آماده سازی 2 بیمارستان هوایی برای خدمت رسانی به زائران اربعین
خبرگزاری میزان _ پیرحسین کولیوند در حاشیه بازدید از درمانگاه هتل ام القری در نجف اشرف با اشاره به ورود 300 تن دارو به کشور عراق گفت: 2 هواپیما به صورت بیمارستان هوایی با کمک ستادکل نیروهای مسلح ایران جهت خدمت رسانی به زائرین در صورت ضرورت در فرودگاه آماده بهره برداری است.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه درمانگاه های مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر به مدت 10 روز است که در کشور عراق راه اندازی شده است، افزود: از سوی جمعیت هلال احمر 200 درمانگاه سطح یک، حدود 40 درمانگاه سطح 2 و 9 بیمارستان ثابت و سیار در کشور عراق در ایام اربعین در حال فعالیت است.
بهره مندی بیش از 2 میلیون زائر از خدمات جمعیت هلال احمر در کشور عراق
وی با اشاره به اینکه بیمارستان امام علی (ع) در شهر نجف متعلق به جمعیت هلال احمر است، گفت: از ابتدای راه اندازی درمانگاه های هلال احمر تا کنون بالغ بر 2 میلیون و 150 زائر جهت دریافت خدمات پزشکی، پرستاری و دارویی به این مراکز مراجعه کردند.
وی با اشاره به اعزام قابل توجهی مصدومین و بیمار به ایران توسط جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: هم چنین تعدادی جانباخته که بیمه نبودند و وضعیت بیمه آن ها نیز مشخص نبود توسط جمعیت هلال احمر به مرز ایران منتقل شدند.
وی تصریح کرد: هم چنین 10 جانباخته حادثه دلخراش پمپ بنزین شوملی پس از شناسایی اجساد توسط جمعیت هلال احمر به ایران منتقل شدند.
وی با اشاره به سرعت و کیفیت خدمات جمعیت هلال احمر با هدف رفع دغدغه زائرین اظهارداشت: خودروهای آمبولانس، اتوبوس آمبولانس و نجات به اندازه کافی در عراق مستقر است.
کولیوند خاطرنشان کرد: امسال برای اولین بار مجوز ورود بالگردهای جمعیت هلال احمر ایران به کشور عراق جهت انجام عملیات امدادرسانی گرفته شد.
این مقام مسئول با اشاره به فعالیت کارشناسان بهداشت و مدیریت بیماری های واگیردار در کشور عراق گفت: جمعیت هلال احمر با هماهنگی وزارت بهداشت عراق و حشدشعبی، کارت شناسایی عراقی برای این کارشناسان صادر و خوشبختانه همه موکب های پذیرایی زائرین در کشور عراق رصد و پایش می شوند.
او اظهارداشت: امسال نظارت ها در حوزه بهداشت و سلامت در کشور عراق نسبت به سال های گذشته بیشتر شده است.
وی در ادامه گفت: هر کدام از موکب های مردمی در کشور عراق که دارای گروه پزشکی باشند، بعد از تایید احراز هویت پزشکان برای جمعیت هلال احمر مجوز صدور فعالیت آن ها صادر و دارو و تجهیزات مورد نیازشان را تامین می کنیم.
ورود 300 تن دارو به کشور عراق
رییس جمعیت هلال احمر با اشاره به ورود 300 تن دارو و تجهیزات مورد نیاز به کشور عراق در اربعین حسینی گفت: 2 میلیون سرم نیز در طی قرارداد با عراق جهت تامین در مراکز درمانی هلال احمر در این کشور خریداری شده است.
برپایی بیمارستان اضطراری 64 تخته در مرز مهران
کولیوند در ادامه با اشاره به بازدید از مرز مهران گفت: در مرزهای کشور علاوه بر کارهای امدادونجات نیاز به گسترش فعالیت های بهداشتی و درمانی است که بلافاصله بعد از بازدید از این منطقه و نیاز مبرم به افزایش خدمات بهداشتی و درمانی بیمارستان 64 تخته توسط جمعیت هلال احمر راه اندازی شد و هم چنین یک چادر راپال 90 تخته هم از قبل در این مرز دایر و فعال بود.
او در ادامه با اشاره به موج برگشت زائرین به داخل کشور افزود: در طی بازدید از نقاط صفر مرزی و در داخل کشور عراق نیروهای امدادی و کادر درمانی به صورت شبانه روزی در حال فعالیت هستند و ضمن اینکه در محورهای مواصلاتی ایران پایگاه های امدادونجات جاده ای نیز به زائرین خدمات می دهند.
ارائه خدمات هلال احمر تا زمان حضور زائرین ایرانی در عراق
وی با اشاره به اینکه خدمات بهداشتی و درمانی جمعیت هلال احمر تا زمان حضور آخرین زائر ایرانی در کشور عراق ادامه دارد، گفت: بیش از 4 هزار نیروی کادر درمان و امدادونجات و پشتیبان از سوی جمعیت هلال احمر در کشور عراق و نقاط صفر مرزی در حال خدمت رسانی به زائرین هستند.
انتهای پیام/