۲۱۹ زندانی با استفاده از پابند الکترونیکی از زندانهای استان همدان آزاد شدند
خبرگزاری میزان - حسن خانجانی موقر با اشاره به انجام دادرسی الکترونیکی در استان همدان، عنوان کرد: با توجه به اهمیت فناوری های نوین، مهیا ساختن بسترهای لازم برای انجام دادرسی الکترونیکی یک ضرورت است.
وی کاهش روند رسیدگی به پرونده های قضایی، جلوگیری از اطاله دسترسی، کاهش هزینه ها، بهبود و تسریع در ارائه خدمات قضایی و عدم حضور طرفین پرونده در دادسرا را برخی از اهداف دادرسی الکترونیکی برشمرد.
دادستان عمومی وانقلاب مرکزاستان همدان، افزود: با این رویکرد با توجه به زیرساخت های موجود فعلی از ابتدای کار تاکنون ۱۲ هزار و ۷۰۰ فقره دادرسی الکترونیکی انجام شده و در 5 ماه نخست سالجاری نیز شاهد انجام ۴ هزار و ۴۰۵ جلسه دادرسی الکترونیکی در همدان بوده ایم.
خانجانی موقر با اشاره به سامانههای تعریف شده برای انجام دادرسی الکترونیکی و نیز صدورابلاغیه در این بسترها؛ گفت: برای ارتقا این حوزه به طور قطع به ارتقا زیرساخت های فنی نیاز است و روز به روز این بخش تخصصی نیز بروزتر و تقویت میشود.
وی همچنین با بیان اینکه توجه به خانواده زندانیان با هدف جلوگیری از برخی از آسیبها و مشکلات اجتماعی یکی از اولویت های ما است، اعلام کرد: پابندهای الکترونیکی برای مرتکبان جرایم سبک در نظر گرفته شده است، بنابراین از ابتدای سالجاری تاکنون ۲۱۹ زندانی واجد شرایط با استفاده از پابند الکترونیک از زندان خارج شدند.
انتهای پیام/