دستمزد مجری خنداونه مشخص شد/سینمای ایران در آستانه شعله ور شدن قرار گرفت
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فرهنگ و هنر در هفتهای که گذشت با اخبار و حاشیه های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها می توان به نشست خبری آخرین فصل از برنامه خنداونه اشاره کرد.
در راستای همین نشست رسانه ای اظهار نظر رامبد جوان درباره نتایج فینال خنداننده شو و پاسخ وی به حاشیه های مختلفی که در قبال دستمزدش مطرح شده بود تیتر رسانه ها شد.
فیلم سینمایی "شعله ور" آخرین ساخته "حمید نعمت الله" کارگردان صاحب سبک سینما با وجود تبلیغات نسبتاً خوبی که انجام داده نتوانسته در هفتههای آغازین اکران مخاطبان زیادی را به سالن سینما بکشاند.
خبری از ساخت سری جدید کلاه قرمزی برای نوروز ۹۸ نیست/خودم را عروسک گردان کلاه قرمزی نمیدانم
شیما بخشنده عروسک گردان جدید عروسک کلاه قرمزی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی در خصوص احتمال ساخت سری جدید کلاه قرمزی برای نوروز ۹۸ گفت: اطلاعی از ساخت سری جدید کلاه قرمزی ندارم چون هنوز خبری در این حوزه نشنیدهام و تماسی از سوی تهیه کننده این مجموعه محبوب با من گرفته نشده است، اما به طور کلی کمی هم زود است که خبری در خصوص ساخته شدن یا نشدن این مجموعه محبوب باشد، به همین خاطر به طور دقیق هنوز مشخص نیست آیا کلاه قرمزی را برای نوروز ۹۸ خواهیم داشت یا خیر.
وی در خصوص اینکه آیا بعد از اتمام ساخت هر سری از برنامههای عروسکی، دلتنگ عروسکها میشود یا خیر افزود: بله با اتمام ساخت هر سری از برنامههای عروسکی و جدا شدن از عروسکها برای آنها و شخصیتهای جذابشان دلتنگ میشوم.
وی در خصوص عروسک کلاه قرمزی که به تازگی عروسک گردانی آن را به عهده دارد تاکید کرد: من خودم را عروسک گردان کلاه قرمزی نمیدانم، من فقط از سالها تلاش دنیا فنیزاده عزیز و تکرار نشدنی که خالق اصلی کلاه قرمزی بود، امانت داری می کنم، چراکه دنیا دوست خوب من بود، او نه تنها دوست بلکه استاد من در عرصه عروسک گردانی بود و چیزهای زیادی از وی آموختم و بدون شک اسم و امضای دنیا فنی زاده تا همیشه روی عروسک کلاه قرمزی خواهند ماند و هیچ کس جای او را نمیگیرد.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
نبود تبلیغات مشکل بزرگ کتاب و کتابخوانی/جایی برای آشنایی با کتاب وجود ندارد
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، در حال حاضر عرصه تبلیغات مهمترین عامل برای آشنایی مخاطبان با هر گونه محصول تولیدی داخلی است. مخاطب توسط تبلیغات موثر به راحتی نسبت به هر نوع کالایی واکنش داشته و به خرید آن جذب می شود.
از سویی در بخش فرهنگی نیز در اولین گام بحث آشنایی مخاطب با محصول فرهنگی مورد نظر است. گامی که اگر محکم برداشته نشود بدون شک در کوتاه مدت آن محصول را یا به طور کلی از بین برده و یا عدم تاثیرگذاری آن در جامعه منجر می شود.
در عرصه تبلیغات محصولات فرهنگی سینما و بعد از آن موسیقی بیشترین سهم را دارند. تبلیغات آثار سینمایی از تلویزیون گرفته تا بیلبوردهای شهری اکثریت مخاطبان را پوشش می دهند. از سویی با اشاعه و گسترش فضای مجازی مخاطب در لحظه با تمامی اتفاقات سینمایی آشنا می شود.
بخش موسیقی نیز از تبلیغات نسبتاً قدرتمندی به خصوص در تبلیغات شهری بهرمند است. تبلیغاتی که گاهاً هزینه های هنگفتی را به همراه دارد اما در نهایت به سود اقتصادی محصول فرهنگی مورد نظر می انجامد.
خارج از تبلیغات در بخش دوم نحوه چگونگی رسیدن به محصول فرهنگی در سینما و موسیقی مشخص است. به عنوان مثال هر کدام از این دو عرصه دو سایت مرجع برای خرید و استفاده از آن محصول هنری را دارا می باشند و مخاطب پس از آشنایی با اثر می تواند آن را به راحتی از درگاه اینترنتی خرید کند.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
دردسرهای یک خانواده با داشتن سه فرزند/بازگشت کمدی ساز مطرح به سینمای هالیوود
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی "خانواده فوری" آخرین ساخته "شان آندرس" اکران بین المللی خود در سینماهای امریکای شمالی را از ۱۶ نوامبر سال ۲۰۱۸ آغاز خواهد کرد.
این فیلم نیز همچون فیلمهای قبلی شان آندرس در سبک کمدی ساخته شده است. وی پیش از این کارگردانی آثاری همچون "خانه پدران یک و دو" را در کارنامه خود می بیند که هر دو کمدی هستند.
مارک والبرگ بازیگر مطرح هالیوود که در دو فیلم "خانه پدران" با آندرس همکاری داشته نقش اول فیلم جدید او را نیز ایفای می کند. وی مجموعه فیلم های پرفروش "تبدیل شوندگان" را طی سالهای اخیر بر پرده سینما داشته است.
علاوه بر مارک ولبرگ بازیگرانی همچون رز بیرن، ایزابلا مونر، اکتاویا اسپنسر، اوا هارولو، جولی هاگرتی، تام سگورا، اریکا بیرمن و الن ریچل در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
پیشتازی تنگه ابوقریب در برابر آثار کمدی/روایت فیلمی که مخاطب را به دوران دفاع مقدس میبرد
فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" ساخته "بهرام توکلی" این روزها توانسته استقبال بسیار خوبی را از آن خود کند و در دو هفته متوالی رتبه دوم جدول فروش سینمای ایران را از آن خود نگه دارد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" ساخته "بهرام توکلی" این روزها توانسته استقبال بسیار خوبی را از آن خود کند و در دو هفته متوالی رتبه دوم جدول فروش سینمای ایران را از آن خود نگه دارد.
این فیلم در حالی توانسته با مخاطبان خود ارتباط برقرار کرده و فروش قابل قبولی در روزهای ابتدایی ثبت کند که در فصل اکران آثار کمدی ایران قرار داریم و هم اکنون هشت فیلم با تعداد سینمای بالا و چهار فیلم با سینماهای کمتر از سینمای کمدی در چرخه اکران قرار دارند.
فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" همچنین توانسته در اکثر سایت های تخصصی تماشاگران سینما رتبه بالایی را از آن خود نماید. این فیلم که به عنوان بهترین فیلم جشنواره فیلم فجر سال گذشته انتخاب شده به روایت جان فشانی شهدا در دوران دفاع مقدس و تنگه ابوقریب می پردازد.
این فیلم از نگاه بسیاری از منتقدین و اهالی سینما یکی از بهترین تجربه های سینمای ایران در ژانر جنگ و دفاع مقدس است. فیلمی که از درجه کیفی بسیار بالایی برخوردار بوده و مخاطب را در لحظه لحظه خود درگیر می کند.
شاید مخاطب سینمایی ایران هیچگاه انتظار چنین فیلمی را در ژانر دفاع مقدس نداشته باشد اما فیلم "تنگه ابوقریب" از استانداردهایی برخوردار است که تاکنون در این نوع از سینما دیده نشده است. فیلمی که در هنگام اکران مخاطب را به قیاس با آثار مطرح هالیوود سوق می دهد. قیاسی که تنها می تواند از کیفیت بالای اثر خبر دهد.
تنگه ابوقریب در لحظه رخ می دهد، شعارزدگی مرسوم این ژانر را کنار زده و به دنبال خلق موقعیتی ناب از اتفاقی است که در تنگه ابوقریب و دوران دفاع مقدس رخ داده است.
برای مشاهده کامل این خبر اینجا کلیک کنید.
گزیده کارم چون مغازه باز نکردهام که هر روز به محل کار بروم/منِ بازیگر هیچ برتری نسبت به مشاغل دیگر ندارم
بازیگر فیلم "بارکد" گفت: من کم کاری، گزیده کاری و احتمال فراموش شدن نزد مخاطب و هنرمندان را اینگونه بررسی میکنم که به عنوان یک بازیگر مغازه باز نکردهام که هر روز به محل کار بروم و کار کنم.
بابک بهشاد بازیگر سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص فعالیت های خود درعرصه بازیگری طی سال ۹۷ گفت: طی ماههای اخیر به دلیل برخی مشکلات شخصی نتوانستم کار جدیدی را قبول کنم و اینکه در جشنواره فیلم فجر امسال حضور داشته باشم یا خیر هنوز مشخص نیست.
وی درباره احتمال حضور دوباره خود در سینما افزود: این مدت پیشنهادات زیاد بوده اما خب طبیعتاً پیشنهادی نبوده که مرا جذب کرده باشد و مطمئن باشید اگر بخواهم در کاری حضور داشته باشم پس از قطعی شدن پروژه آن را اعلام می کنم.
بازیگر فیلم "بارکد" درباره تجربه بازی در سینما و تلویزیون تاکید کرد: بازیگری در هر عرصه ای خاصیت های خود را دارد اما من به شخصه هیچوقت این طور نبودهام که صرفاً بخواهم در تلویزیون یا سینما کار کنم و اگر از مدیوم دیگری پیشنهاد داشتم آن را رد کنم. بازیگری در هر نوع خود تجربه و چالشی متفاوت و جذاب است.
وی در همین راستا ادامه داد: من سینما و تلویزیون را تفکیک نمیکنم و کار را بر اساس علایقم، تواناییهای فردی، مجموعه افرادی که قرار است با آنها همکاری کنم و همچنین فیلمنامه انتخاب میکنم. حال این کار ممکن است در مدیوم تلویزیون و یا سینما باشد که برایم تفاوتی ندارد در کدام بازی کنم. برای من نتیجه و برآورد اثر مهم است.
بازیگر سریال "راه بی پایان" در مورد تاثیر دقت بازیگر در انتخاب نقش تاکید کرد: همیشه سعی کرده ام که واقع بینانه به کاراکتر نگاه کنم. شاید پیش آمده که نقش بسیار خوبی با یک کارگردان خوب به من پیشنهاد شده ولی خود من به این نتیجه رسیده ام که این نقش برای من نیست و آن را نپذیرفتم.
برای مشاهده کامل این خبر اینجا کلیک کنید.
جوان: دستمزدم در فصل یک خندوانه ۳ میلیون و فصل دو ۵ میلیون تومان برای هر قسمت بود/احمدی: استندآپهای خندانندهشو باید با نظارت روی صحنه برود
مجری برنامه خندوانه گفت: من دستمزدم در فصل یک به عنوان طراح، کارگردان، ایده پرداز و مجری برنامه سه میلیون تومان برای هر برنامهبود در صورتی که از نظر خودم باید ده میلیون تومان می گرفتم. در فصل بعدی پنج میلیون تومان گرفتم و هر فصل کمی اضافه شد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، در آستانه پایان یافتن فصل پنجم خندوانه و همچنین پایان برگزاری دومین مسابقه بزرگ استعدادیابی "خنداننده شو" رامبد جوان تصمیم گرفته است به همراه سید علی احمدی تهیه کننده برنامه خندوانه امروز ساعت ۱۰:۳۰ با اصحاب رسانه در محل ضبط برنامه خندوانه به گفت و گو بنشیند.
رامبد جوان در ابتدای این نشست درباره دلیل برگزاری نشست خبری خندوانه گفت: ما دیدیم که شاید بخواهیم بارها صحبت هایی درباره برنامه انجام بدهیم پس تصمیم گرفتیم از رسانه ها دعوت کنیم تا اگر سوالی هست به آنها پاسخگو باشیم.
جوان درباره نظارت صدا و سیما تصریح کرد: نظارت صدا و سیما نظارتی کلی است و خب هر شبکه تعریف های مشخص خود را دارد. شبکه نسیم مخصوص سرگرمی و کمدی است و قرار بر وجود شوخی های فراوان در آن است. به هر حال خندوانه بعد از کار کردن روی کمدی در پنج فصل متوالی به تعریف مشخصی برای خود رسیده است. اگر شبکه ای فکر می کند دست ما برای شوخی ها بازتراست به دو دلیل است، اول پخش برنامه در شبکه نسیم و دوم اینکه خندوانه تاکنون خودش راه خود را مشخص کرده است.
وی در همین راستا افزود: شاید برخی شوخی ها نتواند در برنامه پخش شود و بچه ها فکر می کردند که کار سخت است اما دلیل این اتفاق عدم آشنایی بچه های "خنداننده شو" با تلویزیون و اجرا در تلویزیون بود.
برای مشاهده کامل این خبر اینجا کلیک کنید.
تنگه ابوقریب روایتی صادقانه از جنگ است/سینمای دفاع مقدس با یک فیلم متحول نمیشود
بهرام توکلی کارگردان برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از جشنواره فیلم فجر برای فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درباره میزان تاثیرگذاری فیلم خود بر بدنه سینمای دفاع مقدس گفت: امیدوارم در درجه اول تنگه ابوقریب مخاطب خود را پیدا کند و از سوی مردم مورد قبول واقع شود. البته امیدوارم که این فیلم در ساختار و بدنه سینمای دفاع مقدس تغییراتی ایجاد کند، هرچند سینما بسیار وسیع و گسترده است و سخت است که با یک فیلم بتوان تحولی در این عرصه ایجاد کرد.
وی درباره نگاه مخاطبان به آثار سینمای دفاع مقدس تاکید کرد: من کارگردانم و فیلم خود را میسازم و نمیدانم چگونه میتوان باعث ارتباط دورباره مخاطب با سینمای دفاع مقدس شد. از نظر من این اتفاق به برنامه ریزی کلان فرهنگی نیازمند است.
کارگردان فیلم "اینجا بدون من" در همین رابطه ادامه داد: در ابتدا باید بدانیم با ساخت یک فیلم راهی باز نمی شود و تغییر عمده در سینمای دفاع مقدس در دستان متولیان و مسئولین فرهنگی است.
وی درباره اهداف فیلم "تنگه ابوقریب" در رویایی با مخاطب تاکید کرد: در فیلم تنگه ابوقریب تلاش کردیم روایتی صادقانه از روزگار دفاع مقدس و رشادتهای مردم و مخصوصاً گردان عمار در آن منطقه ارائه کنیم و امیدواریم تماشاچی بتواند با تماشای این فیلم لحظات سخت آن دوران را درک کند.
کارگردان فیلم "من دیگو مارادونا نیستم" درباره چگونگی رسیدن به واقعیتها در فیلم خود و اسنادی که از آنها الهام گرفته اضافه کرد: آثار مستندی که از دوران دفاع مقدس وجود دارد بهترین منبع ما برای ساخت این اثر سینمایی بود.
برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.
بعضاً در عرصه موسیقی پوششهای خنده دار میبینم/ تهیهکننده باید حتی بر کار طراح لباس خواننده نظارت کند
حجت اشرف زاده خواننده موسیقی پاپ در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی در خصوص اهمیت بار معنایی ترانههایی که در عرصه خوانندگی استفاده میشود گفت: ذائقه مخاطب در طول زمان انواع و اقسام سبکها را میپذیرد و مخاطب به آنها گوش میدهد به همین خاطر باید ما در موسیقی به بار معنایی ترانههایی که میخوانیم اهمیت بدهیم.
وی در خصوص اینکه آیا موسیقی سطحی که این روزها بعضاً توسط برخی از خوانندهها بیرون میآید تاثیری در روند کار خوانندگان مطرح و کاردرست میگذارد یا نه تصریح کرد: موسیقی و ادبیات شریف در موسیقی همیشه طرفدار خود را داشته و دارد و به اعتقاد من هیچگاه موسیقی سخیف ارزش کار درست و صحیح را از بین نبرده و نمیتواند ببرد، متاسفانه از گذشته تا به امروز موسیقی سخیف و هجو وجود داشته و همچنان وجود دارد، اما مخاطب همیشه در ترانهها و آثاری که گوش میدهد به دنبال ادبیات شریف است، ضمن اینکه ما در موسیقی امروز بسیار جوانانی داریم که موسیقی و ترانههای بسیار زیبا را میخوانند و من به شخصه از کار آنها لذت میبرم.
اشرف زاده ادامه داد: فراموش نکنیم تا به امروز ترانهها و موسیقیهایی بسیاری از خوانندگان در گذشته ساخته، خوانده و ماندگار شده است و هیچ اثری جای آنها را برای مخاطب نگرفته است پس بدون شک اثر شریف با ترانه و موسیقی خوب در ذهن مخاطب برای همیشه ماندگار میشود و آثار سخیف که لحظهای برای مخاطب جذاب است جای موسیقی فاخر را نخواهد گرفت.
برای مشاهده ادامه این گفتوگو اینجا کلیک کنید.
بازیگر ارباب حلقهها در فیلم جدید کارگردان آواتار/موتورهای کشنده به اکران نزدیک میشود
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، "هوگو ویوینگ" بازیگر مطرح هالیوود که در فیلم سینمایی "ارباب حلقهها" در نقش پادشاه الف ها ظاهر شده بود در تجربه ای دوباره برای پیتر جکسون بازی خواهد کرد.
فیلم سینمایی "موتورهای کشنده" به کارگردانی مشترک "پیتر جکسون" و "کریستین ریورز" اکران بین المللی خود را از 14 دسامبر 2018 در سینماهای امریکای شمالی آغاز خواهد کرد.
این فیلم در حالی راهی سینماهای هالیوود می شود که پیتر جکسون علاوه بر آن اکران هیجان انگیزترین فیلم سال یعنی "آواتار 2" را نیز در برنامه دارد. نسخه اول فیلم آواتار جزو چهار فیلم بالای دو میلیارد دلار فروش در جهان محسوب می شود.
این فیلم براساس رمانی به همین نام از نویسنده بریتانیایی یعنی "فلیپ ریو" ساخته شده است و ندا از ماجرا و جهانی آخرالزمانی می دهد که موتور و چرخ ها در آن حکمرانی می کنند.
جکسون کارگردان مطرح فیلم هایی همچون "ارباب حلقه ها"، "تن تن" و "هابیت" این بار در اقتباسی تازه از رمان مشهور "ماشین های کشنده" نوشته "فیلیپ ریوو" پروژه ای تازه را آغاز کرده است.
برای مشاهده ادامه این گفتوگو اینجا کلیک کنید.
احتزاز پرچم ایران در فستیوال شوالیه صربستان/تمام خطرات را به عشق مردم ایران به جان میخرم
بدلکار فیلم سینمایی "بمب" گفت: امسال طراحی بسیار ویژهای برای حضور در فستیوال صربستان انجام دادم و تصمیم گرفتم این طرح کاملاً ملی و میهن پرستانه باشد. اتفاق جالب در این طراحی حضور پررنگ و تاثیرگذار زن ایرانی در حفظ ارزش های ایران بود.
ارشا اقدسی بدلکار ایرانی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی درخصوص حضور دوباره خود به عنوان بدلکار ایرانی در فستیوال بدلکاری صربستان گفت: من همانند دو سال گذشته از سوی فستیوال شوالیه صربستان برای این جشنواره دعوت شدم و تصمیم گرفتم امسال با تیم خودم راهی این رویداد شوم تا اتفاقی کاملاً ایرانی رخ دهد.
وی در همین راستا ادامه داد: طی دو سال گذشته گروهی صربستانی در انجام عملیات بدلکاری به من کمک می کردند و امسال تصمیم گرفتم تا تغییری عمده در آن ایجاد کنم.خوشبختانه سال گذشته در چارچوب همین مسابقات توانستم لقب شوالیه صربستان را دریافت کنم.
بدلکار فیلم سینمایی "بمب" درباره سختیهای حضورش در این فستیوال همراه با تیم ایرانی اضافه کرد: امسال می خواستم با تیم خودم در این مسابقات شرکت کنم اما طبیعتاً این سفر مخارج بالایی را برای گروه در بر خواهد داشت که از توان من به تنهایی خارج است. مخارجی که در مقایسه با سایر رشتههای ورزشی که به مسابقات اعزام میشوند رقمی بسیار اندک است اما پرداخت آن توسط یک نفر ممکن نیست.
وی در همین رابطه اضافه کرد: امسال طراحی بسیار ویژهای برای حضور در فستیوال صربستان انجام دادم و تصمیم گرفتم این طرح کاملاً ملی و میهن پرستانه باشد. اتفاق جالب است در این طراحی حضور پررنگ و تاثیرگذار زن ایرانی در حفظ ارزش های ایران بود.
برای مشاهده کامل این خبر اینجا کلیک کنید.
احساس همذات پنداری زیادی در ضبط پلانهای تنگه ابوقریب میکردم/نوجوانان نیازمند آشنایی با دوران دفاع مقدس هستند
بازیگر فیلم "چهارراه استانبول" گفت: فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" داستان مردمانی است که حاضرند برای باقی ماندن نام ایران از شیرین ترین اتفاقات زندگی خود بگذرند.
مهدی پاکدل بازیگر فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی درخصوص نخستین دلیل مقبولیت و موفقیت این اثر در بین تماشاگران گفت: عدم شعارزدگی فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" اولین دلیلی بود که من بعد از خواندن فیلمنامه به سرعت بازی در آن را پذیرفتم. به نظر من دلیل اصلی موفقیت این فیلم و محبوبیت آن نزد مردم همین نکته است.
وی درباره مضمون فیلم جدید بهرام توکلی افزود: روایت اصلی این فیلم داستان دلداگی و ایثار انسان های بزرگ و آزاده ای است که برای کشور ایران از جان و مال و حتی زندگی خود گذشته اند. فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" داستان مردمانی است که حاضرند برای باقی ماندن نام ایران از شیرین ترین اتفاقات زندگی خود بگذرند.
بازیگر فیلم "چهارراه استانبول" تجربه بازی در تنگه ابوقریب را بکر خواند و ادامه داد: برای من همیشه و همواره همکاری با توکلی یک اتفاق ویژه و به نوعی یک آرزوی سینمایی بود. به شدت در فیلم تنگه ابوقریب احساس همذات پنداری داشتم و در بسیاری از صحنه ها متاثر می شدم. اکثر عوامل گروه ما در زمان جنگ حضور داشتند و تجربه آنها در درک فضای آن زمان به شدت به بازیگران کار کمک می کرد.
وی فیلم تنگه ابوقریب را اثری برای ارتباط با نسل تازه انقلاب توصیف کرد و افزود: نوجوان نیازمند آشنایی با دوران دفاع مقدس هستند. نسلی که با دفاع مقدس نا آشناست و همه چیز برای وی در کتاب و عکس و فیلم خلاصه می شود. این نسل باید با تاریخ و از دوران دفاع مقدس آشنا شود و این فیلم تصویری واضح از آن دوران به مخاطب ارائه داده است. تمام فیلم تنگه ابوقریب برای تک تک بازیگران تکان دهنده بود و ما خودمان را دقیقاً در همان زمان تصور می کردیم.
برای مشاهده کامل این خبر اینجا کلیک کنید.
نصیریان: داریوش مهرجویی یکی از پایههای سینمای جدید ایران است/مهرجویی: انتظامی گوهر ارزشمند سینما ایران بود
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، آیین نکوداشتهای بیستمین جشن بزرگ خانه سینما شامگاه دیشب در تالار ایوان شمس با حضور هنرمندان و اهالی سینما برگزار شد.
مجید مجیدی، شهرام اسدی، علیرضا شجاع نوری، مهتاب کرامتی، فریدون جیرانی، لاله اسکندری، رسول صدرعاملی، همایون اسعدیان، فرشته طائرپور، رضا درمیشیان، محسن امیریوسفی، امیرعلی دانایی، اکبر زنجانپور، سیروس ابراهیمزاده، همایون ارشادی، رضا صفایی، محمدرضا شریفینیا، مجید مظفری، مجید قناد، آتش تقی پور، هارون یشایایی، کمال تبریزی، از جمله هنرمندانی بودند که در این مراسم حضور داشتند.
این جشن سینمایی در حالی برگزار شد که همچون برخی دیگر از مراسمهای سینمایی تعداد افراد غیر سینمایی در سالن بیش از هنرمندان بود و به نوعی اهالی سینما اقلیت میهمانان را تشکیل داده بودند.
آغاز آیین نکوداشتهای بیستمین جشن بزرگ خانه سینما با پخش تصاویری از "عزت الله انتظامی" و "ضیاءالدین دری" همراه بود.
علی نصیریان رئیس این دوره از جشن خانه سینما در ابتدای این مراسم گفت: من هیچ وقت نمیتوانم باور کنم چنین شور و استعداد و شوخ طبعی خاموش شده باشد. تمام این ها هم که گفتم در کنار حاضر جوابی بخشی از بازیگری است.
رییس بیستمین جشن خانه سینما ادامه داد: ما خیلی شرایط جشن نداریم اما زندگی همین است. وقتی شنیدم قرار است از داریوش مهرجویی تقدیر شود بسیار خوشحال شدم و البته اصلا هم اهل تعارف های کلیشه ای نیستم چرا که فکر میکنم اسم او تمام ویژگیهای فرهنگی و اجتماعی را دارد و مهرجویی احتیاجی به زیرنویس ندارد.
برای مشاهده ادامه این گفتوگو اینجا کلیک کنید.
بازیگری که یک عمر زحمت کشیده حقش خانه نشینی نیست/پیشکسوتان بازیگری به راحتی کنار گذاشته میشوند
پوراندخت مهیمن بازیگر سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص سختیهای حضور و ورود خود به عرصه بازیگری گفت: زمان ما حساسیت های کاری بسیار بالا بود. من به یاد دارم در اداره تئاتر تمرین می کردیم، برف و بوران و همه سختیهای آن دوره را به جان می خریدم.
وی درباره حضور نسل جوان امروز در سینما افزود: در مورد حضور جوانان به عرصه بازیگری اگر درش را خوانده و استعداد داشته باشند هیچ ایرادی ندارد اما اینکه افرادی به یکباره و بدون هیچ سابقهای وارد این عرصه میشوند از نظر من درست نیست.
بازیگر سریال "زیر هشت" درباره فراموش شدن نسل پیشکسوت بازیگری تاکید کرد: خدا را شکر من طی این سالها همواره کار کرده ام اما متاسفانه بسیاری از نسل پیشکوست بازیگری ما به طور کلی از یاد رفتهاند. بازیگرانی یک عمر زحمت بازیگری را کشیدهاند حالا خانه نشین شده اند و هیچ اسمی از آنها شنیده نمیشود.
وی در همین راستا ادامه داد: در حال بازیگرانی در خانه هستند که سالهاست بیکار شده اند و هیچ کاری به آنها پیشنهاد نمی شود. اینها ضعف حال حاضر فرهنگ و عرصه سینمای امروز است که به راحتی پیشکسوتان کنار گذاشته می شوند.
بازی سریال "نرگس" درباره پختگی یک بازیگر در سن بالای پنجاه سال اذعان کرد: همواره در تاریخ بازیگری بازیگرانی یک روزه آمده و یک شبِ رفته اند اما آنهایی که عمرشان را پای بازیگری گذاشتند حق نیست که امروز در کنج خانه بمانند.
برای مشاهده ادامه این گفتوگو اینجا کلیک کنید.