همکاری دانشجویان مبتکر با ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی علوم پزشکی
خبرگزاری میزان - بهرام عین اللهی از حضور ۶۰۰ نفر در کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی دانشجویان علوم پزشکی کشور خبر داد و گفت: ۵۲۰ نفر از حاضران، دانشجو و ۸۰ نفر عضو هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی اند. جلسات کمیته های مختلف این جشنواره از ۹ ماه پیش آغاز و حدود یک هزار و ۹۰۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال و ۷۱۷ مقاله، پذیرفته شد. از این ۷۱۷ اثر، ۱۳۸ مقاله به شکل حضوری، ۲۶۲ اثر به صورت پوستر و ۳۱۷ اثر به صورت پوستر الکترونیکی ارائه و ۱۵ کارگاه آموزشی نیز برگزار می شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: این کنگره در سطح بین المللی برگزار می شود که دانشجویانی از کشورهای ترکیه، آذربایجان، ازبکستان، بحرین و غنا در این دوره از آن، حضور دارند.
عین اللهی با بیان اینکه رشد و پیشرفت کشور نیازمند فعالیت بیشتر دانشجویان به ویژه در مراکز تحقیقاتی است، گفت: حدود ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی در کشور فعال است که باید از دانشجویان در این مراکز، بیشتر استفاده شود و این کار چندین مزیت دارد که انتقال تجارب افراد صاحبنظر به دانشجویان، یادگیری بهتر روش های پژوهشی توسط دانشجویان، تضمین آینده کشور و حرکت به سمت مرجعیت علمی از آن جمله اند.
وزیر بهداشت برگزاری این گونه همایش ها را موجب افزایش روحیه کار جمعی و تقویت مشارکت علمی دانشجویان و اساتید دانست و ابراز امیدواری کرد که کنگره بین المللی دانشجویان علوم پزشکی سالانه یکبار در دانشگاه های مختلف کشور برگزار شود.
عین اللهی با بیان این که هیچ حد و مرزی برای پیشرفت دانشگاهها قائل نیستیم ، افزود: بر خلاف دوران گذشته که از برخی دانشگاه ها به عنوان دانشگاه بزرگ و مادر سخن به میان می آمد، بر این باوریم که هر دانشگاهی در کشور می تواند، برتر و ممتاز باشد؛ چرا که ملاک این امتیاز ، کار و عملکرد دانشگاه هاست.
وزیر بهداشت با اشاره به رونمایی از سه داروی جدید در این کنگره، گفت: سه داروی جدید که وارداتی بودند و یکی از آنها مربوط به بیماران ام اس است و همچنین برخی تجهیزات جدید از جمله اکسیژن سازهای پیشرفته و برخوردار از کیفیت بالا در این کنگره رونمایی شد.
انتهای پیام/