فرنگیکاران جوان ایران با 6 مدال طلا قهرمان شدند
به گزارش گروه ورزشی ، رقابتهای کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا طی روزهای 26 و 27 تیرماه در شهر دهلینو پایتخت کشور هندوستان برگزار شد و تیم ایران در پایان توسط پویا ناصرپور، بهرام معروفخانی، امین کاویانینژاد، حسین فروزنده، محمدهادی ساروی و امین میرزازاده صاحب مدال طلا، علیرضا نجاتی، شایان عفیفی و وحید دادخواه به مدال نقره و سجاد ایمانطلب صاحب مدال برنز شد و با کسب 225 امتیاز به عنوان قهرمانی رسید. پس از تیم ایران تیمهای قزاقستان و قرقیزستان به ترتیب با 147 و 135 امتیاز در جایگاههای دوم و سوم قرار گرفتند.
نتایج کشتیگیران کشورمان در این رقابتها به شرح زیر است:
وزن 55 کیلوگرم: پویا ناصرپور در گام نخست جائه آنگ از کره جنوبی را با نتیجه 8 بر صفر مغلوب کرد. وی در مرحله نیمه نهایی موفق شد بر کشتیگیری از کشور قزقیزستان به نام برونوف غلبه کند و فینالیست شود. وی در دیدار فینال نیز با نتیجه 8 بر صفر ویجی از هندوستان را از پیش رو برداشت و صاحب مدال طلا شد.
وزن 60 کیلوگرم: علیرضا نجاتی در دور نخست مقابل مازیتوف از تاجیکستان به برتری رسید (حریف حاضر نشد). وی در دور دوم کانزار بیک از قرقیزستان را با نتیجه 9 بر صفر شکست داد. نجاتی در مرحله نیمه نهایی نیز تیرکاشف از ازبکستان را با نتیجه 7 - 7 مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار پایانی مقابل گالیم کابدوناساروف از کشور قزاقستان با نتیجه 10 بر 2 شکست خورد و به مدال نقره بسنده کرد.
وزن 63 کیلوگرم: بهرام معروفخانی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم آسیبمایف از قزاقستان را با نتیجه 10 بر صفر شکست داد و به مرحله نیمه پایانی رسید. معروفخانی برای راهیابی به دیدار فینال با نتیجه 7 بر 4 از سد تازایف تاجیکستانی گذشت تا دومین فینالیست کشورمان در اولین روز این رقابتها لقب بگیرد. وی در کشتی پایانی مقابل مدال کامول کوزیف از ازبکستان با نتیجه 7 بر 4 به پیروزی رسید و به مدال طلا دست یافت.
وزن 67 کیلوگرم: سجاد ایمانطلب در دور اول کیم از کره جنوبی را 5 بر 2 شکست داد، اما در دور دوم مقابل ابراگیموف از قرقیزستان با نتیجه 9 بر صفر شکست خورد. وی با توجه به راهیابی حریفش به دیدار فینال به گروه شانس مجدد رفت که در اولین گام با نتیجه 9 بر صفر خامحان از تایلند را شکست داد و به دیدار ردهبندی راه یافت. ایمانطلب در این دیدار میلکیت هودا از هند را با نتیجه 7 بر صفر مغلوب کرد و صاحب مدال برنز شد.
وزن 72 کیلوگرم: امین کاویانینژاد، دارنده مدال طلای نوجوانان و جوانان جهان در دور نخست حسیناف از ازبکستان را 10 بر یک شکست داد و در دور دوم مالیک از هندوستان را 9 بر صفر مغلوب کرد تا به مرحله نیمه نهایی راه یابد. کاویانینژاد در این مرحله نیز مقابل کوساکا از ژاپن با نتیجه 8 بر صفر پیروز شد و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه 8 بر صفر از سد بک سلطان نظربایف از قرقیزستان گذشت و صاحب مدال طلا دست شد.
وزن 77 کیلوگرم: شایان عفیفی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل بیک توردیف از قرقیزستان با حساب 4 بر صفر به پیروزی رسید. عفیفی در مرحله بعد به مصاف یاماساکی از ژاپن رفت و با پیروزی بر این حریف، راهی دیدار پایانی شد. عفیفی در دیدار فینال مقابل ساجان از هند با نتیجه 3 بر صفر مغلوب شد و به مدال نقره رسید.
وزن 82 کیلوگرم: حسین فروزنده در دور اول مقابل ساساکی از ژاپن 9 بر صفر به برتری رسید و به نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله نیز استانسیلاو ریل اسکیو از قزاقستان را 5 بر صفر شکست داد و راهی دیدار پایانی شد. فروزنده در این دیدار مقابل آزات سالیدینوف از قرقیزستان با نتیجه 5 بر صفر به پیروزی رسید و صاحب گردن آویز طلا شد.
وزن 87 کیلوگرم: محمدمهدی ساروی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم به مصاف تویومورا از ژاپن رفت و در حالی که با نتیجه 4 بر صفر از این کشتیگیر جلو بود، موفق شد حریف خود را با ضربه فنی از پیش رو بردارد و راهی مرحله نیمه نهایی شود. ساروی در این مرحله نیز توانست بر سانیل از کشور هندوستان غلبه کرده و فینالیست شود. ساروی در این دیدار با نتیجه 9 بر صفر از سد مایمایتی کایسایر از کشور چین گذشت و صاحب مدال طلا شد.
وزن 97 کیلوگرم: وحید دادخواه در دور نخست به مصاف گوربوژنیک از قزاقستان رفت و در یک کشتی نفسگیر با نتیجه 5 بر 2 به پیروزی رسید. وی در دور دوم کی ون از کره جنوبی را با نتیجه 9 بر صفر شکست داد و در مرحله نیمه نهایی نیز مقابل ویروش کندو از هندوستان 8 بر 6 به برتری رسید و به دیدار فینال راه پیدا کرد. دادخواه در این دیدار مقابل تمور ماماجانوف از ازبکستان با نتیجه 3 بر یک شکست خورد و به مدال نقره بسنده کرد.
وزن 130 کیلوگرم: امین میرزازاده پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با ساونکوف از قزاقستان روبهرو شد و موفق شد این حریف را با حساب 2 بر یک مغلوب کند و راهی مرحله نیمه نهایی شود. میرزازاده در این مرحله توانست بر چن لیانگ از چین نیز غلبه کند و راهی دیدار پایانی شود.
وی در دیدار نهایی در حالی که به شدت دچار مصدومیت بود، توانست با نتیجه 2 بر یک آریان پانوار از هندوستان را مغلوب کرده و صاحب مدال طلا شود.
ردهبندی تیمی:
1- ایران 225 امتیاز
2- قزاقستان 147 امتیاز
3- قرقیزستان 135 امتیاز
4- هند 129 امتیاز
5- ازبکستان 117 امتیاز
6- ژاپن 102 امتیاز
7- کره جنوبی 97 امتیاز
8- چین 80 امتیاز
9- تاجیکستان 46 امتیاز
10- ترکمنستان 28 امتیاز.