ارزهای مجازی در ایران مجاز می شوند/ وزارت ارتباطات با دقت بیشتری جلوی فعالیت فیلترشکن ها را بگیرد
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، ابوالحسن فیروزآبادی طی بازدید از بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ ضمن ارزیابی مثبت از همکاری دستگاه های مختلف با مرکز ملی فضای مجازی گفت: طرح این مرکز برای خروج از انحصار تلگرام که برای برخی وزارتخانهها و سازمانها تکالیفی تعیین شده بود به اهداف خود رسیده و به طور تقریبی تمام دستگاهها همکاری خوبی داشتهاند.
وی با رد کردن کمک به فیلترشکنهای ایرانی گفت: مقابله برای استفاده از فیلترشکنها در کشور برعهده شرکت زیرساخت است که باید برای ایمنسازی شبکه مخابراتی کشور با دقت بیشتری انجام دهد.
فیروز آبادی با اشاره به اینکه این اواخر نقصهایی در این زمینه دیده میشود، گفت: در همین راستا امیدواریم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شرایط پیش از یک ماه اخیر بازگردد و به همان میزانی که باید جلوی فیلترشکنها را میگرفت بگیرد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی عنوان کرد: ما از ابتدا در سیاستهای خروج از انحصار تلگرام، برای دوران گذار پذیرفتیم که تلگرامهای نسخه فارسی چند ماهی فعال باشند، به همین خاطر برای آن زمان تعیین کردیم و آخرین مهلت برای توقف فعالیت هاتگرام و تلگرام طلایی ۱۵ شهریور ماه است که امیدواریم تا این تاریخ این موضوع عملیاتی شود.
فیروزآبادی در توضیح آینده ارزهای مجازی خاطر نشان کرد: ارزهای مجازی در ایران مجاز خواهند شد، اما درباره اینکه چه ارزی باز شود هنوز تصمیمگیری نشده است.
وی با بیان این که بحثی در شورا درباره تعیین یا تغییر مرجع فیلترینگ نشده است گفت: دستور فیلترینگ توسط کمیته تعیین مصادیق مجرمانه یا در صورت وجود شاکی خصوصی توسط قوه قضاییه صادر میشود با این حال ما در شورا نظارت داریم که پیامرسانهایی که مخاطب زیادی در اجتماع دارند دقت بیشتری شود.
دبیر شورای عالی فضای مجازی اظهار کرد: رتبهبندی شرکتهای انفورماتیک بر عهده شورای منحل شده عالی انفورماتیک بود که آقای رییس جمهور نظرشان این بود این کار توسط دولت پیگیری و اجرا شود که هنوز دولت در این رابطه تصمیم نگرفته و در آخرین پیگیری ملاحظه شده است که وظایف شورای عالی انفورماتیک مصوبه قانونی مجلس دارد و بنابراین اصلاح آن باید توسط مجلس صورت گیرد.