جنگنده بمب افکنهای سوخو ۲۲/ سامانه موشکهای هوا به زمین کروز نقطه زن با برد هزار و ۵۰۰ کیلومتر روی این جنگنده بمب افکنها نصب خواهد شد/ آموزش ۱۰ روزه به خلبانان عراقی
به گزارش گروه سیاسی ، همزمان با خجسته زادروز حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، آیین رونمایی از ۱۰ فروند هواپیمای سوخو ۲۲ نیروی هوافضای سپاه که توسط متخصصین این نیرو و شرکتهای دانش بنیان داخلی بهینه سازی و ارتقا یافته اند، صبح امروز (چهارشنبه) با حضور سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوا فضای سپاه و جمعی از فرماندهان و مسئولین سپاه در شیراز برگزار شد.
سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه نیز در این مراسم اظهار کرد: هواپیمای سوخو ۲۲ با وجود قابلیتهای پروازی ممتاز همچون سرعت ۲ و یک دهم ماخ، ارتفاع پروازی ۵۰ هزار پا، به لحاظ برخی تجهیزات، به روز نبوده که با همت متخصصان داخلی ارتقا یافت و وارد ناوگان نیروی هوایی سپاه شد.
سردار حاجی زاده افزود: با این اقدام، جنگنده بمب افکنهای سوخو ۲۲ قادر به حمل و بهره برداری بمبهای هوشمند و نقطه زن سیمرغ خوشهای، موشکهای هوا به زمین و هوا به هوا، انتقال اطلاعات از پهبادها در فواصل چند کیلومتری خواهند بود و در آیندهای نزدیک سامانه موشکهای هوا به زمین کروز نقطه زن با برد هزار و ۵۰۰ کیلومتر روی این جنگنده بمب افکنها نصب خواهد شد.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه تصریح کرد: نیروی هوافضا با الطاف الهی و با تکیه و اعتماد به متخصصان داخلی و معجزه اراده و روحیه جهادی بار دیگر تهدید و تحریم دشمن را به فرصت تبدیل و بدخواهان نظام اسلامی و ملت ایران را مقهور عزم و اراده فولادین خود کردند.
سردار حاجی زاده گفت: در روزهایی که با حمله داعش، شهرهای عراق به علت نبود نیروی هوایی یکی پس از دیگری سقوط میکرد، نیروی هوا فضای سپاه پاسداران در یک اقدام انقلابی ۱۰ روزه به خلبانان عراقی هواپیمای سوخو ۲۵ آموزش و آنان را به جنگ با داعش گسیل کردند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه کشورمان از نظر تجهیزات جنگی و نظامی تحریم است، ولی این نیرو آمادگی به روز کردن هواپیماهای سوخو ۲۲ را دارد.
وی با بیان اینکه نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به توانمندی ساخت انواع قطعه و تجهیزات دست یافته است، افزود: هواپیماهایی که ۲۸ سال زمین گیر بودند با تکیه بر توان داخلی تجهیز و وارد حمل و نقل هوایی شدند.