اتحاد دانشمندان برای کشف راز و رمز کووید طولانی
خبرگزاری میزان _ روزنامه همشهری نوشت: رمز و راز کووید طولانی هنوز کشف نشده است. بهمنظور رمزگشایی از این بیماری، چندین دانشمند برتر از معتبرترین مراکز آکادمیک گرد هم میآیند تا پاسخی برای سؤال کلیدی در مورد علت اصلی کووید طولانی بیابند.
فرضیه اینکه «آیا قطعاتی از ویروس کرونا در بافتهای برخی افراد باقی میماند؟» در این فرایند رمزگشایی خواهد شد.
به گزارش رویترز، هدف این مطالعه که بهعنوان نوآوری در تحقیقات کووید طولانیمدت شناخته میشود، سادهسازی تحقیقات و چرخش سریع به سمت آزمایشهای بالینی برای درمانهای بالقوه بیماری است. کووید طولانیمدت یک بیماری پیچیده، ناشناخته و ناتوانکننده است که میتواند ماهها پس از ابتلای اولیه به کووید همچنان ادامه داشته باشد.
این تحقیقات نوآورانه با 15میلیون دلار اولیه از بالوی که یک صندوق سرمایهگذاری علمی است و توسط ویتالیک بوترین، یکی از بنیانگذاران پلتفرم بلاک چین اتریوم تشکیل شده است، پشتیبانی میشود. این تیم تحقیقاتی شامل دانشمندانی از دانشگاه هاروارد، دانشگاه استنفورد، دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو، دانشگاه ییل و مؤسسه J. Craig Venter است.
دکتر امی پروال از بنیاد تحقیقات غیرانتفاعی پولی بیو و متخصص بیماریهای مزمن مرتبط با عفونت، گفت: نخستین چیزی که در مورد بیماری کووید طولانی باید بدانید این است که آیا بیماران هنوز ویروس را در خود دارند؟
اکنون، هیچ درمان اثبات شدهای برای کووید طولانی مدت که بیش از 150میلیون نفر را در سراسر جهان تحتتأثیر قرار میدهد، وجود ندارد.
او گفت که تعداد فزایندهای از شواهد بهوجود ویروس در بافتها اشاره میکند که همچنان به تحریک پاسخ سیستم ایمنی ادامه میدهد. این ممکن است به توضیح حدود 200علامت مرتبط با کووید طولانی ازجمله درد، تب، سردرد، اختلال شناختی، تنگی نفس و خستگی پس از کمترین فعالیت، کمک کند.
محققان برای دستیابی به نتیجه درست از روشهای تصویربرداری پیشرفته و توالییابی ژنی برای یافتن شواهدی از وجود باقیمانده ویروس در بافتها و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر سیستم ایمنی استفاده خواهند کرد.
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.