروه برنامه ایجاد سامانه جامع عملکرد قضات با حضور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات و جمعی از نمایندگان دیوانعالی کشور، داستانی کل کشور، دادسرای انتظامی قضات و مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه برگزار شد.

محمدباقر الفت با بیان اینکه هدف از این نشست بحث و تبادل نظر و هم افزایی پیرامون اجرای دقیق برنامه ایجاد «سامانه جامع عملکرد قضات » است، اظهار کرد: برنامه هایی که در تمام بخش های قوه قضاییه در حال اجرا است عموماً مبتنی بر احکام سند تحول است.

وی افزود: معاونت منابع انسانی قوه قضاییه از نیمه دوم سال 1400و با هدف تعیین برنامه های اجرایی سال 1401، فرایند مطالعاتی اسناد بالادستی و ترتیب اثر به اجرای برنامه های سند تحول را آغاز کرد.

 وی ادامه داد: در بازنگری ها در بحث استقرار نظام ارزیابی عملکرد قضات با برخی احکام این سند مواجه شدیم که با توجه به رویه ای که در قوه قضاییه وجود دارد برای تسریع در روند پیشرفت کار و رفع برخی موانع نیازمند یکپارچه سازی عملکرد واحدهای مربوطه بودیم.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه گفت: با توجیه منطقی و اصرار مرکز پیگیری اجرای سند تحول قضایی و با لحاظ اینکه بحث استقرار نظام ارزیابی عملکرد قضات از وظایف هر واحد منابع انسانی است بر استقرار و تدوین سامانه جامع عملکرد قضات در معاونت منابع انسانی قوه قضاییه مواجه هستیم تا با تکیه بر تکنولوژی هوش مصنوعی این سامانه به بهره برداری برسد.

الفت اظهار کرد: هدایت این سامانه بر مبنای هوش مصنوعی و با هدف یکپارچه سازی می تواند بستر تعامل و همفکری بر روی برنامه های قوه قضاییه را جهت بهره برداری، دسترسی مطلوب و مشارکت هر چه بیشتر حوزه های مربوطه هموارتر کند.

وی با بیان اینکه بر اساس سند تحول، « استقرار نظام ارزیابی صحیح عملکرد » مد نظر است و با استقرار سامانه، نیازمند اطلاعاتی هستیم که با تحلیل درستی از داده ها در قالب بسته های علمی گنجانده شود، اذعان داشت: نظر به مفاهیم و شاخص های تعیین شده بر اساس استانداردهای جهانی و با هدف اثر بخشی کیفی برنامه ها باید تمرکز بر روی استقرار نظام ارزیابی باشد تا به دور از سلیقه ای عمل کردن و با هدف ارتقاء عملکردها ابتدا زیرساخت ها ریل گذاری شود.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در پایان سخنان خود با اشاره به لزوم همگرایی کارگروه مشترک و پرهیز از واگرایی و تعدد نظر، بر هم اندیشی و هم افزایی هرچه بیشتر این کارگروه در اجرای دقیق برنامه ها به منظور حصول نتایج مشترک و بهره برداری مطلوب از آن تاکید کرد.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *