ظروف مسی از واقعیت تا تبلیغات/ ۹ دلیل بروز سرگیجه/ خواص اسفناج که شاید تا به امروز نشنیده باشید
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، ادعایی که پیرامون این ظروف مسی میشود این است که مس و آهن موجود در این ظروف برای بدن مفید است و اثر درمانی دارد؛ در حالی که آهن، مس و روی موجود در این ظروف به شکل اکسید شده بوده و به هیچ عنوان نمیتواند مورد استفاده بدن قرار گیرد و حتی میتواند در کبد و سیستم عصبی تجمع کرده و زیانآور باشد. مطالعات نشان میدهد افرادی که به طور مستمر و طولانیمدت در این ظروف غذا طبخ میکنند در خطر مسمومیت با این املاح قرار دارند که میتواند موجب بروز تهوع و سردرد و عوارضی، چون آلزایمر شود. خانمهای باردار و کودکان و سالمندان به میزان زیادی در معرض خطر مسمومیت با این ظروف قرار دارند.
تنها مزیت ظروف مسی این است که با توزیع و انتشار مطلوب حرارت به قسمتهای مختلف ظرف باعث پخت خوب و با کیفیت غذا میشود. اما در مقابل آثار زیانباری برای سلامت دارد. مس، روی و آهن از جمله عناصر دو ظرفیتی هستندکه قابلیت اکسید شدن بالایی دارند و در ترکیب با غذاهای اسیدی و نمکدار به سرعت وارد واکنشهای خطرناک میشوند. سطح این ظروف لزوما باید با لایهای از قلع یا فولاد ضدزنگ (استیل) یا نیکل پوشانده شود. ظروف مسی اگر پوشش مناسب نداشته باشد و جدارشان آسیبدیده باشد با آزاد کردن محتوای فلزی باعث آسیب به سیستم عصبی و کبد میشوند. نکته مورد توجه اینکه در صورت مسمومیت با قلع در مقایسه با مس خطرات بیشتری سلامت را تهدید میکند؛ بنابراین استفاده از ظروف مسی را به حداقل برسانید.
در جوامع امروزی بهدلیل کمبود وقت بسیاری از ما غذاهای آماده مصرف را ترجیح میدهیم. این دیدگاه در مورد سبزیجات و میوهها نیز صادق است.ویتامین C محلول در آب است و بنابراین براحتی با شیرابهای که در حین خردکردن از میوه و سبزی جدا میشود، خارج میگردد. در صورتی که میوه یا سبزی خرد شده شسته شود، درصد افت ویتامین C نیز افزایش مییابد.ویتامینهای محلول در چربی مثل ویتامین D یا E براحتی به بیرون نشت نمیکنند. برش دادن و خرد کردن همچنین سبب افزایش سرعت تنفس میشود که با مصرف قندهای موجود در میوه و سبزی سبب آزاد شدن گاز دیاکسید کربن میشود.
این مرحله باعث افزایش سرعت فساد و تغییر در بافت و طعم میشود. دماهای پایین به کاهش سرعت تنفس کمک میکند، بنابراین برشهای میوه یا سبزی باید در یخچال نگهداری شود. ویتامینهای گروه B و فیبرها با برش و پوستکنی از بین نمیرود. برای میوه و سبزیجاتی که پوست خوراکی دارند بهتر است آنها را بدون پوستکنی استفاده کنید تا از فواید فیبر موجود در پوست آن نیز بهرهمند شوید.
کمردرد عارضهای است که ممکن است افراد زیادی به آن مبتلا شوند. درصد زیادی از مردان بنا به دلایل مختلفی ممکن است دچار کمردرد شوند. شما به طور ناگهانی احساس درد شدید در ناحیه کمر کرده و گاهی اوقات این درد به اندازهای خسته کننده و شدید است که باعث بر هم زدن خواب و استراحت شما میشود.علت کمر درد در مردان چیست؟ درد کمر اغلب ممکن است به صورت ناگهانی قسمتهای پشت و کمر را درگیر کند و ممکن است به علت کارهای سنگین روزمره، آسیبهای ورزشی یا سقوط، شکل بد بدن، بلند کردن یک شی سنگین یا خم شدن نامناسب، باعث فشار وارد آمدن به مهرهها یا دیسکها شود. مشکلاتی که باعث درد و صدمه به پشت میشوند عبارتند از: آسیب به مهرهها یا چند دیسک، اسپاسم عضلانی، بیماریهایی مانند آرتریت، اسکولیوز، سنگ کلیه یا فیبرومیالژیا، علائم کمر درد در مردان.
علائم و نشانههای کمردرد عبارتند از: درد عضلانی، دردی که از ناحیه کمر به پاها منتشر میشود، محدودیت در انعطاف پذیری یا دامنه حرکت در پشت.
مطمئنا همه ما با ملوان زبل و تاثیر اسفناج بر قدرت او آشنا هستیم. شاید کمی در نشان دادن تاثیر اسفناج در این کارتون اغراق شده باشد، اما واقعیت این است که اسفناج حاوی مواد مغذی زیادی است. این سبزی دارای آنتی اکسیدانهای معجزه آسا و خواص ضد سرطانی است. به علاوه اسفناج سرشار از پروتئین و ویتامین است، از جمله ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E روشهای زیادی برای پخت اسفناج و مصرف آن وجود دارد که میتوان از خوردن اسفناج لذت برد. اسفناج دارای خواص بیشمار دیگری هم هست که به دلیل این خواص توصیه میکنیم اسفناج را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. در ادامه به مهمترین خواص اسفناج اشاره میکنیم.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: قندهای ساده در بدن تبدیل به چربی شده و افرادی که چربی خونشان به ویژه تریگلیسیرید بالایی دارند باید در مصرف قندهای ساده احتیاط کنند.فاضلیمقدم اضافه کرد: توصیه میشود بیماران دیابتی کربوهیدراتهای پیچیده نظیر نانهای سبوسدار و حبوبات و به مقدار نیاز استفاده کنند.وی با بیان اینکه نان سنگک سبوس زیادی دارد، ولی شاهدیم میزان سبوس این نان متاسفانه کمتر است و مردم رغبت به مصرف نانهای سفید دارند، تاکید کرد: نانهایی که رنگ تیرهتری دارند سبوس بیشتری داشته و برای سلامت دستگاه گوارش و پیشگیری از خیلی از بیماریها مفید بوده؛ چنانچه سبوس آرد بیشتر باشد خیلی مناسبتر است.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.