بیتوجهی رسانههای اجتماعی به خشونتهای هندوها علیه مسلمانان
خبرگزاری میزان - هند مسلما با شبکههای مرتبط با دولت این کشور تبدیل به بزرگترین تأمینکننده اخبار جعلی شده است.
گزارشی جدید نشان میدهد که رسانههای اجتماعی مانند توییتر و فیسبوک با افراطگرایان هندو مماشات میکنند و دولت هند با نزدیک شدن به ارائه دهندگان خدمات رسانههای اجتماعی، از آنها در راستای منافع خود استفاده میکند.
به گزارش «میدل ایست آی»، ایدئولوژی «هندوتوا» مورد حمایت حزب حاکم این کشور خواستار همسانسازی اجباری مسلمانان است.
ملی گرایان هندو در این کشور به دنبال پاک کردن نشانههای تمایز مسلمانان از حوزه عمومی هند هستند.
هندوهای افراطی در سالهای اخیر اقدام به تخریب منازل و مغازههای مسلمانان کرده و در چندین مورد مساجد را نیز با ادعاهای واهی تخریب کردهاند؛ هندوها مسجد «بابری» متعلق به قرن شانزدهم را تخریب کردند و در حال ساختن معبد هندو به جای آن هستند.
هند نمونه بارز گسترش اقتدارگرایی دیجیتال، عقبنشینی دموکراسی، و روی کار آمدن افرادی سرکوبگر است.
سرکوب علیه مسلمانان در هند ابعاد گستردهای به خود گرفته است؛ کارگران خانگی هند به طور کلی با تبعیض و خشونت مبتنی بر طبقه روبرو هستند، اما مسلمانان بیشتر به حاشیه رانده شدهاند.
یک مسلمان هندی روایت تلخی را از تبعیض در زمینه کار و اشتغال در این کشور بازگو کرده و میگوید «آنها ما را استخدام نمیکنند؛ آنها از ما مسلمانان متنفر هستند.»
- بیشتر بخوانید:
- افزایش حملات و تخریب خانهها و مدارس دینی مسلمانان در هند
- دولت هند موارد متعدد نقض حقوق بشر علیه مسلمانان را نادیده میگیرد
این کارگر مسلمان هندی که بیش از 40 سال به عنوان یک کارگر خانگی کار کرده است، گفت که در بسیاری از خانوادههای هندو با تبعیض و توهین مواجه شده است.
تعداد کارگران خانگی در هند - جایی که مسلمانان حدود 15 درصد از جمعیت آن را تشکیل می دهند - ناشناخته است؛ سازمان بینالمللی کار، یکی از آژانسهای سازمان ملل، میگوید در حالی که آمارهای رسمی این تعداد را پنج میلیون نفر میداند، ممکن است بین 20 تا 80 میلیون کارگر خانگی در هند وجود داشته باشد.
گزارش دیگری حاکی از آن است که از هر 10 کارگر مسلمان در هند 9 نفر از طریق اقتصاد غیررسمی امرار معاش میکنند؛ مطالعه سال 2020 توسط ابتکار عمل برای پیشرفت زنان و دختران در اقتصاد و مؤسسه مطالعات اجتماعی تراست نشان داد که زنان مسلمان بیشتر از زنان هر مذهب دیگری در هند در بخش غیررسمی مشغول به کار هستند.
انتهای پیام/