تناقضات تمام نشدنی مددی؛ از استقلال تا آزادی، تاوان یک انتخاب اشتباهی!
خبرگزاری میزان - احمد مددی در حالی پس از برکناری از باشگاه استقلال به خاطر عدم کفایت مدیریتی لازم به عنوان مدیر مجموعه ورزش آزادی تهران، بزرگترین مجموعه ورزشی ایران منصوب شد که کارنامه قابل قبولی در پُست قبلی خود نداشت و همین موضوع باعث تعجب اهالی ورزش شد.
در همان زمانی که مددی مدیریت استقلال را بر عهده داشت کم این تیم را دچار حاشیه نکرد از اختلافات تمام نشدنی با مجیدی گرفته تا ناتوانی در مدیریت بازیکنان و تمدید قرارداد ستارههای تیم، گنجاندن بند فسخ 250 هزار دلاری در قرارداد امیرحسین حسینزاده و جدایی راحت این ستاره جوان از استقلال و ….
مدیرعامل و سرمربی استقلال در طول فصل بیستم لیگ برتر رابطه خوبی با هم نداشتند و فرهاد مجیدی بارها از نحوه مدیریت مددی انتقاد کرد. اختلاف نظر این دو آنقدر طول کشید و آنقدر عمیق شد که هر هواداری به آن پی برد و بزرگترین لطمه را به آبیپوشان زد و در نهایت تا جایی پیش رفت که عمر مدیریتی 9 ماهه وی در استقلال خیلی زود تمام شد.
با وجود اینکه مهرماه سال گذشته مددی به عنوان سرپرست مجموعه ورزشی آزادی منصوب شد، اما خیلی زود با عاصم یوسفی، مدیر شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی به اختلاف خورد و نتوانست انتظارات لازم را بر اساس آنچه در حکم انتصابش آمده بود برآورده کند. حتی در این میان عاصم یوسفی یکی، دوبار بار اقدام به برکناری مددی و جایگزینی مدیر جدید به جای وی در آزادی کرد، هرچند هر بار با فشارهای بیرونی این تغییر صورت نمیگرفت تا اینکه ناکارآمدی مدیریت مددی در آزادی در دیدار تیمهای پرسپولیس و تراکتور در هفته هفتم لیگ برتر فوتبال به همهگان ثابت شد تا دیگر حرف و حدیث و بهانهای برای برکناری او باقی نماند.
بازی پرسپولیس و تراکتور به دلیل قطعی برق ورزشگاه و روشن نشدن پروژکتورها حدود نیم ساعت با تاخیر شروع شد که این مسئله انتقادات زیادی را در پی داشت و در نهایت چند ساعت بعد از ماجرا، مددی، از سمتش برکنار شد.
اما این تمام ماجرا نبود چراکه وی روایتهای مختلفی را در این خصوص به فاصله تنها چند ساعت ارائه کرد.
مددی در گفتوگو با برنامه فوتبال برتر تمام تقصیرات را گردن عاصم یوسفی و شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی انداخت و گفت: طی این یکسال بارها به شرکت توسعه نامه زدم و هشدار دادم امکان برگزاری بازی زیر نور وجود ندارد ولی عاصم یوسفی (مدیرعامل شرکت توسعه) نامهها را رد کرد! مسئول مستقیم مشکل برق در استادیوم آزادی عاصم یوسفی است، اما برای اینکه از زیربار مسئولیت «سیستم برق» شانه خالی کند مرا برکنار کرد. هیچ تضمینی برای سیستم برق 50 ساله استادیوم آزادی نیست و در مسابقات بعد هم احتمال خاموشی وجود دارد. در استادیوم آزادی پدیده «شکست سکوها» اتفاق افتاده است. زیر سکوها عمق وجود دارد که میتواند باعث بروز حادثه و آسیب هواداران شود!
اما ادعاهای مددی خیلی زود با واکنش و افشاگری مدیریت شرکت توسعه و تجهیز روبرو شد و این شرکت طی بیانیهای پاسخ این اتهامات را داد و نوشت: از بازسازی و نوسازی سیستم برق گرفته تا مقاوم سازی و ایمن سازی و موارد دیگر در اولویت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی بوده است. در این راستا علاوه بر مشاوران مادر، مشاوران متخصص و باتجربهای در این زمینه استخدام شدند تا با خرد جمعی بهترین تصمیم اتخاذ شود.
طبیعی است که با وجود نظارت دقیق، به علت تعدد وظایف و پیگیریهای مربوطه، مسئولیت هر بخش و مجموعه به افرادی سپرده شود که علاوه بر خدمت رسانی وظیفه پاسخ گویی در خصوص هر مشکل احتمالی را داشته باشند. پذیرفته نیست که مدیری در دوران تصدی خود شرایط را بهینه ارزیابی کرده و پس از پایان همکاری با چرخشی ۱۸۰ درجهای خلاف آن را اعلام کند کما اینکه ثبات مدیریتی و گفتاری و اعتقادی از مهمترین ویژگیهای مدیریت است.
بدون شک پایان همکاری با مدیر یک مجموعه نه تنها در جایگاه اتهام قرار نمیگیرد بلکه واکنشی واجب و قابل انتظار در برابر اهمال و یا کوتاهی و یا تداوم مشکلات است. علاوه بر این پایان همکاری نتیجه جمع بندی از مجموعه فعالیتها و عملکرد است و نه صرفاً در پی یک اتفاق و یک اهمال.
اظهار نظرات خلاف واقع و مغایر با گذشته نه تنها کمکی به ورزش کشور نمیکند بلکه علامت سوال بزرگی ایجاد میکند که آیا اظهار نظرات گذشته گوینده مبنی بر وجود شرایط مطلوب، صحت نداشته است یا در صورت پاسخ منفی به این سوال آیا مجموعه ورزشی آزادی یک شبه مشکل دار شد؟!
با این حال به نظر میرسد از مدتها قبل عدم کفایت مددی در مدیریت بزرگترین مجموعه ورزش کشور بر مدیریت شرکت توسعه و تجهیز ثابت شده بود و اگر فشارهای بیرونی نبود این اتفاق خیلی زودتر رخ میداد و شاید از تبعات منفی بعدی جلوگیری میشد چرا که جلوی ضرر را هر وقت بگیر منفعت است؟ هر چند در نهایت تاوان انتخابهای اشتباهی مدیران ورزشی را ورزش و هواداران خواهند داد؛ درست مانند انتخاب مددی از استقلال تا آزادی.
انتهای پیام/