تشکیل گروه حقوق و هنر در راستای افزایش دانش حقوقی شهروندان در پژوهشگاه قوه قضاییه
حجت الاسلام والمسلمین مهدی هادی درگفتوگو با میزان گفت: گروه حقوق وهنرکه با تایید و مجوز ریاست قوه قضاییه و با اهتمام مرکز رسانه شکل می گیرد، به پایگاهی علمی نیاز دارد که نقطه اتصال و اشتراکی بین قوه قضاییه و به مفهوم موثرتر بین حقوق و موضوع هنر در ابعاد مختلف باشد.
رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه ازخلا غیر قابل انکار حقوق و هنر در جامعه گفت و افزود: سرمایه اجتماعی ارزشمندی در این پیوند وجود دارد که نمیتوانیم خودمان را نسبت به این ظرفیت بینیاز بدانیم.
وی با اشاره به آثار مثبت ایجاد گروه حقوق وهنر گفت: احساس میشود که جامعه هنرمندان و فضای هنری کشورنیز تمایل به حضور در فضای حقوقی دارند، بنابراین با فراهم بودن زمینه این ارتباط، می توان گام بلندی در راستای ارتقای فرهنگ حقوقی جامعه برداشت.
حجتالاسلام والمسلمین هادی با بیان این که ارتباط دستگاه قضا و جامعه هنری یک ضرورت است، ادامه داد: پژوهشگاه قوه قضاییه می تواند با ورود جدی به این موضوع، نه از بعد حاکمیتی بلکه در بحثهای علمی و پژوهشی، بستر این تعامل را فراهم کند.
رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه گفت: با توجه به این که مرکز رسانه، بهترین پل ارتباطی قوه قضاییه با جامعه هنری است، تصمیم گرفتیم در سایه این هم افزایی و با ظرفیت های پژوهشی پژوهشگاه، سواد حقوقی جامعه را ارتقاء دهیم.
وی پژوهشکده مطالعات راهبردی پژوهشگاه قوه قضاییه که پژوهش های میان رشته ای مرتبط با حقوق را پیگیری می کند، مناسب ترین بستر برای تشکیل گروه حقوق و هنر عنوان کرد.
انتهای پیام/