جاکارتا محلی برای ثبت رکوردهای جدید ووشو بود/ بعد از کشتی خوشرنگترین مدالهای کاروان ایران را کسب کردیم/ امکان نداشت در تالوی مردان مدال بگیریم
رئیس فدراسیون ووشو گفت: مایه مباهات است که پس از کشتی، خوشرنگترین مدالهای کاروان ایران را در بازیهای آسیایی کسب کردیم.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، ووشوی ایران در بازیهای آسیایی به ۲ مدال طلا و ۴ نقره دست یافت و یکی از بهترین تیمهای کاروان ایران در بازیهای آسیایی جاکارتا بود. در همین رابطه خبرنگار میزان گفتوگویی با مهدی علینژاد رئیس فدراسیون ووشو انجام داده که در زیر میخوانید:
*در خصوص نتایج ووشو در جاکارتا صحبت کنید.
پیش از اعزام به جاکارتا در تعهداتی که به وزارت ورزش دادیم، گفته بودیم که تکرار نتایج اینچئون برای ما موفقیت خواهد بود. با توجه به اینکه یک وزن مدالآور در ساندای مردان هم کم شده بود، نسبت به دوره قبل یک و نیم برابر مدال کسب کردیم و دوبرابر طلا گرفتیم. همچنین برای نخستین بار در بازیهای آسیایی در بخش ساندا دو چینی را شکست دادیم.
*پس در این رقابتها رکوردهای جدید ثبت کردید.
بله، برای اولین بار است که از مجموع ۶ سانداکار، ۵ فینالیست داشتیم و در بخش تالو هم نخستین مدال تاریخ را دشت کردیم. تعداد مدالهای مردان و بانوان ما هم یکی بود در مجموع تمام رکوردها را زدیم و جاکارتا میدان رکوردزنی برای ووشوی ایران بود.
*اینکه گفته میشود در ووشو، بازیهای آسیایی از رقابتهای جهانی دشوارتر است را قبول دارید؟
صددرصد با این حرف موافق هستم و برای این ادعا دلیل دارم. حریفان اصلی ما در آسیا حضور دارند و در رقابتهای جهانی شرایط طوری است که میتوانیم با چینیها بازی نکنیم، اما در بازیهای آسیایی برای قهرمان شدن باید چین را شکست دهیم. ضمن اینکه در جاکارتا باید در اوزان سبک که چینیها در آن قدرت اول هستند مبارزه میکردیم و به نظرم بازیهای آسیایی خیلی دشوارتر از میدان جهانی است.
*انتظار از خواهران منصوریان بیش از این بود و حداقل الهه منصوریان که در لیگ چین بازی میکند، میتوانست طلا بگیرد. در این خصوص چه نظری دارید؟
الهه منصوریان با قهرمان و نایب قهرمان جهان مبارزه کرد و به فینال رسید و در این مرحله هم سانداکار چینی که او هم سابقه قهرمانی جهان را داشت، توانست الهه را شکست دهد. شهربانو منصوریان هم عملکرد خوبی داشت و از این دو نفر راضی هستیم. در ادوار گذشته سانداکاران ما با فاصله زیاد به بانوان چینی میباختند، اما الان مبارزات خیلی نزدیک شده است.
*نقش مربیان در کسب نتایج ساندا تا چه اندازه تاثیرگذار است؟
مطمئن باشید یکی از مهترین دلایل پیروزی مردان ما مقابل چینیها، حسین اوجاقی است. این در حالی است که در بخش بانوان مربی چینی ما شاگرد مربی مردان تیم ملی چین بوده است و سطح پایینتری نسبت به اوجاقی دارد.
*در جدول مدالی تیمهای ایران در جاکارتا در رده دوم قرار گرفتید.
ووشو پس از کشتی خوشرنگترین مدالهای کاروان ایران را کسب کرد و این موضوع حاصل یک کار تیمی است و مایه مباهات ووشوی ایران است که تاثیر مثبتی در جایگاه کشورمان در جدول مدالی بازیهای آسیایی داشت.
*در بخش تالوی بانوان یک مدال با ارزش کسب کردیم، چرا در بخش مردان تالوکاری به جاکارتا اعزام نشد؟
در بخش بانوان روی زهرا کیانی حساب کرده بودیم، ضمن اینکه هانیه رجبی هم در یک قدمی کسب مدال قرار داشت و با یک اشتباه مدال را از دست داد. اما در خصوص مردان صادقانه میگویم که امکان نداشت مدال بگیریم. کشورهای صاحبسبکی مثل مالزی در تالو یک مدال هم کسب نکردند و نتیجه تیم بانوان ووشو (در بخش تالو) ثابت کرد که تصمیم درستی در ابن بخش اتخاذ کردیم.
*آیا با مربی چینی بانوان ساندا و تالو همکاری خود را ادامه میدهید؟
"مائو یابی" سرمربی تیم ساندای بانوان کارنامه قابل قبولی در رقابتهای برزیل و جاکارتا داشت و اگر نتوانیم مربی سطح بالاتری از او پیدا کنیم، با همین مربی کار را ادامه خواهیم داد. اما "دوآن جینگجینگ" مربی تالو به احتمال زیاد دیگر با ما نخواهد بود و مربی دیگری جایگزینش خواهد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *