پروندههای سرقت دادگستری کرمان در سالجاری 2 درصد کاهش یافت
خبرگزاری میزان - سید مهدی قویدل در دومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، اظهار کرد: تشکیل بانک اطلاعات مجرمان در دست پیگیری است و تاکنون 2 هزار و 100 نفر که بخش عمده سرقتها در استان را انجام داده اند شناسایی شدند که کنترل این افراد اقدام بسیار اثرگذاری در کاهش وقوع سرقت خواهد بود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، با اشاره به این مطلب که جرم سرقت اولویت اول کشور و استان است، افزود: به همین منظور قرارگاه مبارزه با سرقت در استانداری ها، ستادهای فرماندهی انتظامی و دادگستری های کشور تشکیل شده است.
وی تاکید کرد: براساس آمار ثبت شده در سامانه CMS دادگستری کل استان کرمان در 4 ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته میزان پروندههای مربوط به سرقت در مجموع 2 درصد کاهش داشته است.
قویدل ادامه داد: بیشترین آمار پروندههای ثبت شده در سامانه CMS مربوط به سرقت در بازه زمانی 4 ماه سال جاری مربوط به شهر کرمان با 3 هزار و 348 پرونده (معادل 35 درصد سرقت ها) بوده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان تاکید کرد: در حال حاضر یک هزار و 51 نفربه جرم سرقت با بیش از 2 فقره سابقه در زندان هستند.
وی با بیان این مطلب که در حال حاضر زندانیان سرقت 3 هزار و 436 نفر هستند، تاکید کرد: ۲۰.۶ درصد زندانیان در استان کرمان مربوط به جرم سرقت هستند و 7.4 درصد از مددجویان زندانها با اتهام سرقت نیز از اتباع بیگانه به شمار می روند.
قویدل افزایش مراقبتهای پس از خروج محکومان سرقت از زندان، شناسایی بازارهای خرید و فروش اموال مسروقه، تاکید بر اجرای دستورالعمل پیشگیری از سرقت و توجه به موضوع روشنایی معابر را از جمله اقدامات موثر در پیشگیری از سرقت دانست و تاکید کرد: در قرارگاه پیشگیری از سرقت نظارت می شود تا دستگاه های متولی امر پیشگیری از وقوع سرقت، اقدامات و وظایف خود را به درستی اجرایی کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان تاکید کرد: وجود کارگاه های ضایعاتی، اتباع بیگانه به ویژه اتباع غیرمجاز و معتادان متجاهر از ارکان وقوع سرقت هستند که امیدواریم با همکاری سازمان های مرتبط در راستای ساماندهی این حوزه ها اقدام کنیم.
وی با اشاره به این مطلب که سرقت اماکن از سرقتهای مهم استان بوده است که مقرر شد تا دستگاه ها و ادارات در این زمینه توجه لازم را داشته باشند، اظهارکرد: کنترل فضای مجازی برای پیشگیری از سرقت ها و کلاهبرداری ها نیز با همکاری پلیس اگاهی استان در دست انجام است.
قویدل با تاکید بر شدت عمل درباره افراد سابقه دار در حوزه سرقت ادامه داد: وظیفه هر یک ازدستگاه ها در پیشگیری از وقوع سرقت مشخص و اعلام شده است و با پپیگیری سازمان بازرسی تلاش می شود که با اجرای این مصوبات، گام های بلندی در مسیر پیشگیری از سرقت برداشته شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان یادآور شد: مصمم هستیم وظایف دستگاهها وادارات اجرایی در پیشگیری از سرقت که برابر مصوبه شورای امنیت کشور به انها ابلاغ شده را پیگیری کنیم تا همه دستگاه ها در این زمینه اقدام کنند.
شهردار کرمان نیز در این نشست گفت : تاکنون 20 میلیارد تومان برای پایش تصویری از سوی شهرداری در مناسبت های مختلف تاکنون هزینه شده است.
سعید شعرباف تاکید کرد: توسعه سامانه پایش تصویری نیاز به تامین اعتبارات استانی دارد و این موضوع در مصوبات سفر ریاست جمهوری نیز مد نظر قرار گرفته است.
وی با تاکید بر این مطلب که 700 دوربین نظارتی و پلاک خوان باید در شهر کرمان نصب شود، تاکید کرد: زیرساخت فیبر نوری برای توسعه سیستم های پایش تصویری در کرمان فراهم است.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان کرمان نیز گفت: هر ساله روند وقوع سرقت ها افزایش دارد و از 17 هزار مورد در سال گذشته به 21 هزار در سالجاری افزایش یافته است.
سرهنگ یدالله حسن پور بر عملیاتی بودن رویکرد کارگروه های پیشگیری از سرقت تاکید کرد و ادامه داد: وقوع جرم به ویژه سرقت عادی شده است و عادی انگاری وقوع سرقت بستر خطرناکی را در جامعه ایجاد کرده است.
انتهای پیام/