وضعیت سیستان پس از طوفان شن/ از توزیع ماسک بین مردم تا درمان سرپایی مصدومان
معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر طوفان شن، ۴۲۶ نفر راهی بیمارستان شدند که از این میان ۲۶ نفر بستری شدند تعداد آنها به ۴۶ نفر هم رسید و ۴۰۰ نفر دیگر بهصورت سرپایی درمان شدند.
باقر کُرد در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به اثرات طوفان شدیدی که از دو شب قبل در منطقه سیستان واقع شده اظهار داشت: از دو شب قبل در منطقه سیستان طوفان شن همراه با باد شدیدی آغاز شد و شدت آن به حدی بود که ادارات تعطیل شدند و قدرت دید به شعاع کمتر از ۲۰۰ متر رسید.
وی با بیان اینکه سرعت این باد به ۱۰۴ کیلومتر در ساعت میرسید، افزود: میزان چگالی آلایندههای معلق در هوا ۸ هزار برابر شرایط طبیعی رسیده بود.
معاون عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر طوفان شن، ۴۲۶ نفر راهی بیمارستان شدند که از این میان ۲۶ نفر بستری شدند تعداد آنها به ۴۶ نفر هم رسید و ۴۰۰ نفر دیگر بهصورت سرپایی درمان شدند.
کُرد با بیان اینکه تعداد زیادی ماسک در سطح شهرهای محل وقوع طوفان شن میان مردم تقسیم شد، اضافه کرد: تمام دستگاههای خدمترسان از جمله اورژانس، راهداری و ... از دو روز قبل در پستهای خود هستند تا در این شرایط به مردم خدمترسانی کنند.
وی عنوان کرد: روز گذشته (یکشنبه) مسیر قطار نهبندان- زابل به علت طوفان و حرکت شنها مسدود شد که بازگشایی شد. همچنین شعاع دید در روز گذشته به کمتر از ۱۵۰ متر رسید لذا همه ادارات منهای بخشهای خدماترسان در مناطق مختلف سیستان تعطیل شدند.
معاون عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان ادامه داد: جلسه ستاد بحران استان روز گذشته تشکیل شد و اگر باز هم طبق اعلام سازمانهای محیط زیست و هواشناسی لازم شود، جلسه ستاد بحران را تشکیل خواهیم داد تا تصمیمگیریها و اقدامات لازم برای سامان بخشیدن به مشکلات منطقه سیستان را در دستور کار قرار دهیم.
وی با بیان اینکه ۲۴ ساعت قبل از وقوع طوفان، وضعیت هوا به مردم گزارش شده بود، خاطرنشان کرد: تمام اعضای ستاد بحران در استان سیستان و بلوچستان در حال آمادهباش هستند تا کارها با سرعت و دقت لازم انجام شود.
کُرد در پایان تصریح کرد: خشکسالی مستمر ۱۸ سال گذشته که در دو سه سال اخیر شدت بیشتری هم یافته است در عمق بخشی به طوفان موثر بود همچنین خشک شدن رود هیرمند و تالاب هامون نیز در شنی شدن این طوفان بیتاثیر نبود. این عوامل باعث شده بادهای ۱۲۰ روزه سیستان به ۱۷۰ تا ۱۸۰ روز ارتقا یابند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *