شمار تلفات گرمای بیسابقه در ژاپن به 44 نفر رسید/انگلیس گرمترین روز سال را تجربه میکند
اگرچه تمام مناطق جهان تحت تاثیر موج گرما قرار گرفته اند، اما بیشترین میزان تلفات در آسیا بوده است.
به گزارش گروه بین الملل ، انگلیس این روزها رکورد گرمترین روزهای سال را شکسته و همچنان نشانهای از روند نزولی این رکورد و خنکتر شدن هوا مشاهده نمیشود.
تقریبا همه مناطق انگلیس دمای هوای بالاتر از حد متوسط را تجربه کرده اند، اما شرق و جنوب شرقی احتمالا گرمترین روزهای سال را در این کشور تجربه میکنند. اداره خدمات رفاهی انگلیس هفته گذشته اعلام کرد از سال ۲۰۱۲ که انگلیس طولانیترین موج گرما را در بیش از ۴۰ سال گذشته تجربه کرد، این نخستین بار است که ممنوعیتهایی در زمینه آب و انرژی اعلام میشود. این ممنوعیتها زندگی ۷ میلیون نفر را در شمال غربی تحت تاثیر قرار خواهد داد.
دمای هوا در برخی از نقاط انگلیس در ماه ژوئن به ۳۴ درجه رسید. یک کارشناس هواشناسی این کشور گفت: «این احتمال وجود دارد که روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این هفته مناطق جنوب شرقی و شرق کشور داغترین روزهای سال را تجربه کنند.»
گرمای شدید هوا باعث شد تا برنامههای مبارزه با خشکسالی برای تامین آب که در اثر کاهش بارندگی به وجود آمده، اجرا شوند. این برنامهها در ادارات محیط زیست، تغذیه و امور روستایی برای استخراج آب از دریاچههای مختلف طراحی شده تا با اجرای محدودیتهایی از محیط زیست و حیات وحش مراقبتهای لازم به عمل بیاید.
در شرق آسیا و ژاپن نیز موج مرگبار گرما ادامه دارد. حداقل ۴۴ نفر از نهم جولای تاکنون جان خود را به دلیل گرمای هوا از دست داده اند. ۱۱ نفر فقط در روز سه شنبه به دلیل گرمای شدید هوا جان سپردند. امروز دمای هوای ژاپن به ۳۸ درجه سانتیگراد خواهد رسید.
رکورد گرما در ناگویا در مرکز ژاپن حدود ۳۹.۵ درجه سانتیگراد تقریبا ۱۰ درجه بالاتر از میانگین دمای تابستان اعلام شده است. سازمان هواشناسی این کشور در بیانیهای اقدامات لازم برای مقابله با گرمازدگی وخطرات جانی ناشی از آن را اعلام کرد.
به گفته اداره ملی اقیانوسی و اتمسفری آمریکا، جهان پنجم جولای گرمترین روز را از سال ۲۰۰۵ تاکنون تجربه کرد. اگرچه تمام مناطق جهان این موج گرما را تحمل کرده اند، اما بیشترین میزان تلفات در آسیا بوده است. موج گرما، رگبار و بارندگیهای شدیدی را به دنبال داشت که موجب خسارات فراوان جانی و مالی در این قاره شد. فیلیپین، شانگهای و ژاپن از این تغییرات ناگهانی بیشترین آسیبها را دیده اند. ژاپن پس از گرما شاهد بدترین سیلابها نیز بوده است.
نگرانیهای زیادی درباره فرسودگی سیستمهای تهویه هوا در ژاپن وجود دارد. تنظیم این سیستمها در دمای ۲۸ درجه با توجه به مسائل زیست محیطی و جلوگیری از هدر رفتن انرژی تنظیم شده است. کمبود برق در این کشور پس از فاجعه هستهای فوکوشیما در سال ۲۰۱۱ نیز موجب کاهش میزان برق تولیدی شده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *