تکمیل کریدور بزرگراهی غرب کشور در سال جاری

15:53 - 12 مرداد 1397
کد خبر: ۴۴۱۴۶۱
دسته بندی: اقتصاد ، انرژی
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۸۰ کیلومتر از محور میاندوآب - کرمانشاه با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد در صورت تامین اعتبار مورد نیاز در سالجاری به بهره‌برداری می‌رسد.
به گزارش گروه اقتصاد ، خیراله خادمی در جریان بازدید وزیر راه و شهرسازی از محور میاندوآب- کرمانشاه گفت: این بزرگراه در دو استان کردستان و کرمانشاه قرار دارد که ۳۲۰ کیلومتر آن در استان کردستان واقع شده است.

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور افزود: تاکنون ۱۲۴ کیلومتر آن در محدوده استان کردستان مورد بهره‌برداری قرار گرفته و ۱۵۱ کیلومتر در دست اجرا است که از این میزان ارزیابی و تملک اراضی ۷۰ کیلومتر آن انجام شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی این محور را از نظر ترافیک ترانزیت و اتصال شمال به جنوب کریدور بزرگراهی غرب کشور مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: احداث این محور موجب رونق تجاری و اقتصادی استان‌های مذکور می‌شود و به لحاظ توسعه گردشگری در این استان‌ها تاثیر بسزایی خواهد داشت.

خادمی اضافه کرد: ۸۰ کیلومتر از محور میاندوآب- کرمانشاه با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد در حال اجراست و در صورت تامین اعتبار در سالجاری زیر عبور ترافیک می‌رود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه همچنین در بازدید از محدوده سنندج تا کرمانشاه در بزرگراه میاندوآب- کرمانشاه اظهار داشت: این محدوده به طول ۱۳۰ کیلومتر از شهر سنندج آغاز و با عبور از کامیاران به کرمانشاه ختم می‌شود.

وی ادامه داد: ۴۰ کیلومتر از این محور در گذشته به بهره‌برداری رسیده است که به طور متوسط ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و عملیات اجرایی ۲۸ کیلومتر دیگر نیز در محدوده سنندج تا کامیاران در سال گذشته آغاز شده است.

خادمی کاهش اعتبار کریدور بزرگراهی غرب کشور را موجب کند شدن روند عملیات اجرایی این پروژه دانست و بیان داشت: اعتبار مصوب این پروژه از ۱۴۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۵ به ۶۱ میلیارد تومان در سالجاری کاهش یافته است و با در نظر گرفتن هزینه بالای احداث پروژه در مناطق کوهستانی و همچنین بالا بودن هزینه‌های تملک اراضی در این مناطق برای تکمیل این پروژه نیازمند اعتبار بیشتری هستیم.

کریدور بزرگراهی غرب کشور به طول ۱۴۸۲ کیلومتر از مرز بازرگان تا بندر امام خمینی با ایجاد کریدور بزرگراهی شمال به جنوب موجب کاهش طول مسیر، کاهش زمان سفر، کاهش تصادفات و سهولت جا‌به جایی بین استان‌های شمال‌غرب به جنوب‌غرب می‌شود و با سهولت ترانزیت کالا و مسافر از کشور‌های ترکیه و عراق به آب‌های آزاد نقش موثری در رونق اقتصادی کشور خواهد داشت.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *