تاسیساتی که حتی فکر حمله به آن مردود است/ قدرت بازدارندگی؛ پایانی بر اما و اگرها

12:59 - 06 مرداد 1397
کد خبر: ۴۳۹۷۳۵
دسته بندی: سیاست ، عمومی
ترامپ قمارباز! من خودم به تنهایی در مقابلت می‌ایستم. ما ملت، حوادث سختی را پشت سر گذاشته ایم، جنگ را شما شروع می‌کنید؛ اما ما به پایان می‌رسانیم، بروید از پیشینیان خود بپرسید. پس ما را تهدید به کشتن نکنید. ما آماده هستیم در مقابلت بایستیم.

///////////به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، پنجشنبه هفته گذشته شبکه خبری «ای بی سی» استرالیا در گزارشی ادعا کرد وزرای خارجه و دفاع استرالیا از حمله آمریکا به ایران خبر داده‌اند. «ای بی سی» مدعی شد که مقامات دولت استرالیا معتقدند که آمریکا ظرف یک ماه دیگر به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله می‌کند و احتمال کمک اطلاعاتی کانبرا به واشنگتن در این حمله وجود دارد.

پس از این خبرسازی، «ملکوم ترنبول» نخست‌وزیر استرالیا این ادعا که مقام‌های کابینه او بر این باور هستند که آمریکا برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران آماده می‌شود را تنها حدس و گمان رسانه‌ای دانست.

واکنش سراسیمه متیس به خبر احتمال حمله به ایران
«این یک داستان سرایی است»؛ این واکنش ژنرال «جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا به خبر احتمال حمله آمریکا به تاسیسات اتمی ایران بود. متیس این را هم گفت که با اطمینان می‌گویم موضوع حمله به تاسیسات اتمی ایران حتی در دست بررسی هم نیست.

اما چرا موضوعی همچون حمله به تاسیسات اتمی ایران حتی در مخیله قداره کشانی همچون آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها هم نمی‌آید؟ چه نیروی بازدارنده‌ای در قوای دفاعی ایران اسلامی وجود دارد که متجاوزان نام و نشان‌دار و مجهزی همچون رژیم‌های واشنگتن و تل‌آویو را حتی از فکر حمله به تاسیسات اتمی ایران هم باز می‌دارد؟

استراتژی به بن‌بست رسیده صهیونیست‌ها
افرادی که اخبار مربوط به تحولات منطقه غرب آسیا را به طور جدی پیگیری می‌کنند، از سابقه رژیم صهیونیستی در حمله به تاسیسات اتمی کشور‌های منطقه باخبرند. در واقع استراتژی صهیونیست‌ها بر این اساس تعریف شده بود که هیچ کشوری در منطقه حق حرکت به سمت فناوری اتمی را ندارد و چنانچه این اتفاق می‌افتاد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی تاسیسات مربوطه را پیش از پاگیری، بمباران و منهدم می‌کردند.

حمله صهیونیست‌ها به تاسیسات اتمی عراق
۷ ژوئن ۱۹۸۱ (۱۷ خرداد ۱۳۶۰) جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، تاسیسات اتمی «اوسیراک» عراق واقع در ۱۷ کیلومتری جنوب شرق بغداد را بمباران کردند که موجب تخریب ۱۰۰ درصدی این تاسیسات شد. این حمله صهیونیست‌ها در شرایطی صورت گرفت که فرایند سوخت‌گیری هنوز در تاسیسات اتمی اوسیراک عراق آغاز نشده بود.

حمله صهیونیست‌ها به تاسیسات اتمی سوریه
۶ سپتامبر ۲۰۰۷ (۱۵ شهریور ۱۳۸۶) جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، در یک عملیات ۴ ساعته از پایگاه‌های خود واقع در جنوب اراضی اشغالی به پرواز درآمدند و از طریق مدیترانه و عبور از مرزسوریه با ترکیه به فراز تاسیسات اتمی «الکُبَر» سوریه واقع در۴۵۰ کیلومتری دیرالزور در شمال شرق دمشق رسیدند و آنجا را بمباران کردند.

اما با وجود این سابقه و تاکیدات مقامات رژیم صهیونیستی از جمله بنیامین نتانیاهو مبنی بر اینکه اسرائیل هسته‌ای شدن هیچ کشوری در منطقه غرب آسیا را تحمل نمی‌کند، اقدامات تجاوزکارانه صهیونیست‌ها در قبال تاسیسات اتمی عراق و سوریه هیچگاه در مورد ایران عملیاتی نشد.

حذر از حمله
حتی در زمانی که پرونده موسوم به «پی ام دی» یا همان «مطالعات ادعایی انحراف برنامه هسته‌ای ایران به سمت نظامی‌گری» در محافل و مجامع غربی مفتوح بود، صهیونیست‌ها از حمله به تاسیسات اتمی ایران خودداری کردند. دلیل این امر کاملا واضح است؛ علاوه بر نوع ساخت تاسیسات، باید از قدرت بازدارندگی قوای نظامی ایران اسلامی یاد کرد که حتی فکر تجاوز را هم از ذهن اشرار شناسنامه‌دار بین‌المللی نظیر آمریکا و رژیم صهیونیستی دور نگه می‌دارد.

ژنرال متیس از ناتوانی «بمب‌های سنگرشکن» آمریکا رد نفوذ به تاسیسات اتمی ایران آگاه است
در آوریل ۲۰۱۳، نیروی هوایی آمریکا آخرین تغییرات و اصلاحات را روی «بمب سنگرشکن» معروف خود انجام داد تا شاید بتواند با این بمب غول‌پیکر چندصد میلیون دلاری «تاسیسات فردو» را هدف‌گیری کند. در همان زمان نشریه اکونومیست طی گزارشی به جنگ سالاران آمریکایی یادآوری کرد که متخصصان ایرانی بتن ویژه و فوق کارآمدی را طراحی کرده‌اند که در برابر شدیدترین لرزه‌های حاصل از پرتابه‌های فولادی مقاوم است و احتمالا از آن در تاسیسات هسته‌ای زیرزمینی خود بهره برده‌اند؛ بنابراین با توجه به قدرت بازدارندگی بسیار بالای قوای نظامی ایران اسلامی و همچنین نوع ساخت تاسیسات اتمی کشور، طبیعی است که ژنرال سرد و گرم چشیده‌ای همچون «جیمز متیس»، احتمال حمله به تاسیسات اتمی ایران را داستان سرایی بنامد.

هراس مقامات نظامی و امنیتی صهیونیستی از تجاوز به ایران
نتانیاهو نخست‌وزیر جنگ طلب رژیم صهیونیستی نیز بار‌ها و بار‌ها درخواست حمله به ایران را مطرح کرده است. درخواست‌هایی که مقامات نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی جامه عمل پوشاندن به آن‌ها را به سبب قدرت بازدارندگی ایران اسلامی به مثابه نابودی رژیم‌شان می‌دانستند.

همین چندی پیش، روزنامه صهیونیستی هاآرتص فاش کرد که در سال ۲۰۱۱ (۱۳۹۰)، نتانیاهو از «تمبر پاردو» رئیس وقت موساد و «بنی گانتس» فرمانده ستاد کل نظامیان رژیم صهیونیستی خواسته که ظرف ۱۵ روز به ایران حمله کنند، اما این دو مقام امنیتی و نظامی صهیونیستی از اجرای این امر به سبب تبعات فزآینده آن سرباز زدند.

سخنان روز پنجشنبه سرلشکر حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، تمام‌کننده اما و اگرهاست آنجا که خطاب به رئیس جمهور آمریکا گفت: ترامپ قمارباز! من خودم به تنهایی در مقابلت می‌ایستم. ما ملت، حوادث سختی را پشت سر گذاشته ایم، جنگ را شما شروع می‌کنید؛ اما ما به پایان می‌رسانیم، بروید از پیشینیان خود بپرسید. پس ما را تهدید به کشتن نکنید. ما آماده هستیم در مقابلت بایستیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *