مصرف چه نوع "شیری" باعث زیاد شدن عقل کودکان مى شود/ سیگار کشیدن ریسک تپش قلب را افزایش میدهد
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،مطالعات جدید نشان میدهد ویتامین D تاثیر کمی در محافظت از مغز در مقابل بیماریهای ام اس، پارکینسون یا آلزایمر دارد. یافتههای جدید مبتنی بر تحلیل و بررسی بیش از ۷۰ مطالعه است. «کریستال آیکوپتا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آدلاید استرالیا، در این باره میگوید: «مطالعات قبلی نشان داده اند که بیماران مبتلا به بیماریهای تخریب کننده عصبی در مقایسه با افراد سالم دارای میزان کمتر ویتامین D هستند.»
وی در ادامه میافزاید: «از اینرو این باور وجود دارد که افزایش میزان ویتامین D چه از طریق قرارگیری بیشتر در معرض نورخورشید و اشعه فرابنفش (UV) یا از طریق مصرف مکملهای ویتامین D میتواند تاثیر مثبتی داشته باشد. باور گسترده در سطح جوامع این است که این مکملها موجب کاهش ریسک ابتلا به اختلالات مغزی یا محدود شدن روند پیشرفت آنها میشود.»
محققان هشدار میدهند هر چقدر فرد سیگار بیشتری دود کند ریسک ابتلا به اختلال شایع تپش قلب هم بیشتر شده و در نتیجه خطر سکته و مرگ زودهنگام هم افزایش مییابد.
فیبریلاسیون دهلیزی نوعی اختلال تپش قلب یا آریتمی قلبی است که عامل ۲۰ تا ۳۰ درصد تمام سکتهها بوده و احتمال مرگ زودهنگام را افزایش میدهد.«داگفین آیون»، سرپرست تیم تحقیق از کالج امپریال لندن، در این باره میگوید: «ما دریافتیم افراد سیگاری در معرض خطر بالا فیبریلاسیون دهلیزی قرار دارند، اما این خطر در افرادی که سیگارشان را ترک میکنند به شکل قابل توجهی کاهش مییابد.»
زعفران خونساز است و سیستم گردش خون را بهبود میبخشد، معده را تقویت میکند و موجب شادی و خوشحالی افراد میشود. طبیعت زعفران از نظر طب ایرانی ایران گرم و خشک است، مهمترین خاصیت زعفران که از قدیمالایام از آن استفاده میشده است، درمان افسردگی است.
خوردن چای زعفران باعث هضم بهتر غذا میشود، اثر مسکن درد دارد، قاعدهآور است همچنین زعفران دارای عطری قوی و خوش است و قوای جنسی را تقویت میکند. زعفران خونساز است و سیستم گردش خون را بهبود میبخشد، مصرف زعفران خونریزیهای بعد از زایمان را از بین میبرد، قوای جنسی را تقویت میکند، کبد را تصفیه و قوی میسازد، چای زعفران سرفه را رفع میکند و اگر میخواهید شاد و خندان باشید، زعفران بخورید.
افراد بسیاری تلاش میکنند از طریق مصرف نوشیدنیهای انرژیزا و محصولات تجاری دیگر که اثری کوتاهمدت داشته و تنها مشکل را پنهان میکنند با این شرایط مقابله کنند. حتی اگر مصرف این قبیل محصولات به تقویت سطوح انرژی شما کمک کند، مصرف مواد غذایی طبیعی همچنان ایده بهتری است.
جوی دوسر
جوی دوسر یک ماده غذایی مقوی با ارزش تغذیهای بالاست.
شیر
افرادی که به عدم تحمل لاکتوز مبتلا نیستند، میتوانند از فواید مصرف شیر بهره ببرند، زیرا این نوشیدنی از احساس خستگی هنگام صبح پیشگیری میکند.
مغزهای خوراکی
اگر چه بهتر است اعتدال در مصرف آنها رعایت شود، اما مغزهای خوراکی از جمله مواد غذایی سرشار از انرژی هستند که میتوانند به پیشگیری از احساس گرسنگی و خستگی صبحگاهی کمک کنند.
عدس
عدس یکی از سالمترین مواد غذایی بین حبوبات محسوب میشود. عدس حاوی مواد مغذی مفید برای سلامت جسمانی و روانی انسان است.
شکلات
اگر چه مصرف بیش از اندازه شکلات ایده خوبی نیست، اما ۲۰ تا ۳۰ گرم شکلات تلخ میتواند به بهبود عملکرد شما در طول روز کمک کند.
دانههای خوراکی
انواع مختلفی از دانههای خوراکی وجود دارند که میتوانند با خستگی صبحگاهی مقابله کنند.
موز
سید کاظم کاظمینی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی در مورد پرهیز از پرخوری در فصل تابستان، گفت: پرخوری باعث آسیب به بدن میشود لذا بهتر است غذاهای سبکی مانند آش انار، آش تمر هندی، سوپ جو و دیگر انواع آشها و سوپها مصرف شوند.
کاظمینی مصرف غذاها را متناسب با مزاج هر فرد عنوان کرد و گفت: مصرف انواع میوهها به ویژه هندوانه، شربت خنک، انواع سبزیجات به ویژه اسفناج و کاهو در این فصل میتواند عامل موثری در حفظ سلامت افراد باشد.
در تحقیقات جدید، خواص متعددی برای "شیر شتر" به اثبات رسیده، این تحقیقات بیانگر آن است که پادتنهای موجود در شیر شتر علاوه بر اینکه موجب ماندگاری طولانیتری نسبت به اغلب محصولات لبنی میشود، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و باعث غلبه سیستم دفاعی بدن در برابر بیماریهایی نظیر سرطان، ایدز، آلزایمر، هپاتیت C میشود و از این نظر شیر شتر ساختار و خصوصیاتی بسیار شبیه شیر انسان دارد. پیامبر اکرم (ص): اسْقُوا نِسَاءَکُمُ الْحَوَامِلَ الْأَلْبَانَ فَإِنَّهَا تَزِیدُ فِی عَقْلِ الصَّبِی یعنی "به زنان حامله شیر شتر بخورانید، زیرا که خوردن شیر شتر سبب زیاد شدن عقل کودکشان مى شود. "
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.