صالحیامیری در بازدید از فدراسیون همگانی: نمیشود با ساختارهای سنتی به توسعه ورزش همگانی اقدام کرد
خبرگزاری میزان - به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک، سیدرضا صالحیامیری رییس کمیته ملی المپیک با حضور در محل فدراسیون همگانی با مسئولان این مجموعه دیدار و گفتوگو کرد. در این دیدار نصراله سجادی مشاور عالی، احمد بابایی مدیر امور مالی کمیته ملی المپیک و افشین ملایی رییس، محمدرضا فروغی دبیر، ایمان متقیاننژاد و مریم بنیعقوب نواب رییس و ناهید جباری رییس آکادمی همگانی فدراسیون همگانی حضور داشتند.
صالحی امیری در ابتدا از خدمات مولایی تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشت: امروز نمیشود با ساختارهای سنتی به توسعه ورزش همگانی اقدام کرد. خوشبختانه مولایی از لحاظ علمی به معضلات این رشته آگاه است و مسیر خوبی را آغاز کرده است. جامعه مخاطب این رشته بسیار بزرگ است که هیچ سازمانی در کشور ظرفیت این حجم از مخاطب را ندارد.
وی با اشاره به اهمیت ورزش همکانی عنوان کرد: من اعتقاد داشتم که ۲ سازمان هم وزن در ورزش کشور داشته باشیم قهرمانی و همگانی که متاسفانه به این ایده پرداخته نشد. امروز پس از یک دهه همچنان به وجود یک سازمان همگانی با یک چشم انداز ۲۰ ساله معتقد هستم. در ورزش قهرمانی با اهداف مشخص مخاطب محدودی دارد اما در ورزش همگانی مخاطب یک ملت است که به لحاظ منطقی بک ملت اولویت دارد.
رئیس کمیته ملی المپیک اضافه کرد: پیشنهاد من این است که شما استراتژی یک سازمان همگامی را طراحی کنید تا بشود در سطح وزارت، دولت و مجلس مطرح و از طریق بسترسازی رسانهای در سطحی وسیع به نیاز ملی تبدیل شود و متناسب با این ظرفیت آماده سازی کنید. در این مسیر باید ماموریت، هدف و برنامه متناسب با ساختار تنظیم شود.
وی با اشاره به این مهم که شما رقیب کسی نیستید، تاکید کرد: یک هدف، یک انگیزه و یک ملت هستید. در راستای حمایت از ورزش همگانی، پروژهای تعریف کنید تا برای واحد سولیداریتی کمیته بینالمللی المپیک ارسال کنیم و کمک بگیریم.
صالحیامیری با تاکید بر تغییر رویکرد در فدراسیون ورزش همگانی و استفاده از ظرفیت های موجود در شهرداریها گفت: ظرفیت اجرا را ببرید به سمت شهرداریها، این شهرداریها در ۳۱ استان و ۱۳۰۰ شهرستان و … فضای مناسبی است برای رشد ورزش همگانی، شهرداریها میتوانند صف شما در اجرای برنامهها باشند. اولین جامعه هدف شما شهرداریهای همه استانها و شهرستانها هستند.
رییس کمیته ملی المپیک ادامه داد: در مرحله بعد نهادهای صنفی که حجم و وسعت زیادی دارند و سومین حامعه هدف آموزش و پرورش و دانشگاهها هستند. لذا بایستی نگرش تغییر کند، تغییر ساختار متناسب با جامعه مخاطب از ضرورت های تغییر رویکرد در این فدراسیون است. اگر کانونهای سلامت از طریق شهرداریها انجام شود شما به هدف رسیدهاید. شما باید به عنوان مربی کنار بایستید و اجرا را به شهرداریها بسپارید، شما ستاد هستید و مجریان شما صف هستند.
وی در ادامه به ضرورت تشکیل کمیته و ستاد رسانهای اشاره و افزود: برای اینکه جریانسازی اجتماعی شکل بگیرد تیم قوی از صدا و سیما و رسانهها با مرکزیت فدراسیون باید تشکیل شود.
رییس کمیته ملی المپیک در بخش دیگری از صحبتهایش به ضرورت جذب اسپانسرها اجتماعی بزرگ اشاره کرد و اذعان کرد: پس از شکلگیری کانون سلامت در شهرداریها، تبلیغات حامیان مالی را منعکس کنید. در این مسیر مشوقها بسیار مهم هستند به لحاظ روانی بسیار تاثیرگذار است، برگزاری رویدادهای مختلف و تخصیص هدایا برای برگزیدگان قطعاً تاثیرات بزرگی به همراه خواهد داشت.
افشین مولایی رییس فدراسیون همگانی ضمن قدردانی از حضور سیدرضا صالحیامیری و هیأت همراه، اظهار داشت: برای رسیدن به تغییرات اساسی در حوزه همگانی با مطالعات گسترده و علمی به این مهم رسیدیم که شناخت کامل و سیاستهای پشتیبان وجود ندارد، لذا با تلاش حداکثری آغاز کردیم. عمده رویکرد ما این است که برای اصلاح رفتار، دولت بتواند به مردمکمک کند.
انتهای پیام/