۴ اقدام موثر برای تقویت عملکرد مغز/ علت چاق نشدن افراد لاغر چیست؟/ به ۷ دلیل دچار کمردرد شبانه میشوید
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،آیا به دنبال کاهش وزن هستید؟ به بیماری خاصی مبتلا هستید که باید از مصرف شکر خودداری کنید؟ برای تناسب اندام خود به دنبال یک رژیم مناسب هستید؟ همه اینها دلایلی برای کم کردن میزان شکر در رژیم غذایی روزانه است.آیا میدانستید برخی از مواد غذایی که به نظر ما میرسد حتی بدون شکر هستند، منابع پنهانی از شکر در داخل خود دارند؟ در این مطلب ما ۱۱ مورد از این مواد غذایی را به شما معرفی میکنیم.
سس پاستا
سسهای پاستا شیرین نیستند و فقط طعم دهنده هستند. اما بسیاری از سسهای پاستا، در هر نصف فنجان بین ۱۲-۶ گرم شکر دارند.
گرانولا
گرانولا نوعی غلات صبحانه است که معمولا از جودوسر، شکر قهوهای یا عسل، میوه خشک و دانههای دیگری از غلات تشکیل شده است؛ ماست
ماست
مملو از کلسیم و پروتئین سالم است؛ اما حتی ماست کم چرب بسته بندی شده نیز میتواند بین ۳۳-۱۷ گرم شکر در هر ۲۲ گرم ارائه کند.
جو دوسر پرک شده
بلغور جو دوسر منبع خوبی برای فیبر سالم مورد نیاز روزانه است؛ اما آنهایی که سریع آماده میشوند، در بستههای خود ۱۵-۱۰ گرم شکر دارند.
سس سالاد
سسهای شیرین مانند سس تمشک و فرانسوی شکر بیشتری دارند؛ در حدود ۷-۵ گرم در هر دو قاشق غذاخوری.
غلات صبحانه
بله، همه ما میدانیم که انواع میوه دار آن، همگی حاوی قند بالا هستند؛ اما حتی آنها که به نظر سالم ترمی آیند نیز، مقدار کمی قند را در خود پنهان کرده اند.
کمپوتها
پرتقال در شربت سبک، تقریبا ۳۹ گرم در هر فنجان شکر دارد. شما میتوانید با خالی کردن شربت آن از فنجان خود، مقدار شکر را کمتر کرده و به ۵/۱۵ گرم در هر فنجان برسانید.
سالاد کلم
این سالاد سالمترین انتخاب در رستوران فست فود است؛ اینطور نیست؟ دوباره فکر کنید. یک سالاد کلم که در بسیاری از مکانهای فست فودی به طور منظم ارائه میشود، در حدود ۱۵ گرم شکر به شما میدهد.
چای
شما نگران کالری و قند موجود در آب میوهها هستید، در نتیجه آن را تبدیل به چای میکنید. بسیاری ازچایهای محبوب، مقدار شگفت انگیزی شکر دارند.
میوههای خشک
میوه خشک شده نسبت به میوه تازه آن، حاوی مقدار قند بیشتری خواهد بود. یک جعبه کوچک کشمش حاوی بیش از ۲۵ گرم قند است.
کچاپ
سس گوجه فرنگی برگر شما، میتواند در حدود ۴ گرم در هر قاشق سوپ خوری، به افزایش قند شما کمک کند.
افزایش فشار چشم یا آب سیاه بیماریای است که سبب تخریب عصب بینایی میشود. این بیماری در آغاز هیچ علامتی ندارد، ولی میتواند در طول زمان به کاهش بینایی و در نهایت، به نابینایی منجر شود.یک چشم پزشک نابینایی را نتیجه درمان نشدن به موقع آب سیاه یا افزایش فشار چشم توصیف کرد و گفت:سالمندان و افراد بالاتر ۵۰ سال، بیشتر در معرض بروز بیماری آب سیاه هستند.
بیماری آب سیاه یا گلوکوم بر اثر افزایش فشار چشم ایجاد میشود که در جهان نزدیک به ۴۰۰ میلیون نفر را گرفتار کرده است و تنها در آمریکا بر اثر این بیماری تاکنون ۸ میلیون نفر نابینا شده اند. علت آب سیاه نوع زاویه باز میتواند برخی بیماریها همچون دیابت و همچنین ضربه، جراحیهایی چشم و عوامل ژنتیکی باشد.
مغز انسان عملکردی فوقالعاده و پیچیده دارد. اما شاید کمتر کسی بداند، این عضو از بدن هم مانند دیگر اعضا میتواند تقویت شود. شاید تا به حال به موارد زیادی درباره تقویت مغز اشاره شده باشد، اما در این مطلب مواردی را معرفی میکنیم که خصوصا اگر صبح زود انجام شوند باعث تقویت مغز خواهند شد.
خواندن
یکی از روشهای مناسب برای تقویت مغز خواندن یک کتاب است. حتی خواندن یک مقاله در روزنامه یا خواندن مطلبی آنلاین هم عالی خواهد بود.
ورزش
همه ما اهمیت ورزش برای سلامتی و داشتن تناسب اندام را میدانیم. اما تحقیقات ثابت کرده ورزش و تمرین صبحگاهی شدیدا باعث تقویت عملکرد مغز هم خواهد شد.
موزیک
هنگامی که از خواب بیدار میشوید حتی میتوانید در رخت خوابتان هم موزیک گوش کنید، یعنی زمانی که از اتاق هم بیرون نیامدهاید و این کار برای مغز بسیار مفید است.
بازی
بهتر است اولین فعالیت جدی مغز در صبح میتواند حل کردن جدول یا انجام بازیهای فکری باشد که برای شروع روز بسیار مفید است.
احتمالاً شما افرادی را میشناسید که با توجه به تغذیه پر کالری و عدم فعالیت ورزشی باز هم لاغر هستند. بسیاری از مطالعات در زمینه افزایش وزن و چگونه چاق شدن بر روی آزمودنیهایی انجام شده اند که دارای افزایش وزن هستند. از یک زاویه متفاوت به چاقی نگاه کنید. یک تحقیق طولی با عنوان چرا افراد لاغر چاق نمیشوند انجام شد. در این تحقیق افرادی را انتخاب کردند که طبیعتاً لاغر بودند و آنها را با کالری دریافتی بالا تغذیه کردند. آزمودنیها برنامه و حجم غذایی مصرفی در طول تحقیق را قبلاً در طول زندگی تجربه نکرده بودند، اما وزن آنها برای سالیان متمادی ثابت و بدون تغییر ماند.
به آزمودنیها گفته شد دو برابر برنامه غذایی سابق خود کالری دریافت کنند و به مدت چهار هفته هیچ گونه ورزشی انجام ندهند. کالری دریافتی هدف برای مردان ۵۰۰۰ کالری و برای بانوان کمی کمتر بود. هدف از انجام تحقیق یافتن این نکته بود:آیا با رژیم غذایی پر کالری افراد لاغر شروع به افزایش وزن میکنند یا خیر؟ منوی غذا نیز شامل غذاهای پرکالری فراوری و غذاهایی که باعث چاقی میشوند بود.
روش تحقیق، تغذیه بیش از حد نرمال آزمودنیها و بررسی تغییرات هورمونی که باعث چاقی افراد میشوند، بود. آزمودنیها باید ۲۵ درصد وزن بدن شان افزایش وزن پیدا میکردند. با گذشت روزهای تحقیق مشخص شد برخی افراد بدون توجه به مقدار کالری اضافی مصرفی در طول روز وزن آنها ثابت میماند. نتایج کسب شده از این تحقیق و تحقیقات مشابه تأیید میکند افزایش وزن برای برخی افراد خیلی سخت و طاقت فرسا است. این نتایج دلایل ثابت ماندن وزن افراد را توضیح داده است.
علتهای درد کمر در موقع خواب، میتواند موضعی یا کلی باشد؛ این ناراحتی میتواند فقط در شب هنگام یا آخرین ساعتهای روز اتفاق بیافتد برای بسیاری از مردم حتی ممکن است در طول روز بدتر هم شود. اگرچه، برای درمان این درد نیاز به دانستن علائم آن وجود دارد این علل را میتوان به یک لیست تبدیل کرد:
تقریبا ۶۰ درصد نوزادان جهان در اولین ساعات تولد با شیر مادر تغذیه نمیشوند که این تاخیر آنان را در معرض بیماری و حتی مرگ قرار میدهد.
طبق دستورالعمل فعلی سازمان بهداشت جهانی و صندوق کودکان ملل متحد، نوزادان باید در اولین ساعت تولد از شیر مادر تغذیه شوند.تغذیه با شیر مادر موجب میشود خطر چاقی در کودکان کاهش پیدا کند و علاوه بر این، تماس پوستی مادر با نوزاد شرایطی را فراهم میآورد که نوزاد با میکروبهای بدن مادر تماس برقرار کند که این وضعیت به تقویت سیستم ایمنی او کمک میکند.
غلات کامل بخش مهمی از رژیم غذایی متوازن هستند و به کاهش ریسک ابتلا به برخی بیماریهای مزمن کمک میکنند.غلات منبع فیبر، چندین ویتامین گروه B، و مواد معدنی نظیر آهن، منیزیم و سلنیوم هستند.
محققان تاکید میکنند افزودن غلات کامل به رژیم غذایی دارای فواید احتمالی زیر هستند:
-کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی.
- کاهش مشکل یبوست.
- کمک به کنترل بهتر وزن.
- در صورت فرآوری شدن با فولات، ممکن است به پیشگیری از نقایص لوله عصبی در طول رشد جنین کمک کند.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.