اتصال قوه قضاییه به سامانه کاشف بانک مرکزی برای تسریع رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با جرائم رایانه‌ای/ ۴۴۰ شعبه تخصصی در سراسر کشور به جرائم فضای مجازی رسیدگی می‌کند

13:28 - 04 مرداد 1397
کد خبر: ۴۳۹۳۵۱
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
خرم آبادی با اعلام اینکه اکنون ۴۴۰ شعبه تخصصی در سراسر کشور به جرائم فضای مجازی رسیدگی می‌کند؛ گفت: در هر شهرستان باید یکی از معاونین دادستان مسئولیت نظارت بر فضای مجازی شهرستان‌ها را به عهده بگیرد.

اتصال قوه قضاییه به سامانه کاشف بانک مرکزی برای تسریع رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با جرائم رایانه‌ای/ ۴۴۰ شعبه تخصصی در سراسر کشور به جرائم فضای مجازی رسیدگی می‌کندبه گزارش گروه حقوقی و قضایی ، به نقل از روابط عمومی دادگستری گیلان، گردهمایی فصلی روسا و دادستان‌های واحد‌های قضایی استان گیلان با حضور خرم آبادی معاون دادستان کل کشور در سالن همایش‌های امام خمینی (ره) دادگستری کل استان برگزار شد.

در ابتدای این نشست احمدسیاوش پور رئیس کل دادگستری استان با تبریک میلاد ثامن الحجج حضرت علی بی موسی الرضا (علیه السلام)، حضور دکتر خرم آبادی را در جمع مسئولان قضایی استان خیر مقدم گفت.

رئیس شورای قضایی استان گیلان دستگاه قضایی را ملجا و پناهگاه مردم در مشکلات و اختلافات عنوان نمود و اظهار داشت: توانمندی مسئولان قضایی استان علیرغم حجم بالای رسیدگی پرونده و مراجعه به محاکم، قابل تقدیر است.

وی با بیان وضعیت حساس کنونی کشور و اعمال فشار از سوی دشمنان با دسیسه‌ها و ترفند‌های مختلف ابراز داشت: تحریم‌های اقتصادی آخرین حربه مستکبران برای ایجاد یاس و نارضایتی در مردم است که به صراحت به آن اذعان نیز دارند.

این مقام ارشد قضایی با بیان اینکه دشمن درصدد است تا از کوچکترین معضلات جامعه سوء استفاده کرده و موج سواری نماید، افزود: همه باید در جهت کاهش مشکلات مردم و تعدیل تهدیدات دشمن تلاش کرده و با اتخاذ تدابیر هوشمندانه و توجه به مصلحت جامعه موجبات رضایت مردم را فراهم آوریم.

در ادامه این همایش نیز خرم آبادی معاون دادستان کل کشور میلاد امام هشتم شیعیان را تبریک و تهنیت گفت و جلب عنایت و محبت این امام همام را از خدای متعال مسئلت نمود.

وی با اشاره به اینکه دشمن با تمام وجود کشور ما را مورد تهاجم قرار داده است تصریح کرد: تهاجم امروز دشمنان، تهاجم به فکر و اندیشه هاست.

عبدالصمد خرم آبادی یکی از وظایف دستگاه قضایی را نظارت بر حسن اجرای قانون در فضای مجازی ذکر کرد و اذعان داشت: متاسفانه عدم پایبندی به قانون در فضای مجازی به وفور مشاهده می‌شود.

معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور، جنگ نرم دشمن را ضربه زدن به دستگاه‌های محاسباتی کشور عنوان کرد و افزود: مبالغ کلانی از آن سوی مرز‌ها به قصد انحراف اندیشه و اعتقاد نخبگان و مسئولان نظام اختصاص یافته است که شایسته است مدیران و مسئولان با هوشیاری و بصیرت در خنثی کردن نقشه‌های پلید آنان تمام توان خود را به کار بندند.

وی اهمیت و جایگاه دستگاه قضایی را بسیار مهم و اساسی خواند و تاکید کرد: اگر دستگاه قضایی در یک کشور صالح و دور از فساد باشد، آن جامعه اصلاح خواهد شد.

این مقام ارشد قضایی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی روزنه امیدی در مردم جهان پدید آورده و در طول این ۴۰ سال خدمات بیشماری صورت گرفته است، گفت: هدف دشمن انعکاس و بزرگنمایی مشکلات و نارضایتی‌ها در جهت القای ناکارآمدی نظام اسلامی است.

وی فرار از مشکلات و کوتاه آمدن در برابر تهدیدات دشمنان را نادرست عنوان کرد و اظهار داشت: ایستادن و مقابله کردن تنها راه عبور از تحریم‌ها و تهدیدهاست.

خرم آبادی با بیان وظیفه سنگین قضات و هماهنگی دستگاه قضایی با ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب گفت: برخورد با متخلفان باید به گونه‌ای باشد که عزت و اقتدار نظام اسلامی حفظ شود.

وی با استناد به منویات مقام معظم رهبری که تقوا و صبر را دو شرط پیروزی در این عرصه ذکر نموده اند، خاطرنشان کرد: باید دشمنی دشمنان را بشناسیم و برای خنثی کردن آن تلاش نماییم.

معاون دادستان کل کشور در ادامه سخنان خود، فضای مجازی را ابزاری در اختیار دشمنان برشمرد و اظهار داشت: امروزه بسیاری از فعالیت‌های روزمره مردم از قبیل: تبادل اطلاعات و ارتباطات، دریافت اخبار و اطلاع رسانی، کسب و کار و تجارت به این فضا منتقل شده است.

این مقام قضایی با تاکید بر لزوم سرمایه گذاری در امر ایجاد و توسعه انواع فناوری‌ها و بهره گیری حداکثری از فرصت‌ها تصریح کرد: باید در صدد ارتقای قدرت سایبری کشور هم تراز کشور‌های تاثیر گذار جهانی باشیم.

وی ارزشمندترین کالا در عصر فناوری اطلاعات را اطلاعات دانست و اظهار داشت: عضویت در پیام رسان‌های خارجی مهمترین شیوه انتقال اطلاعات جامعه به بیگانگان می‌باشد.

خرم آبادی با اعلام اینکه اکنون ۴۴۰ شعبه تخصصی در سراسر کشور به جرائم فضای مجازی رسیدگی می‌کند افزود: در هر شهرستان باید یکی از معاونین دادستان مسئولیت نظارت بر فضای مجازی شهرستان‌ها را به عهده بگیرد.

وی همچنین اتصال قوه قضائیه به سامانه "کاشف" بانک مرکزی را ابزار مهمی در جهت تسریع رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با جرائم رایانه‌ای و توقیف وجوه حاصل از این جرائم عنوان نمود.

معاون دادستان کل کشوردر پایان از قضات استان خواست تا با اشراف کامل بر قانون جرائم رایانه‌ای در صدور احکام تخلفات فضای مجازی در نهایت دقت عمل نمایند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *