نصرالله: مقابله با فشارهای اقتصادی دشمنان، جهاد است
خبرگزاری میزان_ سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان شامگاه سهشنبه در پنجمین شب از ماه محرم الحرام در سخنرانی که در یک محفل عاشورایی داشت، گفت: تحریم اقتصادی یک جنگ است و صبر کردن در مقابل آن، یک جهاد محسوب میشود و دشمن نیز، جنگ متنوعی علیه مقاومت در پیش گرفته است و به همین دلیل باید با راههای مختلفی با آن مقابله کرد.
وی ضمن بیان اینکه جنگ ۳۳ روزه، دشوارترین جنگی بود که حزب الله وارد آن شد، تصریح کرد: این جنگ در شرایط اختلافات داخلی صورت گرفت، ولی ما به خداوند پناه بردیم و او نیز ما را به پیروزی رساند؛ زیرا نیت صادقانه ما را مشاهده کرد.
دبیر کل حزب الله افزود: این جنبش از چهل سال پیش تا کنون به امام حسین (ع) و جدش حضرت رسول (ص) اقتدا میکند؛ این چنین است که جنبش ما، یک جنبش جهادی به حساب میآید. تا زمانی هم که طرح آمریکا و اسرائیل وجود داشته باشد، ما در سطوح نظامی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی با آن مقابله میکنیم.
نصرالله همچنین بر اینکه جهاد حزب الله فقط مبارزه نظامی نیست تاکید کرد و گفت: جهاد ما، دعوت به مقاومت فراگیر است. امروز و در زمان کنونی، آمریکا و اسرائیل شیطان مجسم هستند، این جنگ هم ادامه دارد. باید در این جنگ ایستادگی کنند و آن را جهاد در راه خدا میداند، دشمن بر روی تسلیم شدن و فروپاشی حساب باز کرده است. طبیعتا پاسخ مردم در زمان انتخابات بسیار دندان شکن بود و نتایج هم دشمن را ناامید کرد؛ به ویژه اینکه بعد از گذشت سه سال از محاصره اقتصادی صورت گرفت.
دبیر کل حزب الله ضمن انتقاد از وعدههای توخالی سفیر آمریکا مبنی بر انتقال گاز از مصر و انتقال برق از اردن، گفت: یک سال گذشت، ولی هیچ اتفاقی رخ نداد. در پایان هم، بوقهای رسانهای علیه مقاومت، دست به تبلیغ زدند و آن را مسئول [بحران لبنان] معرفی کردند.
نصرالله درباره بحران سوخت در لبنان هم تأکید کرد: در موضوع سوخت هم دل ما به حال مردم لبنان میسوزد. به همین دلیل پیشنهاد قبلی ایران برای فروش فرآوردههای نفتی با لیره لبنان را مطرح، و آن را به مسئولان لبنانی ارائه کردیم، ولی وتوی آمریکا مانع از انجام این کار شد.
دبیرکل حزب الله لبنان در سخنانی در سومین شب ماه محرم الحرام در محفل عاشورایی که در ضاحیه جنوبی بیروت برگزار شد، تاکید کرد، ما نه طرف مذاکرات با رژیم صهیونیستی در رابطه با ترسیم خطوط دریایی هستیم و نه هیچ کسی را مکلف کردیم که به نیابت از ما مذاکره کند.
وی در ادامه از دولت لبنان در این مذاکرات حمایت کرد و افزود: مذاکره بر سر تعیین مرزهای دریایی بر عهده دولت لبنان است و ما هر اقدامی که دولت انجام دهد را وتو نخواهیم کرد. مذاکرات تعیین مرزهای دریایی نحوه اقدام و عمل ما را در آینده مشخص میکند. برخورد و رفتار مقاومت با رژیم صهیونیستی در آینده، به نتایج مذاکرات غیر مستقیم بیروت و تلآویو دارد.
وی با اشاره به ورود غیرقانونی کشتی اسرائیلی به منطقه گازی کاریش برای استخراج گاز گفت: مقاومت لبنان گزینه های پیش روی خود را برای مواجه با آن مورد بررسی قرار داده است، 50 درصد ممکن است با مذاکره حل و فصل شود و ۵۰ درصد احتمال جنگ وجود دارد.
انتهای پیام/