از اعزام تیم نجات غریق به قهرمانی جهان بدون برگزاری انتخابی تا حذف بیدلیل قهرمانان
خبرگزاری میزان – پنجم مهرماه تیم ملی نجات غریق ایران در دو بخش مردان و بانوان برای حضور در مسابقات جهانی راهی ایتالیا شد. کاروان نجات غریق ایران با ۶ ورزشکار پسر و ۵ دختر به همراه دو مربی مردان، شادی قیاسی نایب رئیس بانوان و حبیب خمجانی به عنوان داور مدعو عازم ایتالیا شدند.
سفر تیم ملی نجات غریق ایتالیا و نتایج ایران در مسابقات قهرمانی جهان بر خلاف جوسازی رسانهای این فدراسیون حواشی زیادی در پی داشت که در روزهای اخیر به این مسائل پرداخته شد، اما جدا از حواشی برخی موضوعات فنی در انتخاب نفرات اعزامی، عملکرد فدراسیون نجات غریق و کادرفنی تیم ملی را زیر سوال برده است.
آبان ماه سال گذسته مسابقاتی با عنوان قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی نجات غریق در شهر آمل برگزار شد. 3 ماه پس از این مسابقات و در اسفند ماه سال قبل، محمد ناظری رئیس هیات نجات غریق و غواصی استان فارس به عنوان سرمربی تیم ملی و حمید قدسینژاد دبیر هیات نجات غریق و غواصی استان خوزستان به عنوان مربی تیم ملی انتخاب شدند.
از همین رو کادرفنی تیم ملی 20 ورزشکار آقا (19 شناگر و یک دونده) را به اردوی تیم ملی دعوت کرد، اما از همان ابتدا حواشی زیادی پیرامون نفرات دعوت شده و شایستگی برخی ورزشکاران مطرح بود.
جالب آنجاست که از این 19 شناگر 6 نفر که شامل 4 ورزشکار از استان فارس (مهدی موسوی، آروین صارمی، سینا جمالی و احمدرضا جلالی)، یک نفر از استان خوزستان (دانیال خرده بین) و یک نفر از استان تهران (رادمان باقری) بود در مسابقات قهرمانی کشور حضور نداشتند. عجیبتر آنکه بهترین مقام فتاح اسدپور از مازندران و محمدامین کنعانی دیگر ورزشکار خوزستانی عنوان دهمی بوده، اما با این وجود و در حالی که خبری از ملیپوشان باتجربه در اردوها نبود، به تمرینات تیم ملی دعوت شدند.
باتوجه به رزومه ورزشکاران دعوت شده و طبق انتظارات تمام نفرات فوق در همان اولین مرحله از اردوی تیم ملی نجات غریق خط خوردند تا به این ترتیب 6 نفر از فارس، 2 نفر از خوزستان، یک نفر از تهران و یک نفر از مازندران از تیم ملی خط خوردند، اما سوال اینجاست واقعاً این نفرات با شرایطی که داشتند از ابتدا با چه استدلالی دعوت شده بودند؟
این در حالی است که چندین نفر از قهرمانان جهان و ملیپوشان سابق مانند برادران آشتیانی، برادران مالدار قصری، خشایار حسینیان و پوریا شفیعی که همگی از رکوردداران رشته نجات غریق هستند پشت خط ماندند و به اردوی تیم ملی دعوت نشدند.
اما شگفتی بزرگ در مرحله دوم اردوی تیم ملی رخ داد و آن هم جایی که بهشاد علیزاده از اردو خط خورد. علیزاده علاوه بر اینکه در مسابقات کشوری قهرمان رشته 100 متر حمل آدمک شده بود، خرداد ماه امسال در مسابقات ارتشهای جهان (سیزم) که در آمستردام هلند برگزار شد سریعتر از ورزشکاران اسپانیا و لهستان به خط پایان رسید و قهرمان جهان شد، اما پس از بازگشت به ایران و در کمال ناباوری از تیم ملی نجات غریق خط خورد تا شانس حضور در قهرمانی جهان را از دست بدهد.
در پایان باید این سوال را پرسید که در ورزشی که متر و معیار دعوت به اردوها، رکورد و عملکرد ورزشکاران است، با چه هدف و انگیزهای تیمی ضعیف و با هزینه بیتالمال به مسابقات قهرمانی جهان در ایتالیا اعزام شد.
انتهای پیام/