کانادا؛ کشور مبدا، مقصد و ترانزیت قاچاق انسان
خبرگزاری میزان – قاچاق انسان به عنوان شکل مدرن برده داری توصیف میشود؛ برده داری مدرن را میتوان این گونه تعریف کرد: استخدام، ترانزیت، پناه دادن یا کنترل، هدایت یا تاثیر بر حرکات یک فرد به منظور استثمار آن شخص در شکلهای جنسی یا کار اجباری.
قاچاق انسان جنایتی است که آسیب پذیرترین افراد را قربانی استثمار کرده و از زندگی عادی خود محروم میکند تا سودی را عاید عاملان این جنایت کند.
به گزارش « publicsafety»، اگرچه اکثر قربانیان قاچاق انسان در کانادا زنان و دختران هستند اما مهم ترین افراد در معرض خطر قاچاق انسان در این کشور زنان و دختران بومی، مهاجران و مهاجران تازه وارد، افراد دارای معلولیت، کودکان تحت پوشش سیستم رفاه اجتماعی، جوانان آسیب پذیر، افراد آسیب دیده از جهات اقتصادی یا اجتماعی و البته کارگران مهاجر شاغل در مناطق دور افتاده و دارای مشکل مهارت زبانی محسوب میشوند.
کانادا به عنوان کشور مبدا، مقصد و ترانزیت قربانیان قاچاق انسان به منظور استثمار جنسی و کار اجباری شناخته شده است.
- بیشتر بخوانید:
- فرهنگ کار اجباری و بردهداری در آمریکا
- نشنال آبزرور: سیستم عدالت کیفری کانادا نژادپرستانه است
براساس آخرین آمارها از قاچاق انسان در کانادا در سال 2020:
- 2 هزار و 977 مورد قاچاق انسان بین سالهای 2010 تا 2020 به خدمات پلیس کانادا گزارش شده است.
- 82 درصد از حوادث قاچاق انسان در کلانشهرهای کانادا ثبت شده اند.
- 96 درصد از قربانیان قاچاق انسان گزارش شده توسط پلیس زن و دختر بودند.
- 81 درصد از افراد متهم به قاچاق انسان بین سالهای 2010 تا 2020 مرد بودند.
- 25 درصد از قربانیان قاچاق انسان گزارش شده توسط پلیس زیر 18 سال، 45 درصد بین 18 تا 24 سال و 20 درصد بین 25 تا 34 سال سن داشتند.
به گزارش وب سایت وزارت کشور کانادا، این کشور علاوه بر مواجهه با مشکل قاچاق انسان در سطح داخلی، شاهد قاچاق انسان از آسیای شرقی، آمریکای لاتین، دریای کارائیب و آفریقا برای کار اجباری است که غالبا برای این امر به آمریکا فرستاده میشوند.
انتهای پیام/