ضریب نفوذ ۷۰ درصدی اینترنت در سال ۲۰۱۸/ دولت الکترونیک‌مهمترین بخش نمایشگاه

11:41 - 06 مرداد 1397
کد خبر: ۴۳۹۷۳۱
دسته بندی: اقتصاد ، انرژی
رئیس سازمان نطام صنفی رایانه ای گفت: ضریب نفوذ اینترنت از ۳.۸ درصد از سال ۲۰۰۰ میلادی یه ۷۰ درصد در سال ۲۰۱۸ رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، محمدباقر اثنی عشری در مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) تهران، گفت: نمایشگاه الکامپ به عنوان بزرگترین و مهمترین رویداد فناوری کشور به حساب می‌اید که با فراز و فرود‌هایی که شامل حوزه IT شد این نمایشگاه نیز افت و خیز‌هایی داشته است.

وی افزود: برگزاری این نمایشگاه طی سال‌های ۸۳ و ۸۴ به دست صنف مربوطه بوده که با تغییراتی از اصناف گرفته و در ادامه مجددا برگزاری آن از سال ۹۳ به اصناف واگذار شد که نتیجه ان برگزاری آن به بهترین شکل بود.

رئیس سازمان نطام صنفی رایانه ای بیان کرد: طی ۴ دوره متوالی از الکامپ ۲۱ تا دوره ۲۴ آن خیزش و مشارکت افراد جامعه در آن بیشتر شده که اثرات متعددی را به دنبال داشته است، به طور مثال شاهد آن هستیم ضریب نفوذ اینترنت از ۳.۸ درصد از سال ۲۰۰۰ میلادی یه ۷۰ درصد در سال ۲۰۱۸ رسیده است.

اثنی عشری در ادامه به بیان سایر مزایای افزایش ضریب نفوذ اینترنت اشاره کرد و گفت: با رشد نفوذ اینترنت به کشور افراد بر مبنا آن فرصت کسب و کار نوین تعریف و شکل دادند که ابن امر کمک‌به ثروت سازی و ایجاد اشتغال و در نهایت افزایش رفاه را به دنبال دارد.

وی اظهار‌کرد: بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ با شعار پیش به سوی اقتصاد دیجیتال با توان ایرانی در ۱۸ سالن و ۲۷ هزار متر مربع در حال برگزاری است.

رئیس سازمان نطام صنفی رایانه ای خاطرنشان کرد: در این دوره از نمایشگاه شاهد آن بودیم که در برخی حوزه‌ها مشارکت کاهش یافته و در حوزه‌های دیگری همچون الکامپ استارز با رشد چشمگیر رو به رو بودیم.

اثنی عشری تصریح کرد: در سال ۹۴ با همکاری صورت گرفته تنها ۸۰ شرکت در نمایشگاه حضور داشتند، اما امسال شاهد آن هستیم که سالن‌های ۸،۹،۱۰،۱۱ و بخشی از سالن ۲۷ به جوانان ایرانی و شرکت‌های آن‌ها تعلق گرفته است.

وی در ادامه به الکامپ استارز اشاره و بیان کرد: از سال ۹۴ شاهد شکل گیری ایده استارز بودیم که با گذشت چندین سال ان‌ها به شرکت‌های بزرگی تبدیل شده اند به گونه‌ای که ۶۰ درصد از صاحبان ایده‌ای که در سال گذشته تنها دارای میز در نمایشگاه بودن امسال موفق به تشکیل غرفه‌های بزرگ بوده اند.

رئیس سازمان نطام صنفی رایانه ای عنوان کرد: در حوزه IT ریزش و رویش همزمان وجود دارد، زیرا برخی فناوری‌ها فراموش و جایگزین آن فناوری‌های جدید قرار می‌گیرند.

اثنی عشری به بخش‌های مختلف نمایشگاه الکامپ اشاره کرد و گفت: در کنار الکامپ استارز شاهد برگزاری قسمت‌هایی مانند الکام گیمز هستیم که در آن بازی‌های کامپیوتری شبیه سازی می‌شوند، در بخش الکام ترندز به محور‌هایی مانند هوش مصنوعی، بلک چین، اینترنت اشیا، بیگ دیتا و موارد مشابه می‌پردازیم و یکی از مهم‌ترین بخش‌های این دوره از نمایشگاه فضا دولت الکترونیک است که در سالن‌های ۴۱A و ۴۱B دوستان وزارتخانه ICT به بیان راهکار‌های گسترش دولت الکترونیک می‌پردازند.

وی ادامه داد: همچنین در این دوره از نمایشگاه گفتگو‌ها از سالن‌های همایش به میان مردم و غرفه‌ها امده تا در نتیجه ان ارتبتط مستقیم مردم با کازشناسان شکل گیرد.

گفتنی است تشکیل اتاق شتاب برای ارتباط‌ های شتاب دهنده، مسابقات و جوایز از دیگر اقدامات صورت گرفته در این دوره از نمایشگاه است.


برچسب ها: اصناف نمایشگاه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *