کدام موارد کنسرو ماهی دور ریختنی است؟

10:47 - 29 تير 1397
کد خبر: ۴۳۷۶۰۵
ماهی‌های تن انواع مختلف گیدر، زرده، ماکرل، اسبک، هوور و... دارند که به دلیل گونه‌های مختلف، کیفیت‌های متفاوت و طعم و رنگ و قیمت مختلفی دارند و ما با شناخت دقیق این نوع کنسرو ماهی‌ها می‌توانیم بفهمیم کدام قسمت از تن دور ریختنی و کدام قابل استفاده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *