۶ ویژگی برجسته مدیریتی امیر شاهصفی از نگاه امیر رمضانی
امیر سرتیپ دوم خلبان «رضا رمضانی» در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی ضمن گرامیداشت سالگرد بازگشت آزادگان سرافراز به کشور به خصوص گرامیداشت سیدالاسرا شهید حسین لشکری، پیرامون ۱۰ سال فرماندهی امیر شاهصفی در نیروی هوایی ارتش گفت: نیروی هوایی یک نیروی تجهیزاتمحور است و زمانی که امیر «حسن شاهصفی» فرماندهی نیروی هوایی را در سال ۸۷ عهدهدار شدند شدیدترین تحریمها علیه نیروی هوایی ما اعمال شده بود و هر روز هم این عرصه تنگتر میشد.
وی با بیان اینکه «اعتماد به نسل جدید و فرماندهان جوان»، «بهبود فناوریهای تجهیزاتی نیروی هوایی» و «همتاسازی پرسنل و فرماندهان»، «ارتقاء کیفیت آموزش»، «ارتقاء توان رزمی» و «توجه به وصعیت کارکنان به خصوص کارکنان بازنشسته و خانواده شهدا و ایثارگران» از جمله مهمترین اقدامات دوره ۱۰ ساله فرماندهی امیر شاه صفی در نهاجا بود، افزود: همچنین «بینش بسیار عمیق و راهبردی نسبت به مسائل لشکری و کشوری» و «کوشا بودن و روحیه خستگیناپذیری» از دیگر خصوصیات بارز امیر شاهصفی بود.
این خلبان پیشکسوت نهاجا با بیان اینکه امیر شاه صفی در طول فرماندهی نیروی هوایی بارها و بارها و طبق برنامه از تمام پایگاههای هوایی کشور بازدید میکرد و سرکشیهای میدانی خود را به صورت مرتب انجام میداد، افزود: الحمدالله در زمان فرماندهی امیر شاهصفی در نهاجا، سوانح هوایی به حداقل ممکن رسید و آن سوانحی هم که ایجاد شد به هیچ وجه به دلیل مشکل در سامانه مدیریتی نبود.
وی افزود: در دوران فرماندهی امیر شاصفی، برگزاری رزمایشهای تک نیرویی و مشترک، توان رزمی نیروی هوایی را ارتقاء بسیار زیادی بخشید و با توجه به تهدیدات احتمالی هوایی، آماده باش کامل نیرو که میبایست به طور شبانهروزی انجام میشد، به نحو عالی صورت گرفت.
امیر رمضانی همچنین گفت: در بُعد ایجاد امنیت فضای کشور، «نشاندن هواپیمای حامل عبدالمالک ریگی» از جمله نقشآفرینیهای قدرتمندانه امیر شاهصفی در مسئولیت فرماندهی نیروی هوایی ارتش بود.
این خلبان پیشکسوت نیروی هوایی ارتش تاکید کرد: امیر شاهصفی از حیث عملیاتی و فرماندهی، حقیقتا مرد عمل بود و دلیل این موضوع که اظهارنظر و صحبت چندانی در طول این ۱۰ سال از قول او در رسانهها وجود ندارد این است که او همواره دوست داشت یک سرباز گمنام باقی بماند.
وی همچنین گفت: از خدا پنهان نیست از بندگان هم پنهان نباشد که امیر شاصفی از حیث رسیدگی و توجه به خانواده شهدا، ایثارگران، پیشکسوتان دوران دفاع مقدس و صاحبان تجربه و کارکنان فنی، سرآمد سایر فرماندهان بودند.
امیر رمضانی با بیان اینکه امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» فرمانده جدید نهاجا نیز همچون امیر شاهصفی پس از انقلاب و در اوج جنگ به نیروی هوایی ارتش پیوست، یادآور شد: امیر نصیرزاده پس از فارغالتحصیلی به جرگه خلبانان رزمی پیوست و در چندین عملیات رزمی هوایی در مقابله با هواپیماهای دشمن شرکت داشت که منجر به سرنگونی هواپیماهای دشمن شد.
وی در پایان گفت: امیر نصیرزاده همانند امیر شاه صفی کلیه مسئولیتهای رده صفی و ستادی را عهدهدار بوده و با داشتن مسئولیتهای معاونت هماهنگ کننده و جانشینی نیرو و مسئولیت کلیدی معاونت طرح و برنامه آجا، اشراف کامل ایشان را بر عرصه فرماندهی نیروی هوایی رقم زده است. در کنار این ویژگیها، پیشینه رزمندگی و ولایی این امیر سرافراز، باعث شد که وی بهترین گزینه برای فرماندهی نیروی هوایی باشد که سرانجام فرماندهی معظم کل قوا، ایشان را به این مقام منصوب کردند و ما نیز از درگاه خداوند متعال آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون این فرمانده را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسئلت داریم.