عامری: با شیطنت میخواهند فضای بسکتبال را متشنج کنند/ قرارداد قبلی فدراسیون با اسپانسر کفاف یک اعزام را هم نمیدهد
هادی عامری در گفتوگو با میزان، درباره حواشی اخیر درخصوص تلاشهای داخلی برخی اعضای مجمع برای برکناری جواد داوری از ریاست فدراسیون بسکتبال، اظهار داشت: متاسفانه این روزها چنین صحبتهایی مطرح میشود، اما باید از این افراد پرسید که آیا واقعا میتوان در ۷-۸ ماه عملکرد رییس یک فدراسیون ورزشی را بررسی کرد. داوری به عنوان مدیری جوان و آشنا به بسکتبال هنوز یک سال هم نیست که ریاست فدراسیون بسکتبال را برعهده دارد و به نظرم هر عقل سلیمی حکم میکند که به او زمان بدهیم تا ایدههایش را رفته رفته پیاده کند.
*آخرین مدال تیم جوانان به سال ۲۰۱۶ برمیگردد
سرپرست تیم ملی جوانان در واکنش به عدم موفقیت تیمهای پایه در مسابقات قهرمانی آسیا، گفت: انتقادات تندی به عملکرد تیمهای پایه مطرح میکنند و مدام از ناکامی تیمهای نوجوانان و جوانان در آسیا حرف میزنند، اما در پاسخ باید بگویم آخرین مقامی که تیم جوانان در آسیا کسب کرده به سال ۲۰۱۶ برمیگردد که ایران قهرمان آسیا شد. پس از آن قهرمانی در ۷ سال اخیر هیچ مدال دیگری در ردههای پایه کسب نشده و حتی به جمع ۴ تیم برتر هم نرسیدهایم. نمیشود که هنگام بررسی عملکرد یک فدراسیون به ۸ ماه ریاست داوری توجه کرد، اما از عملکرد تیمهای پایه در ۶ سال اخیر غافل شد. موفقیت در رده پایه نیاز به برنامه بلندمدت دارد.
*۳ بازیکن تیم ملی بسکتبال جوانان به اروپا ترانسفر شدند
وی افزود: برای آمادهسازی تیم جوانان برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا کلا ۲ ماه و نیم زمان داشتیم، اما با این وجود ۱۵۰ بازیکن مورد بررسی قرار گرفتند تا به لیست نهایی برسیم. با یک ماه تمرین وارد مسابقات قهرمانی آسیا شدیم و به نظرم با این مدت زمان کم برای آمادهسازی توقع قهرمانی از تیم ملی جوانان ایران در آسیا واقعا بیجاست. نباید از یاد برد که با وجود ناکامی در کسب سهمیه جهانی بازیکنانی مانند صارم جعفری به اسپانیا، امینی به موناکو و پارسا عزتی به آذربایجان ترانسفر شدند که نشان از کیفیت این نفرات دارد. البته باید تاکید کنم در جوانان آسیا هم فقط با یک پنالتی مغلوب کره جنوبی شدیم که در نهایت قهرمان شد. نکته مهم دیگر میزبانی از مسابقات قهرمانی جوانان آسیا در تهران بود، زیرا از سال ۲۰۱۶ به این سو ایران میزبان هیچ رویدادی در رشته بسکتبال نبوده و همین که موفق به کسب میزبانی شدیم رضایت بخش است.
*تا چند وقت پیش دست به دامن ستارههای سابق بسکتبال شده بودیم
این پیشکسوت بسکتبال با انتقاد از شیطنت برخی افراد برای ایجاد تشنج در فضای این رشته، تصریح کرد: تیم ملی بسکتبال ایران برای صعود به جام جهانی وضعیت خیلی خوبی دارد و هنوز اتفاقی نیفتاده که برخی افراد با شیطنت سعی در ملتهب کردن وضعیت فدراسیون دارند. درخصوص تغییر سرمربی هم واقعا ادعاهای عجیبی مطرح میکنند چرا که یادمان نمیرود زمانی که رامین طباطبایی رییس فدراسیون بسکتبال شد بلافاصله مهران شاهینطبع را جایگزین مهران حاتمی کرد و حتی در اواخر حضورش مصطفی هاشمی را به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کرد.
وی افزود: تمام این نفرات، بهترین مربیان ایران هستند، اما انتخاب این نفرات از سوی فدراسیون سلیقهای و به اهداف رییس فدراسیون ارتباط دارد. داوری هم رییس فدراسیون است و قطعا این اختیار را دارد که در مورد انتخاب سرمربی تیم ملی نظر دهد؛ همانگونه که در مورد فوتبال هم این اتفاقات افتاد و با آمدن تاج، کیروش جایگزین اسکوچیچ شد. خوشبختانه از زمان حضور داوری و همچنین سعید ارمغانی به عنوان سرمربی تیم ملی بسکتبال ۷-۸ بازیکن جوان و باکیفیت لیگ به تیم بزرگسالان اضافه شدهاند و این نشان از جرأت ارمغانی در این بازیهای مهم دارد. این جوانگرایی در حالی رخ داده که تا چند وقت پیش دست به دامان ستارههای سابق تیم ملی مانند صمد نیکخواه بهرامی و مهدی کامرانی شده بودیم.
*در ۸ ماه حضور داوری بیش از ۲۰ اعزام انجام شده است
عامری در پایان با اشاره به قرارداد عجیب فدراسیون بسکتبال با اسپانسر، خاطرنشان کرد: در ۳ سال آخر ریاست طباطبایی به دلیل پاندمی کرونا اعزام خاصی نداشتیم، اما در همین ۸ ماهه اخیر بعد از حضور داوری بیش از ۲۰ اعزام انجام شده است. داوری با مشکلاتی درخصوص اسپانسر تیم ملی و فدراسیون که بجا مانده از زمان ریاست قبلی است، دست و پنجه نرم میکند. متاسفانه قرارداد اسپانسری که در زمان ریاست قبلی با یک شرکت بسته شده مبلغی بسیار ناچیز به بسکتبال داد که به اندازه یک سفر تیم ملی به استرالیا هم نیست چه برسد به اینکه کمکی به فدراسیون در طول سال بکند. اعضای مجمع باید به داوری زمان دهند تا در ابتدا این قرارداد عجیب فدراسیون بسکتبال با اسپانسر به اتمام برسد و سپس با امضای قرارداد جدید با اسپانسر بتواند برنامههایش را در سال جدید اجرایی کند.
انتهای پیام/